Palvin Barbara - 70th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton hotel in Los Angeles - January 13, 2013
2013. január 14. 09:18
33 felhasználónak tetszik:
kurrek,
rolllllleee,
Coco Selly,
Lady Suzy,
Shenayla,
adriienn96,
LaTasha,
bettike99,
Queen666,
olsenfan..,
Beba13,
KataCullen,
raffaella,
mikeyla,
duracell,
amira17,
tothbianka,
yvke95,
TYÜTYI2006,
Lolla,
Alexis_0504,
joe_r,
zsurika9899,
idone,
nicol bellox,
VanessaWolfe13,
Lisa7003,
Lucky5,
SmileyZ,
ItsLénaa,
Enchanted Hunter,
LadyStarlight,
Anetta1001
2013. január 14. 10:03
ezzel a ruhával mindent elrontott...
13 felhasználónak tetszik:
kurrek,
Pöttömke,
An_d_a,
Corby,
adriienn96,
Adrianna,
BunnyGirl,
Sugarbabes,
tothbianka,
Sugarbird,
Lisa7003,
xxxddd,
LaTasha
2013. január 14. 14:08
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Ez egy Chanel haute couture.. mint tudjuk,a chanel nem a legelőnyösebb ruháiról hires es Barbit sem értem,a sok ezer Oscar de la Renta,Zuhair Murad,Versace és Cavalli csoda közül,miért egy DISASTER ruhát választott.. Örültemvolna,ha a sminkjét sem a L'Oreal brigád csinálja,mert elvesztette a vörös szőnyegen minden béját..
Nagy Barbi-fan vagyok,de ez egy hatalmas csalódás..Arra számitottam,hogy úgy fog kinézni,mint nagyjából Megan Fox az eseményen.
Barbi,ez nagyon rossz választás volt első vörös szőnyeges megjelenésnek
Nagy Barbi-fan vagyok,de ez egy hatalmas csalódás..Arra számitottam,hogy úgy fog kinézni,mint nagyjából Megan Fox az eseményen.
Barbi,ez nagyon rossz választás volt első vörös szőnyeges megjelenésnek
10 felhasználónak tetszik:
Shenayla,
Judit107,
Beba13,
KataCullen,
tothbianka,
zsurika9899,
Lisa7003,
Lucky5,
SmileyZ,
xxxddd
2013. január 14. 15:18
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Képek még
23 felhasználónak tetszik:
Queen666,
olsenfan..,
Beba13,
KataCullen,
nicol bellox,
Lady Suzy,
Coco Selly,
mikeyla,
duracell,
amira17,
tothbianka,
TYÜTYI2006,
Lolla,
joe_r,
idone,
VanessaWolfe13,
Lisa7003,
Lucky5,
SmileyZ,
ItsLénaa,
Enchanted Hunter,
LadyStarlight,
Anetta1001
2013. január 15. 18:14
|
|
LaTasha |
|
tök jó,hogy a magyar sajtó úgy próbálja meg beharangozni a ruhaválasztást,hogy "nem akart kérkedni a szépségével...' IGENIS KÉRKEDJEN! gyönyörű,megérdemli,hogy kérkedjen és erre a Golden Globe-nál jobb pillanat.. aligha lehetett volna.
17 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
TYÜTYI2006,
Lolla,
Queen666,
Coco Selly,
joe_r,
zsurika9899,
idone,
VanessaWolfe13,
Lisa7003,
Lady Suzy,
Lucky5,
SmileyZ,
ItsLénaa,
Enchanted Hunter,
LadyStarlight,
Anetta1001
2013. január 17. 07:57
Én nem vagyok nagyon oda érte sőt...,de úgy gondolom most ez nem volt rossz választás. Szerintem csinos a ruha és a smink is illik hozzá ( azokat az egybeálló szempillákat kivéve
) Most inkább Lana Del Rey-re hasonlít, mint Megan Fox-ra és ezzel szerintem nincs is semmi baj. Mindent ki kell próbálni...
2013. január 17. 08:38
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Ez borzalmas! Azt hittem a tavalyi Cannes-i fesztivalnal nem lehet rosszabb..de...sajnos. Az is kiborito, hogy ez egy Chanel ruha. Ez a fazon amugy is keveseknek all jol. Max ha ilyen a fazon akkor az ujja lehetett volna kicsit kevesebb. Es a haj...jajj...gyulolom ezt a felul lenyalt alul dus verziot.
2013. január 17. 22:49
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Szerintem pedig nagyon elegáns és szép ruhát viselt.
"A díjátadó utáni buliban Selena Gomez is lecsapott a szép magyar lányra, bár azt egyelőre nem tudni, miről is faggathatta modellünket."
http://www.femina.hu/hazai_sztar/kepes_cikkek/palvin_barbara_golden_globe
"Palvin Barbara és Selena Gomez bocsánatot kértek egymástól"
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/01/17/palvin_barbara_es_selena_gomez_bocsanatot_kertek_egymastol/
"A díjátadó utáni buliban Selena Gomez is lecsapott a szép magyar lányra, bár azt egyelőre nem tudni, miről is faggathatta modellünket."
http://www.femina.hu/hazai_sztar/kepes_cikkek/palvin_barbara_golden_globe
"Palvin Barbara és Selena Gomez bocsánatot kértek egymástól"
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/01/17/palvin_barbara_es_selena_gomez_bocsanatot_kertek_egymastol/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.