2013-ban hetvenedik alkalommal rendezték meg a neves díjkiosztót, ahol a legtöbb díjat A nyomorultak és a Homeland zsebelte be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezajlott az idei Golden Globe-gála
2013. január 14. 05:02
2013. január 14. 05:04
Legjobb film: Argo!! ááááá, erre nem számítottam, a szívbaj majdnem kiütött a székből. Nagyon örülök Afflecknek, ez az, amit az Akadémia sosem fog tudni díjazni. Le a kalappal! Sajnálom, hogy Dario Marianelli nem nyert, és hogy ennyire kegyetlenül lesöpörték Jim Parsonst és az Agymenőket, és bár néztem nagyokat, egészen korrekt a lista. Christoph Waltz a Djangóban remek volt.
2013. január 14. 05:30
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A gála legjobb pillanata számomra egyértelműen Poehler és Fey bevezető monológja volt. Bár röhögtem a vígjáték/musical színésznők felvezetésén is, de lehet, hogy csak mert hajnal volt, és ilyenkor már az efféle erőltetett humorra is vevő vagyok.
Különben nagyjából ezek voltak az én tippjeim, a Globe-tól számítani lehetett, hogy inkább az Argót választja a klasszikus oscaros Lincolnnal szemben, bár a Csajok sikerén például meglepődtem, az amcsik nagyon szeretik azt a kis Modern családjukat.
DDL-t már csak a világvége mentheti meg attól a 3. Oscartól, a Napos oldal valószínűleg mégsem lesz legjobb film-játékos, továbbra sem derült ki, hogy a Chastain/Lawrence-féle meccsnél ki áll előrébb, abban viszont reménykedem, hogy az Akadémikusok elszégyenlik magukat, és ha Bent nem is díjazzák, de az Argo Oscar-esélyeit még egyszer komolyan átgondolják.
Különben nagyjából ezek voltak az én tippjeim, a Globe-tól számítani lehetett, hogy inkább az Argót választja a klasszikus oscaros Lincolnnal szemben, bár a Csajok sikerén például meglepődtem, az amcsik nagyon szeretik azt a kis Modern családjukat.
DDL-t már csak a világvége mentheti meg attól a 3. Oscartól, a Napos oldal valószínűleg mégsem lesz legjobb film-játékos, továbbra sem derült ki, hogy a Chastain/Lawrence-féle meccsnél ki áll előrébb, abban viszont reménykedem, hogy az Akadémikusok elszégyenlik magukat, és ha Bent nem is díjazzák, de az Argo Oscar-esélyeit még egyszer komolyan átgondolják.
2013. január 14. 05:52
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Jodie beszéde. WOW! Nagyon büszke vagyok a kedvenc szinésznőmre.
Amúgy remek gála volt, két zseni műsorvezetővel, és sok szimpatikus díjazottal (Affleck, Day-Lewis, Hathaway, Chastain, Danes, Damian Leewis, Lawrence).
Amúgy remek gála volt, két zseni műsorvezetővel, és sok szimpatikus díjazottal (Affleck, Day-Lewis, Hathaway, Chastain, Danes, Damian Leewis, Lawrence).
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 14. 06:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (jaguar @ 2013.01.14. 05:52)
Jodie beszéde. WOW! Nagyon büszke vagyok a kedvenc szinésznőmre.
Jodie beszéde tényleg csodás volt, úgy értem a magánélete ezen részével jó ideje mindenki tisztában van, de nem szokott róla beszélni, és az a rész, amit a privát szféráról mond nagyon jogos.
Még be kell dobnom Jen köszönőbeszédét is, mekkora volt már, hogy az Elvált nők klubjából idézett. "It says: 'I beat Meryl.'" Szakadtam. "Szeretném megköszönni a bátyáimnak, hogy olyan kemények voltak velem...", "Harvey-nak, amiért eltette láb alól mindazokat, akiket kellett, ahhoz, hogy itt állhassak." Toronymagasan az övé volt a legélvezetesebb és legviccesebb köszönőbeszéd.
2013. január 14. 06:45
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Mindenkinek gratulálok!!!!!!!!!!
2013. január 14. 07:13
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Anne Hathaway és Adele Gratulálok!
2013. január 14. 08:22
Erre számítottam.
A nyomorultak megérdemelte. Anne Hathawaynek és Hugh Jackmannek külön gratula!
2013. január 14. 08:51
Meg vagyok elégedve, ugyan egyik filmet sem láttam.
2013. január 14. 09:24
|
|
|
Idézet (kurrek @ 2013.01.14. 09:16)
Anyám..micsoda emberek nyertek. Vannak jobbak is! 
Csak úgy kíváncsiságból: mégis hányat láttál a nyertes alakítások közül?
2013. január 14. 09:32
Idézet (kurrek @ 2013.01.14. 09:16)
Anyám..micsoda emberek nyertek. Vannak jobbak is! 
Írd le nyugodtan; Selenára gondoltál??
Hatalmas gratuláció a nyertesekhez. Örülök, hogy a díjak zöme díj az általam favorizált színészekhez került. Jodie Foster beszéde tényleg megindító volt, ugyanakkor humoros is. JLaw-ot egyre jobban imádom. Jackmannak pedig örülök, hogy végül nem adta fel, így a kitartó munkája elismerést hozott számára. Kár, hogy az Életrevalók c. filmet nem díjazták.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 14. 10:09
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Gratulálok a győzteseknek!!
2013. január 14. 10:14
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
na, akikért szurkoltam, megkapták a díjat!
Nyomorultak-legjobb musical
Anne Hathaway-legjobb női mellékszereplő
Hugh Jackman-legjobb musicalszínész
nekem ennyi elég.
Nyomorultak-legjobb musical
Anne Hathaway-legjobb női mellékszereplő
Hugh Jackman-legjobb musicalszínész
nekem ennyi elég.
2013. január 14. 10:14
Jennifernek, Anne-nek és Hugh Jackmannak nagyon gratulálok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.