Íme, a People’s Choice Awards legszebb és legrosszabb ruhái!
2013. január 13. 19:12
Nem nagyon vagyok elragadtatva egyik szerzeménytől sem, az idei felhozatal kissé-nagyon vérszegényre sikeredett. Ugyanakkor van pár olyan emberke, akit a jóból inkább a rosszba sorolnék, de olyan is akad, akinek jó volt a ruhája, mégis a rosszak közt végezte. Tudom hogy nem lehet mindenkit felsorakoztatni a cikkben, ígyis mindig hosszúra sikerülnek a ruhakölteményesek, de mondjuk pl. Alicia Keys igazán helyet kaphatott volna a listában, mesésen nézett ki a piros-fekete összeállítása. Kissé unom már, hogy rögtön az első helyen tolják a képembe Taylor Álszent Swiftecskét, akitől már-már a sikítófrász kerülget..kész szánalom.
2013. január 13. 19:13
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Katy gyönyörű volt
2013. január 13. 19:19
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Taylor és Ashley. <3
D
2013. január 13. 19:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Julianne Hough : Szerintem az a ruha borzalmas volt...
Shay Mitchell : Unalmas...
Naomi Watts : Azt hiszem hányingerem lett...
Heidi Klum : Hát engem nem varázsolt el.. borzalmas volt a ruha, és rajta sem állt jól!
Katy Perry : Ez egy rossz vicc...
Paris Hilton : Ennél rosszabb se lehetett volna...
Olivia Munn : Okádék!
Akikről nem írtam azoknak a ruhája elmegy vs. tetszik.
Shay Mitchell : Unalmas...
Naomi Watts : Azt hiszem hányingerem lett...
Heidi Klum : Hát engem nem varázsolt el.. borzalmas volt a ruha, és rajta sem állt jól!
Katy Perry : Ez egy rossz vicc...
Paris Hilton : Ennél rosszabb se lehetett volna...
Olivia Munn : Okádék!
Akikről nem írtam azoknak a ruhája elmegy vs. tetszik.
2013. január 13. 19:44
|
|
Gaby0014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 471 Csatolások: 53 Azonosító: 182100 offline
|
Paris Hilton a ruha nagyon rossz!!!
Olivia Munn inkább a ruháról nem mondok semmit.
Emma Watson amikor megláttam röhögőgörcsöt kaptam!!
A fiük közül Ian Somerhalder tetszett.
Olivia Munn inkább a ruháról nem mondok semmit.
Emma Watson amikor megláttam röhögőgörcsöt kaptam!!
A fiük közül Ian Somerhalder tetszett.
2013. január 13. 19:46
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Nekem Katy ruhájával se volt semmi bajom szerintem jó volt de nemtom mi az extra Ian öltönyében...
de izlések és pofonok külömböznek ja és nemkérem a "kis styleis-tok" véleményét az idézeteknél.... köszii
2013. január 13. 19:50
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Demi Moore, Taylor Swift és Shay Mitchell ruhája tetszik a legjobban.
2013. január 13. 20:08
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Lea Micheleé teteszik a legjobban
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: