Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról
2013. január 13. 14:24
|
|
luuu.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 192498 offline
|
Nem igazán illetek össze, de engem nem ért nagy meglepetés amikor elolvastam ezt a cikket,valahogy gondoltam, hogy Taylor tucat számra fog dalokat írni a Harry-vel való szakítása után:D
2013. január 13. 14:32
|
|
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline
|
"ciel
Ez a csaj olyan sűrűn váltogatja a pasijait, mint más a zokniját."
:'DDD PACSIII :'DD
Ez a csaj olyan sűrűn váltogatja a pasijait, mint más a zokniját."
:'DDD PACSIII :'DD
2013. január 13. 14:58
Mi lenne, ha nem találna magának pasit? Gyakorlatilag a kapcsolataiból él, hiszen folyton azokról írja a slágerlistás dalait.
2013. január 13. 15:22
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
már vártam ezt a cikket
... gondoltam hogy nem lesz valami hosszú kapcsolat
2013. január 13. 15:33
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Biztos rövidek lettek azok a dalok! De ezzel Taylor nem ér el semmit!
2013. január 13. 15:47
Idézet (Beyla @ 2013.01.13. 13:34)
Ó, gyerekek, itt van az Ármány és Szerelem 12634135435-dik epizódja, amelyben kiderül, hogy egy majom kitette a libáját, az meg olyan bánatos lett, hogy rögtön öt dalt is írt. A következő epizódban pedig ki fog derülni, hogy hoszé ármándó heri sztájöl mit fog szólni eszmeráldá téjlor szivift dalaiban leírt szerelmi vallomásának.
Maradjanak velünk, mert nemsokára folytatódik az Egyesült Államok legjobb és legnézettebb szappanoperája!
Maradjanak velünk, mert nemsokára folytatódik az Egyesült Államok legjobb és legnézettebb szappanoperája!
Ezzel feldobtad a napomat, köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 13. 17:31
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
Hát nuku nem tudom mit mondjak mááááááá erre a nőre "ufóra"....Szegény Harryt meg az összes exét kihasználta azt neki áll fejebb....
2013. január 13. 17:31
Oh, biztos össze tört a drága szíve két hét járás után, meg persze ő dobta Harry-t -.-""""
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.