Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról
2013. január 13. 00:35
Ez a nő kapcsolatfüggő vagy skalpvadász? Komoly segítségre lenne szüksége, mert ez már nem normális.
2013. január 13. 00:42
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
jesszusom
nem tudom hogyhogy, de ezen röhögőgörcsöt kaptam. o_O
2013. január 13. 00:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Szánalmas. Ez hányadik is volt? A 45. pasija? Kapcsolatfüggő ostoba l*ba
2013. január 13. 01:58
x"D Taylor Swift kezd egy kicsit szánalmas lenni...
(Amúgy szeretem, mert jó énekes, de ezek a szakítós dalai furák.)
2013. január 13. 02:30
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Ez egyre viccesebb, kezd érdekelni a dolog
2013. január 13. 08:02
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
És?Lehet,hogy neki ez olyan mint másoknak a naplóírás
Egyébként csak én vettem úgy észre,hogy ez a nagy Taylor utálat akkor kezdődött,mikor elkezdett Harry-vel járni?
A kis directionerek ezerrel cs*sztették szerencsétlent,csak mert az ő álomfiújukkal járt,akikkel ők tuti hogy nem tudnának összejönni,de "ha nem lehet,akkor másé se" mottóval elkezdték ezt
Persze ez csak a többségre vonatkozik,vannak,akik alapjából nem kedvelik,azt megértem,de az ilyet nem,amit leírtam.
Egyébként csak én vettem úgy észre,hogy ez a nagy Taylor utálat akkor kezdődött,mikor elkezdett Harry-vel járni?
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. január 13. 08:17
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Vampiregirl1:Köszönöm,hogy végre valaki melllettem is leírta azt,hogy én például szeretem Taylort,de Harryt csak egy nyálgépnek tartom,mégsem írom minden cikk alá,hogy 'szakítsanak már' meg 'dejó,hogy szakítottak'!Úgy gondolom,hogy szánalmas,hogy valaki csak azért mert oda van a sztárért,utálja azt akivel jár,az lenne a sztárok iránti szeretet lényege,hogy elfogadjuk akivel van,hiszen vele boldog';)Egyébként pedig Taylor 'szakítósdalaiba' sem kell belekötni,hiszen ő így dolgozza fel a szakítást,Harry meg egy másik lánnyal!
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. január 13. 08:20
Egyikért se vagyok különösebben oda,de nem is utálom őket.Szerintem nem illettek össze de ha ők élvezték egymás társaságát,akkor mint énekesnő természetes,hogy fáj neki is,és dalokat ír róla
Amúgy meg Vampiregirl1 egyetértek.
2013. január 13. 08:39
egyet értek Vampiregirl1-el...mondhatjuk h Harry rajongoi követelték ki a szakítást...:\ ez van...:\
2013. január 13. 09:04
Szerintem szánalmas volt amit a directionerek leműveltek. Először is: ha Harry-t imádod, miért nem örülsz a boldogságának? Másodszor: elég gáz Taylort ezért utálni, mert Taylor egy nagyon tehetséges, botránymentes, példamutató énekesnő! Ennyit erről.
2013. január 13. 09:09
Azér ez gáz, h ebből dalt ír, pár hét volt az egész nem is egy teljes hónap.
de persze remek dalokat de azért ez nekem magas o.o'
de persze remek dalokat de azért ez nekem magas o.o'
2013. január 13. 09:10
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Pfuu már megint ez a k*rvaa...-.- én utáloooom...-.- Ez már szerintem szánalom..-.- Bár mondjuk ha ennyi dalt írt,akk biztos szerette Harryt.
2013. január 13. 09:37
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
legalább a kis directionerek békén hagyják már szerencsétlen Tay-t
én utálom a 1D-t sorrynotsorry és Taylor jobbat is érdemelhetne de nekem mind1
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.