Utoirat:Taylor Swift egy szemét dög.
Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról
2013. január 12. 22:16
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Oh hogy az a Taylor már hogy lehet ilyen szemét de tényleg.Most komolyan mi értelme van annak hogy a volt pasijairól ír dalokat.De szerencse hogy nem adja ki mert akkor én nem tudom mit csinálnék magammal.
2013. január 12. 22:31
|
|
Mimi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 167724 offline
|
Na ezért van az,hogy ennyien nem szeretik Taylort..mint pl. én.Azt valahogy muszáj elfogadni,hogy mindig a leghíresebbekre mászik rá,mert megteheti,miért ne tehetné? Énekesnőként az a dolga,hogy dalokat adjon ki,tudom..de most komolyan? Mindig ő a jókislány,meg stb.Nem annyira túl jó ötlet,hogy MINDIG,vagyis a LEGTÖBB dala a magánéletével van kapcsolatban...
2013. január 12. 22:32
|
tvdand1dfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 193213 offline
|
hogyne.. egyiket sem fogja megjeleníteni?xddd
1-2 hónap múlva meg majd azt hallgatjuk a rádióba.. mind1ik exéről készült dal.. pont az 1D szívtiprójáról ne készülne..
D nevetséges ez a nő. komolyan!!!
1-2 hónap múlva meg majd azt hallgatjuk a rádióba.. mind1ik exéről készült dal.. pont az 1D szívtiprójáról ne készülne..
2013. január 12. 22:36
|
|
Boo1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 190950 offline
|
HAHAHAHAHAH...NO! http://25.media.tumblr.com/tumblr_md738dWpdJ1rbkv03o1_250.gif
2013. január 12. 22:42
Naív vagyok, nem gondoltam, hogy tényleg megcsinálja és ír róla egy dalt...nemhogy 5öt!!! És egyiket sem fogja megjeleníteni...ha nagyon jónak mondják, akkor mindenképp siker lesz belőle. De azt mondta a "közeli ismerős" h ez az egész keményen jött ki Taylorból...ezért neki is vannak érzései. Mármint...nagyon remélem...
2013. január 12. 22:46
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Hihetetlen, hogy egy Taylor Swiftről szóló cikk iránt csak az utálói érdeklődnek és szólnak hozzá.. Kissé szánalmas.. Összejöttek, mert vonzódtak egymáshoz, szakítottak, mert valami nem passzolt. Ez a magánéletük! És mivel Taylor énekesnő, így érthető, hogy dalokat ír (nem úgy, mint néhány tehetségetlen társa). Ha őt a szakításai ihletik meg, akkor hát Istenem, azokról fog írni! Nem értem, emiatt miért lesz r*banc valaki...
2013. január 12. 22:48
|
|
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline
|
Én am mind kettőjüket szeretem, de persze Harry-t kicsit jobban!
2013. január 12. 23:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jaj neeee, Taylor, ne büntess minket a semmit érő dalaiddal! o.O Inkább írj naplót, úgysem érdekel senkit...
Amúgy mi a szart tud ennyit nyavajogni egy 2-3 hónapos kis kapcsolaton, amit majdnem végig külön töltöttek? Csak azt ne mondja, hogy szerelmes volt, mert a 32. pasija után az évben szerintem összekeveri a szerelmet azzal, amikor viszket a p***ja...
Amúgy mi a szart tud ennyit nyavajogni egy 2-3 hónapos kis kapcsolaton, amit majdnem végig külön töltöttek? Csak azt ne mondja, hogy szerelmes volt, mert a 32. pasija után az évben szerintem összekeveri a szerelmet azzal, amikor viszket a p***ja...
2013. január 12. 23:37
Ez az 5 dal ami állítólag lehet,hogy Harryrol szól már túlzás. Találgatásokra nem adok.
2013. január 12. 23:42
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Öt dal? Biztos nagyon megviselte...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: