Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról
2013. január 23. 21:26
|
|
Directionergirl97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 194550 offline
|
De jó hogy végre szakítottak !
És Taylornak meg egésségére !
2013. január 25. 23:11
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
hűű de be van indulva..
2013. január 27. 18:18
nevetséges, hogy ennyire oda legyen egy srác ért...könyörgöm annyira fiatal még, jön más...
2013. január 27. 21:43
Nonoka13 Nonoka13
halaaaa az égnek hogy szakitottak .. undoritoo ez a harry ...az 1d össze tagja normális föleg szerelmem zayn ... de ez ronda is és nem is normaaal ! És taylor pedig gyönyörüü smileeee.gif
És ezt te most komolyan is gondoltad? -.- huh na jó most akkor lehiggadok és inkább nem válaszolok a kommentedre. amúgy meg fontos a karrierje szal ki fogja adni. saját magának,persze. én meg Agnlia királynője vagyok,mi? -.-
halaaaa az égnek hogy szakitottak .. undoritoo ez a harry ...az 1d össze tagja normális föleg szerelmem zayn ... de ez ronda is és nem is normaaal ! És taylor pedig gyönyörüü smileeee.gif
És ezt te most komolyan is gondoltad? -.- huh na jó most akkor lehiggadok és inkább nem válaszolok a kommentedre. amúgy meg fontos a karrierje szal ki fogja adni. saját magának,persze. én meg Agnlia királynője vagyok,mi? -.-
2013. február 13. 18:12
|
|
SecondWayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 189403 offline
|
Szerintem meg mindenki számított arra hogy szakítanak, de én mondjuk két hónapot adtam nekik.. csökkentenem kellett volna kicsit.. xd
Nonoka13 hát ekkora Natort is ritkán találni mint te vagy, az fix.
Nonoka13 hát ekkora Natort is ritkán találni mint te vagy, az fix.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: