Beyoncé a 21. század nője
2013. január 12. 15:03
Beyoncé csodálatos! Gyönyörű, tehetséges és még jó hogy ő 'A Nő'
2013. január 12. 15:13
|
|
onedirectioner0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 184955 offline
|
Nem elég hogy gyönyörü de még eszméletlen hangaja is van! Igy tovább!
2013. január 12. 15:15
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
szerintem meg túl sokat mutatnak ezek a szövetdarabok.én nem örülnék neki,ha ilyen képek jelenének meg anyámról,kíváncsi vagyok,tesz-e majd ilyeneket amikor már tini lesz a gyereke
2013. január 12. 15:28
Igaz a képek eléggé kihívóak, de Bee tényleg megdolgozott érte hogy így nézzen ki. Gyönyörű és tényleg semmi panasza az alakjára, örülök neki hogy a magazin őt választotta. Gratulálok Beyoncé!
2013. január 12. 16:09
Gratulálok neki! Nála jobban senki nem érdemelte meg!
2013. január 12. 16:10
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
gratulálok,igazán megérdemelte
^-^
2013. január 12. 16:52
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Gyönyörű szép, mint mindig
Nem csodálom, hogy őt választották, sok munka van amögött, hogy ilyen csodásan néz ki.
Amúgy a baloldali kép nekem egy kicsit túl sok. Nem tudom, de szerintem az a kép nem "beyoncés"..persze persze, máskor is készültek róla lenge öltözetű, meg bikinis képek, de ez nem áll jól neki.
Egy Rihanna-fotózás alkalmával egy majdnem ugyanilyen kép készült Ririről a GQ-ban, mint az első. Ez persze, nem Bee hibája, mert úgy emlékszem, hogy azt a fotósorozatot is Terry Richardson készítette. (bár nem vagyok benne 100%-ig biztos)
Anyway, Beyo gyönyörű, és alig várom az új albumát.
Amúgy a baloldali kép nekem egy kicsit túl sok. Nem tudom, de szerintem az a kép nem "beyoncés"..persze persze, máskor is készültek róla lenge öltözetű, meg bikinis képek, de ez nem áll jól neki.
Egy Rihanna-fotózás alkalmával egy majdnem ugyanilyen kép készült Ririről a GQ-ban, mint az első. Ez persze, nem Bee hibája, mert úgy emlékszem, hogy azt a fotósorozatot is Terry Richardson készítette. (bár nem vagyok benne 100%-ig biztos)
Anyway, Beyo gyönyörű, és alig várom az új albumát.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: