Voice: kiesett a nagy favorit!
2013. január 12. 18:49
|
|
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline
|
Szegény Dávid én neki szurkoltam !!! DE most Bálint mivel jobb mint őő!! Dávid olyan szerethető és cuki sajnálom nagyon!!
2013. január 12. 18:57
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Ez meg mi?????????? Nem neki kellett volna kiesnie
<3 és Böbének se, meg Sacinak se
2013. január 12. 19:15
nagy favorit?? hála a jó istennek, hogy ez a kis semmi egyéniség, nyálasképű pálcika majom esett ki !!!
2013. január 12. 19:31
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Zs, kösz, de senki se kíváncsi az elfogult, megalázó véleményedre! Ne titulád az embereket semminek! Engem rohadtul nem érdekel, hogy milyen unalmasnak meg szarnak titulálsz valakit, ha én szeretem az illetőt, úgyhogy légy oly szíves, és erőltesd meg magad: hagyd abba a pocskondiázást! Senki sem kíváncsi a véleményedre, érted?! Elfogulatlan tudosítást írj, és kész. Elegem van, hogy mindenhez
csak valami pikírt megjegyzést tudsz fűzni. Kösz. -.-
csak valami pikírt megjegyzést tudsz fűzni. Kösz. -.-
2013. január 12. 19:34
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
tényleg nem nekik kellett volna kiesniük, de hát mit várunk egy lefizetett zsűritől ??? komolyan a veres mónika az egészet hamisan énekelte, egy jó hangot nem adott ki és úgy dícsérték mind a 4en mint valami istennőt !
2013. január 12. 19:55
Nemáááár.Elaludtam rajta -.- Kár hogy kiesett.Ugyan melyik rosszhangú maradt bent?! Ez a Voice nagyon gyenge
2013. január 12. 20:11
|
Sztár Fanatikus24új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 190988 offline
|
Én legjobban a Szécsi ikreket sajnáltam, a másik két kiesőt nem. Henderson Dávidot egyáltalán nem szerettem. Jó volt látni, hogy Caramel nem az ő nevét mondta ki.
2013. január 12. 20:27
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Szerintem nem nekik kellett volna kiesniük. Az utóbbi időben sejtettem, de most már tudom, hogy bunda az egész! Oké, hogy fiatalok, de épp ők a jövő reménysége, nem? A tanulás érdekében mentek oda, erre elküldik őket. Pedig nagy favoritok voltak. Nekem nincs kedvencem, nem is igazán követem a műsort, ha nincs más akkor nézem. Viszont nem ők voltak megítélésem szerint a leggyengébbek az este, úgyhogy rendkívül igazságtalan vélem az ítéletet, de tuti meg volt játszva, össze beszéltek.
2013. január 12. 20:46
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Mező Misi és Caramel veletek ellentétben értenek a zenéhez, és van hallásuk. Henderson Dávidka egy tucatmajom, semmi extra, csak takaríthat Gájer Bálint koncertjén. A Szécsi ikrek meg csak nyávogtak, és unalmasak voltak.
2013. január 12. 21:55
Én majdnem sírtam amikor meghalottam, hogy Péter esett ki!!!Ő volt a kedvencem.Megörűltem, hogy végre valaki rock stílusba indult
(és még miyen jóképű is) És már is kiesett...De amit az ikrekkel műveltek az meg felhábortó volt.Mondjuk én nem annyira szerettem őket, de azért sajnáltam, hogy kiestek.Magyarországon mindig ez folyik.a pénz a pénz és a pénz...'Ők még túl fiatalok'.mindig ezt mondják.mert ebből nem tudnak pénzt csinálni.a fiatal énekeseket csak a fiatalok hallgatják.az öregeket szerintem csak az öregek
és hát itt nem arról van szó, hogy kinek van jó hangja, hanem mennyi a kora, hogy néz ki.Henderson Dávid meg tényleg nem valami fényesen énekelt most, de jobb volt az Olivérnél szerintem.de mindegy...
2013. január 12. 22:01
Ja meg Schwartz Dávid bocsánat, de ritka szar volt.eddig se szerettem és most se fogom...mehetne már haza Veres Mónikával kézen fogva-.- aki csak visítani tud nem énekelni.
2013. január 13. 12:19
Ez a Henderson gyerek egy kis ... inkább nem írom micsoda. Álszent beképzelt pökhendi törtető kis majom most olvastam/néztem vissza a vele készült interjút és hogy mennyire nem képes elfogadni a mentorok kritikáit, sőt még fel is volt háborodva lol az alázat teljes hiánya megfigyelhető nála, elkényeztetett bugris remélem soha nem fog befutni! Basszus és még ő az akiről mindig azt híresztelték hogy vallásos nevelésben részesül(t) pff rosszabb mint C.Heni ő legalább nem bújt angyalbőrbe. Dáviddal szemben a két Szécsi lányban pozitívan csalódtam, valamiért pont őket gondoltam beképzeltnek és mit ad Isten mindenre rácáfoltak. "A csapatainkban benne voltunk a top 3-ban, 16 évesen ez is egy nagy teljesítmény – vélte Böbe, aki érezte, hogy a péntek este az utolsó élő show-ja lesz.– Veres Móni és Pál Dénes nagyon jók, ellenük nem volt esélyem, így arra koncentráltam, hogy a lehető legjobb produkciót nyújtsam."
2013. január 13. 13:18
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Már nem is nézem a Voice-ot amióta kiesett a Karai Anna T--T
2013. január 13. 13:59
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szegény szerintem neki volt a legjobb hangja
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: