Megijedtem xd
kb. pár évet felhúzott:D de egyébként nem lett rossz, nagy munka van ebben. D:
Elkészült Kate Middleton hivatalos portréja
2013. január 11. 20:47
2013. január 11. 20:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.11. 20:26)
Érdemes megnézni ezt a videót is:
Itt mindjárt kicsit másként hat a kép... És élőben pedig még jobb a hatás. Emberek, jártatok ti már galériában..? (csak hogy mindenki, egytől egyig lehúzza a képet
)
Itt mindjárt kicsit másként hat a kép... És élőben pedig még jobb a hatás. Emberek, jártatok ti már galériában..? (csak hogy mindenki, egytől egyig lehúzza a képet
Ezt a videót érdemes lenne megnézni mindenkinek, hiszen így sokkal jobban látható a kép.
A cikkben látható kép miatt először én is öregesnek ítéltem meg a képet, de a videóban tisztán látszik, mennyire más! Szerintem nagyon szép lett.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. január 11. 20:53
|
|
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline
|
Ez a videó tényleg jó, sokkal szebb rajta a kép. Nekem tetszik, nagyon jó lett
Sally Sparrow
2013. január 11. 20:54
Biztos nagyon sokat dolgoztak a képpel,de annyira nem tetszik...mintha 5 évvel öregebb lenne.
2013. január 11. 20:56
Tényleg elég gáz lett. Ha már ennyire neves a művész, megerőltethette volna magát. A királyi családtól mit vártak, hogy lehurrogja? Azért a lelkük mélyén szerintem ők is csalódtak.
2013. január 11. 21:01
Szerintem teljesen élethű lett, a videón sokkal jobban látszik.
2013. január 11. 21:14
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Hát nem a legjobban sikerült mű...
2013. január 11. 21:32
tényleg elég érdekes lett...nagyon öregíti Kate-et!!!
2013. január 11. 21:34
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Megnéztem a videót, szóval a mester kiválasztott egy rossz fotót, rástartolt a legapróbb ráncokra is és kihangsúlyozta azokat - és ez az ami megvédené ezt a művet.
Egyrészt a portréfestészet szerintem ne arról szóljon, amit egy jobb másológép is meg tud csinálni manapság. Másrészt ne az öregedésjegyek kiemelésével és megerősítésével akarjon életszerűséget nyerni.
A portréfestészet lényege, hogy a személyiség hatása is ott tükröződjön a színek és árnyalatok megválasztásában, a vonalvezetés módjában. Ezt a festészet képes kölcsönözni csak egy arcmásnak a fénykép nem benyomást, hanem csak egy pillanatnyi rögzített valóságot ad, ami mögött üresség van csupán.
Ez a kép viszont nem ilyen, mint írtam öregbítő és eléggé steril
Egyrészt a portréfestészet szerintem ne arról szóljon, amit egy jobb másológép is meg tud csinálni manapság. Másrészt ne az öregedésjegyek kiemelésével és megerősítésével akarjon életszerűséget nyerni.
A portréfestészet lényege, hogy a személyiség hatása is ott tükröződjön a színek és árnyalatok megválasztásában, a vonalvezetés módjában. Ezt a festészet képes kölcsönözni csak egy arcmásnak a fénykép nem benyomást, hanem csak egy pillanatnyi rögzített valóságot ad, ami mögött üresség van csupán.
Ez a kép viszont nem ilyen, mint írtam öregbítő és eléggé steril
2013. január 11. 22:12
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
„Kate Middleton új festménye pont úgy fest, mint egy öregedésgátló bőrápoló krém hirdetése, vagy mint az az ijesztő portré a Szellemirtók 2-ből, ami egyenesen a lelkedbe bámul!”
Utóbbival egyetértek
Cassie3
2013. január 11. 22:41
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Szerintem maaaaaajd, ha aktuális így fog kinézni, akkor tegyék csak ki! xDDD Iszonyatos lett, abból a szempontból, hogy még fiatal... ezen meg van rajta egy jó 20-as.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.