A National Portrait Gallery egyébként tele van fotóhatású festményekkel. Magam is meglepődtem, mikre nem képesek a kivételes tehetségű emberek...
Elkészült Kate Middleton hivatalos portréja
2013. január 11. 19:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szép lett a kép. Minden elismerésem a művészé.
Majd mindenképpen szemügyre veszem élőben is, úgy azért más. Izgalmas "beledugni" az orromat a képbe és megskubizni az ecsetvonásokat.
A National Portrait Gallery egyébként tele van fotóhatású festményekkel. Magam is meglepődtem, mikre nem képesek a kivételes tehetségű emberek...
2013. január 11. 19:56
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Lehetne jobb is...szerintem ennél a képnél ő sokkal, se sokkal szebb. Viszon rengeteget dolgozhattak a képpel, leveszem a kalapom a művész előtt:)
2013. január 11. 20:03
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
öregíti- lehetett volna jobbat is kihozni ebből, nem rossz-de ha már portrét csináltattak olyannal csináltassák aki ért is hozzá (mármint úgy ahogy kell!! egy hercegnét rajzolni..
P)
2013. január 11. 20:12
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Igazán nem kötekedésképpen, de egy festmény élőben teljesen máshogy fest/hat, mint egy digitális képen...
2013. január 11. 20:26
|
|
|
Érdemes megnézni ezt a videót is:
Itt mindjárt kicsit másként hat a kép... És élőben pedig még jobb a hatás. Emberek, jártatok ti már galériában..? (csak hogy mindenki, egytől egyig lehúzza a képet
)
Itt mindjárt kicsit másként hat a kép... És élőben pedig még jobb a hatás. Emberek, jártatok ti már galériában..? (csak hogy mindenki, egytől egyig lehúzza a képet
2013. január 11. 20:29
|
|
MaknaeMinnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 193765 offline
|
szerintem jó lett és nagyon valósághű, bár szerintem is kicsit öregíti a festmény. de élőben biztos máshogy lehet látni
2013. január 11. 20:43
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
ahhoz képest, hogy tényleg nem előnyös kép, nagyon nagy munka lehet ilyen jól megrajzolni a vonalait
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: