Sztárok, akik imádják a drága autókat
2013. január 11. 19:37
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nem vagyok rasszista, csak észrevétel, a négerek mint fehérrel vannak :') amúgy mindegyik autó jó
2013. január 11. 19:56
Bár ilyen autóm lenne. De vissza a földre, én egyszer kipróbálnék egy ilyen kocsit egy versenypályán és nyomnám neki ami a csövön kifér.
2013. január 11. 20:16
Bieberkének frankó a kocsija. És Paris Hilton...gááág
2013. január 11. 20:19
Csak én szúrtam ki egyből Kanye pólóját az első képen?
2013. január 11. 20:40
Paris...annyira pinkes...xD am minden kocsi gyönyörű...és ezt ritkán hallani a számbol mivel nem vagyok ojan kocsis...xD
2013. január 11. 21:10
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
hát,Justin-é *-* <3 kell!!
2013. január 11. 21:11
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
Justiné nagyon tetszik..beülnék mellé <3
imádom őt és nagyon megérdemli azt a kocsit meg luxusvillákat és az összes pénzt amit kap!! megdolgozik érte és közbe szeretetet is ad a rajongóinak reményt és megtanít minket annyi mindenre....kedves és aranyos a rajongóival és ha nekem lenni pár száz millám biztos hogy megosztanám vele (igaz van neki egy rakás) de a szándék a lényeg...mi többet adunk neki mint pénzt..mi szeretetet adunk neki és rajongást!! <3
Paris Hilton rózsaszín kocsija nagyon bejön...tiszta Barbiee....
imádom őt és nagyon megérdemli azt a kocsit meg luxusvillákat és az összes pénzt amit kap!! megdolgozik érte és közbe szeretetet is ad a rajongóinak reményt és megtanít minket annyi mindenre....kedves és aranyos a rajongóival és ha nekem lenni pár száz millám biztos hogy megosztanám vele (igaz van neki egy rakás) de a szándék a lényeg...mi többet adunk neki mint pénzt..mi szeretetet adunk neki és rajongást!! <3
Paris Hilton rózsaszín kocsija nagyon bejön...tiszta Barbiee....
2013. január 11. 21:16
Szerintem mindegyik förtelmesen néz ki. De ez csak az én véleményem.
2013. január 11. 21:16
Júúúúj:(De Justin Bieber meg sem érdemel egy ilyen autót:(Még David Beckham-é nem is olyan durva.
2013. január 11. 22:09
|
|
SopheKlassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 191776 offline
|
Jaz-Z -é jöhet :$ Parisé szőrnyűűű a köbön
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: