Starity

A Lincoln kapta a legtöbb Oscar-jelölést

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 11. 16:12 #61
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1734
Csatolások: 0
Azonosító: 132641
Hát kicsit hiányos a lista...
2013. január 11. 19:31 #62
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
Remélem nyer a Nyomorultak párat. Hugh Jackman igazán megérdemelné, de Hathaway is, ha már az I dreamed a dream-et nem jelölték, bár talán azt nem is lehetett, mert nem eredeti, ha jól tudom... De amennyire hallom, a Pi életének is kijár az elismerés, úgyhogy hajrá! smileeee.gif
2013. január 11. 19:56 #63
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Érdekes társalgás Jennifer Lawrence-ről kérem szépen. Világos mint a vak ablak hogy nem fog nyerni de ennek nem az az oka hogy nem érdemli meg hanem mert túl fiatal. Tudom, sztereotipikus válasz, de így van. Valamikor Jesse Eisenberg-et is jelölték aki nem sokkal idősebb tőle és róla is mindenki tudta hogy nem fog nyerni és nem csak Colin miatt, hanem az nagyon ritka hogy ilyen fiatal tehetségeket díjaznak. Én amúgy nem tudom kinek adnám a díjat a legjobb női színész kategóriában. 110.gif
2013. január 11. 20:04 #64
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 19:56)
Valamikor Jesse Eisenberg-et is jelölték aki nem sokkal idősebb tőle és róla is mindenki tudta hogy nem fog nyerni és nem csak Colin miatt, hanem az nagyon ritka hogy ilyen fiatal tehetségeket díjaznak. Én amúgy nem tudom kinek adnám a díjat a legjobb női színész kategóriában.  110.gif

Tessék nem keverni a legjobb színész és legjobb színésznő kategóriákat. smileeee.gif Ég és föld. A legjobb színésznő kategória nyerteseinek 75%-a 40 alatt volt, mikor átvette a díjat, míg a legjobb színészeknél ugyanez 36%. Az Oscar nem szereti díjazni a fiatal férfi színészeket, a nőknél viszont ez éppen fordított.

Egyéb fun fact az idei színésznő mezőnyről, ha még mindig témánál vagyunk: a kritikusi díjakat Jennifer és Jessica kb. megosztva kapták (wikipédia a barátunk wink.gif). Jessicát akkor mondanám biztosnak, ha nyer a SAG-on, addig ez, tetszik vagy sem, egy nyitott mezőny. Mint már mondottam volt szeptemberben is, a túl fiatal érv itt már kevés ahhoz, hogy ki lehessen zárni. pardon.gif
2013. január 11. 20:08 #65
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Az én listám rohog.gif :

Legjobb film: Lincoln
Legjobb animációs film: Merida, a bátor
Legjobb rendező: passz...
Legjobb színész: Denzel Washington
Legjobb színésznő: passz...
Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz, Robert De Niro
Legjobb női mellékszereplő: Helen Hunt, Sally Field
Legjobb idegennyelvű film: passz...
Legjobb adaptált forgatókönyv: Lincoln
Legjobb eredeti forgatókönyv: Quentin Tarantino
Legjobb vizuális effektek: hát egyik se blink.gif
Legjobb dokumentumfilm: nem tudom mellow.gif
Legjobb rövidfilm: ezt se nem mellow.gif
Legjobb animációs rövidfilm: Maggie Simpson in "The Longest Daycare"
Legjobb dokumentációs rövidfilm: nem tudom
Legjobb filmzene: John Williams
Legjobb dal: Adele – Skyfall (Skyfall)
Legjobb vágás: Lincoln
Legjobb kamerakezelés: Anna Karenina, Lincoln
Legjobb hangvágás: he? blink.gif
Legjobb hangkeverés: omg.gif 110.gif
Legjobb design: Anna Karenina
Legjobb smink és haj: Hitchcock
Legjobb jelmeztervezés: Anna Karenina

Mindezt úgy, hogy nem mindegyikről van tudomásom. De azt biztosan tudom, hogy miknek NEM adnék díjat... rohog.gif
2013. január 11. 22:42 #66
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (mse90 @ 2013.01.11. 20:04)
Tessék nem keverni a legjobb színész és legjobb színésznő kategóriákat. smileeee.gif Ég és föld. A legjobb színésznő kategória nyerteseinek 75%-a 40 alatt volt, mikor átvette a díjat, míg a legjobb színészeknél ugyanez 36%. Az Oscar nem szereti díjazni a fiatal férfi színészeket, a nőknél viszont ez éppen fordított.
Egyéb fun fact az idei színésznő mezőnyről, ha még mindig témánál vagyunk: a kritikusi díjakat Jennifer és Jessica kb. megosztva kapták (wikipédia a barátunk wink.gif). Jessicát akkor mondanám biztosnak, ha nyer a SAG-on, addig ez, tetszik vagy sem, egy nyitott mezőny. Mint már mondottam volt szeptemberben is, a túl fiatal érv itt már kevés ahhoz, hogy ki lehessen zárni. pardon.gif

Nos, az én véleményem még mindig az hogy nem fog díjat kapni. Oké hogy nem életmű díjról van szó, tehát nem azt nézik hogy eddig ki mit tett le az asztalra de szerintem esélye sincs. Előbb fog Jessica nyerni. Mindkettő jó színésznő, nagyon is, de Jessicát valamiért előbb látom magam előtt kezében a díjjal.
Az én szótáramban keverem a két kategóriát, nálam nincs 40 alatti és feletti, túl fiatal van és nem túl fiatal, ennyi.
2013. január 11. 23:00 #67
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 22:42)
Az én szótáramban keverem a két kategóriát, nálam nincs 40 alatti és feletti, túl fiatal van és nem túl fiatal, ennyi.

Félreértés ne essék, én is csak az Akadémia sajátos gondolkodásmódját közvetítettem, nem a saját véleményemet a témában. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 12. 13:14 #68
- törölt felhasználó -    
A Django elszabadul, jelöléseinek örülök a legjobban, remélem párat bezsebel.
2013. január 12. 13:18 #69
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (mse90 @ 2013.01.11. 23:00)
Félreértés ne essék, én is csak az Akadémia sajátos gondolkodásmódját közvetítettem, nem a saját véleményemet a témában. biggrin.gif

Én teszek az Akadémia tagjaira. Az akadémi tagjai közt olyan nevek szerepelnek mint Vin Diesel. Nem kösz. Amúgy is csukám tele van a baromságaikkal, elő díjkiosztós buli és baromságok, ez túl fiatal, ő most túl érzékenyen állt hozzá a dolgokhoz, ez a film nagyon vontatott, ez túl erőszakos, az túl akciódús, hát kapják be már tényleg. dry.gif
2013. január 12. 14:18 #70
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Szerintem a Hobbitot nyugodtan jelölheték volna több kategóriában is! A Lincoln azért annyira nem lett jó, szerintem Váratlan utazás mindegyiket felülmúlja!
2013. január 22. 18:53 #71
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Az Oscaron csak olyan filmek vannak, amikről nem hallottam....xD Jó tudom, műveletlen vagyok, de akkor is! biggrin.gif
2013. február 07. 22:42 #72
Titanilla
Titanilla
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 195029
A legjobb film szerintem A nyomorultak. A legjobb rendező kategóriában Spielberg fog nyerni, viszont nem értem, Tom Hoopert miért nem jelölték, ha a filmjét igen. A pletykák szerint D. D. Lewis lesz a legjobb színész, bár nem tudom, minek neki egy harmadik szobor. Azért én Jackman-nek drukkolok.
És Anne Hathaway pedig tutira szobrot kap, remélem.
Spielbergnek amúgy a Lincolnál van sokkal jobb filmje is.
Laurence jelölése meglepetés. Szerintem még egy kicsit éretlen az Oscar-hoz.
2013. február 11. 17:41 #73
Lili Hiddleston
Lili Hiddleston
új tag

Státusz...and honey you should see me in a crown...
Hozzászólás: 42
Azonosító: 181450
Keressetek emég egy olyan színészt,aki ennyire jól eltudta volna jástaszani Lincoln-t! Szeintem elképesztően jó volt,Dalel D. Lewis pedig elképesztő tehetség. Megérdemli az Orcart.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!