A Lincoln kapta a legtöbb Oscar-jelölést
2013. január 11. 19:31
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Remélem nyer a Nyomorultak párat. Hugh Jackman igazán megérdemelné, de Hathaway is, ha már az I dreamed a dream-et nem jelölték, bár talán azt nem is lehetett, mert nem eredeti, ha jól tudom... De amennyire hallom, a Pi életének is kijár az elismerés, úgyhogy hajrá!
2013. január 11. 19:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Érdekes társalgás Jennifer Lawrence-ről kérem szépen. Világos mint a vak ablak hogy nem fog nyerni de ennek nem az az oka hogy nem érdemli meg hanem mert túl fiatal. Tudom, sztereotipikus válasz, de így van. Valamikor Jesse Eisenberg-et is jelölték aki nem sokkal idősebb tőle és róla is mindenki tudta hogy nem fog nyerni és nem csak Colin miatt, hanem az nagyon ritka hogy ilyen fiatal tehetségeket díjaznak. Én amúgy nem tudom kinek adnám a díjat a legjobb női színész kategóriában.
2013. január 11. 20:04
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 19:56)
Valamikor Jesse Eisenberg-et is jelölték aki nem sokkal idősebb tőle és róla is mindenki tudta hogy nem fog nyerni és nem csak Colin miatt, hanem az nagyon ritka hogy ilyen fiatal tehetségeket díjaznak. Én amúgy nem tudom kinek adnám a díjat a legjobb női színész kategóriában. 
Tessék nem keverni a legjobb színész és legjobb színésznő kategóriákat.
Egyéb fun fact az idei színésznő mezőnyről, ha még mindig témánál vagyunk: a kritikusi díjakat Jennifer és Jessica kb. megosztva kapták (wikipédia a barátunk
2013. január 11. 20:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az én listám
:
Legjobb film: Lincoln
Legjobb animációs film: Merida, a bátor
Legjobb rendező: passz...
Legjobb színész: Denzel Washington
Legjobb színésznő: passz...
Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz, Robert De Niro
Legjobb női mellékszereplő: Helen Hunt, Sally Field
Legjobb idegennyelvű film: passz...
Legjobb adaptált forgatókönyv: Lincoln
Legjobb eredeti forgatókönyv: Quentin Tarantino
Legjobb vizuális effektek: hát egyik se
Legjobb dokumentumfilm: nem tudom
Legjobb rövidfilm: ezt se nem
Legjobb animációs rövidfilm: Maggie Simpson in "The Longest Daycare"
Legjobb dokumentációs rövidfilm: nem tudom
Legjobb filmzene: John Williams
Legjobb dal: Adele – Skyfall (Skyfall)
Legjobb vágás: Lincoln
Legjobb kamerakezelés: Anna Karenina, Lincoln
Legjobb hangvágás: he?
Legjobb hangkeverés:
Legjobb design: Anna Karenina
Legjobb smink és haj: Hitchcock
Legjobb jelmeztervezés: Anna Karenina
Mindezt úgy, hogy nem mindegyikről van tudomásom. De azt biztosan tudom, hogy miknek NEM adnék díjat...
Legjobb film: Lincoln
Legjobb animációs film: Merida, a bátor
Legjobb rendező: passz...
Legjobb színész: Denzel Washington
Legjobb színésznő: passz...
Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz, Robert De Niro
Legjobb női mellékszereplő: Helen Hunt, Sally Field
Legjobb idegennyelvű film: passz...
Legjobb adaptált forgatókönyv: Lincoln
Legjobb eredeti forgatókönyv: Quentin Tarantino
Legjobb vizuális effektek: hát egyik se
Legjobb dokumentumfilm: nem tudom
Legjobb rövidfilm: ezt se nem
Legjobb animációs rövidfilm: Maggie Simpson in "The Longest Daycare"
Legjobb dokumentációs rövidfilm: nem tudom
Legjobb filmzene: John Williams
Legjobb dal: Adele – Skyfall (Skyfall)
Legjobb vágás: Lincoln
Legjobb kamerakezelés: Anna Karenina, Lincoln
Legjobb hangvágás: he?
Legjobb hangkeverés:
Legjobb design: Anna Karenina
Legjobb smink és haj: Hitchcock
Legjobb jelmeztervezés: Anna Karenina
Mindezt úgy, hogy nem mindegyikről van tudomásom. De azt biztosan tudom, hogy miknek NEM adnék díjat...
2013. január 11. 22:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.11. 20:04)
Tessék nem keverni a legjobb színész és legjobb színésznő kategóriákat.
Ég és föld. A legjobb színésznő kategória nyerteseinek 75%-a 40 alatt volt, mikor átvette a díjat, míg a legjobb színészeknél ugyanez 36%. Az Oscar nem szereti díjazni a fiatal férfi színészeket, a nőknél viszont ez éppen fordított.
Egyéb fun fact az idei színésznő mezőnyről, ha még mindig témánál vagyunk: a kritikusi díjakat Jennifer és Jessica kb. megosztva kapták (wikipédia a barátunk
). Jessicát akkor mondanám biztosnak, ha nyer a SAG-on, addig ez, tetszik vagy sem, egy nyitott mezőny. Mint már mondottam volt szeptemberben is, a túl fiatal érv itt már kevés ahhoz, hogy ki lehessen zárni. 
Nos, az én véleményem még mindig az hogy nem fog díjat kapni. Oké hogy nem életmű díjról van szó, tehát nem azt nézik hogy eddig ki mit tett le az asztalra de szerintem esélye sincs. Előbb fog Jessica nyerni. Mindkettő jó színésznő, nagyon is, de Jessicát valamiért előbb látom magam előtt kezében a díjjal.
Az én szótáramban keverem a két kategóriát, nálam nincs 40 alatti és feletti, túl fiatal van és nem túl fiatal, ennyi.
2013. január 11. 23:00
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.11. 22:42)
Az én szótáramban keverem a két kategóriát, nálam nincs 40 alatti és feletti, túl fiatal van és nem túl fiatal, ennyi.
Félreértés ne essék, én is csak az Akadémia sajátos gondolkodásmódját közvetítettem, nem a saját véleményemet a témában.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. január 12. 13:14
A Django elszabadul, jelöléseinek örülök a legjobban, remélem párat bezsebel.
2013. január 12. 13:18
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.11. 23:00)
Félreértés ne essék, én is csak az Akadémia sajátos gondolkodásmódját közvetítettem, nem a saját véleményemet a témában. 
Én teszek az Akadémia tagjaira. Az akadémi tagjai közt olyan nevek szerepelnek mint Vin Diesel. Nem kösz. Amúgy is csukám tele van a baromságaikkal, elő díjkiosztós buli és baromságok, ez túl fiatal, ő most túl érzékenyen állt hozzá a dolgokhoz, ez a film nagyon vontatott, ez túl erőszakos, az túl akciódús, hát kapják be már tényleg.
2013. február 07. 22:42
|
|
Titanillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 195029 offline
|
A legjobb film szerintem A nyomorultak. A legjobb rendező kategóriában Spielberg fog nyerni, viszont nem értem, Tom Hoopert miért nem jelölték, ha a filmjét igen. A pletykák szerint D. D. Lewis lesz a legjobb színész, bár nem tudom, minek neki egy harmadik szobor. Azért én Jackman-nek drukkolok.
És Anne Hathaway pedig tutira szobrot kap, remélem.
Spielbergnek amúgy a Lincolnál van sokkal jobb filmje is.
Laurence jelölése meglepetés. Szerintem még egy kicsit éretlen az Oscar-hoz.
És Anne Hathaway pedig tutira szobrot kap, remélem.
Spielbergnek amúgy a Lincolnál van sokkal jobb filmje is.
Laurence jelölése meglepetés. Szerintem még egy kicsit éretlen az Oscar-hoz.
2013. február 11. 17:41
|
|
Lili Hiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181450 offline
|
Keressetek emég egy olyan színészt,aki ennyire jól eltudta volna jástaszani Lincoln-t! Szeintem elképesztően jó volt,Dalel D. Lewis pedig elképesztő tehetség. Megérdemli az Orcart.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.