Charlie Sheen a halott lesifotós előtt tisztelgett
2013. január 10. 17:47
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Szép dolog tőle!
2013. január 10. 17:58
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Kétség kívül
szép tőle
2013. január 10. 18:31
"Még így is, hogy nem az Ő sara volt."
Ez egy valóban szép gesztus, sőt annál több, a gesztus az lenne, ha 100$ adott volna.
De mégis kinek a sara volt, hogy öngyílkos lett a fotós? Mivel maximum az a szerencsétlen soför űlt az autójában, ami elé betáncolt ez a barom, ezért nem hiszem bárkire is ujjal kellene mutogatni. Egyébként Charley tényleg "változott" legalább is az utobbi időszakban nem azt olvastam, hogy beállva partyzot valamelyik hotel tetőterén.
Ez egy valóban szép gesztus, sőt annál több, a gesztus az lenne, ha 100$ adott volna.
De mégis kinek a sara volt, hogy öngyílkos lett a fotós? Mivel maximum az a szerencsétlen soför űlt az autójában, ami elé betáncolt ez a barom, ezért nem hiszem bárkire is ujjal kellene mutogatni. Egyébként Charley tényleg "változott" legalább is az utobbi időszakban nem azt olvastam, hogy beállva partyzot valamelyik hotel tetőterén.
2013. január 10. 20:51
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
Imádom♥Ez szép tőle
2013. január 10. 21:22
Kedves gesztus meg minden,de én nem áradoznék így..
2013. január 11. 19:23
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Szerintem most már bátran kijelenthetjük, hogy kitesz magáért, lassan sikerül eltemetnie a botrányait. Remélem, nem csak én adok neki esélyt a bizonyításra, hiszen megérdemli.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: