Starity

Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 10. 21:26 #141
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 0
Azonosító: 172971
Hát nem csodálkoznék.Taylornek nem szoktak hosszú kapcsolati lenni.:w
2013. január 10. 22:02 #142
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én bírtam őket, de azért mosolyra görbült a szám...am Harrynwk nem mindig a legjobb az ízlésa a csajok terén, Felicityn meg Tayloron kívül szinte csak csúnyácska csajai/havercsajai voltak xd
2013. január 10. 22:29 #143
- törölt felhasználó -    
erre nem tudok mit írni biggrin.gif Harrynek nem volt még annyira ígéretes kapcsolata! smileeee.gif remélem egyszer lesz!
2013. január 10. 22:33 #144
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Már hiányzott egy újabb szappanopera... pfff. Mi értelme volt ennek az érdekkapcsolatnak? Vagy ez a két ember fából van?
2013. január 10. 22:48 #145
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
És nemsokára meg fog jelenni téjlor szvift dala arról, hogy szakított herikével. Komolyan, én már ezt várom a legjobban! blink.gif Nem lehetne lapozni? Unom már, hogy folyamatosan, még itt is ezek a "sztárok" ömlenek a pofázmányomba, és mindig ezekről kell olvasnom. blink.gif
2013. január 10. 22:50 #146
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet
Gordon 
TheDanush : Én nem védtem egyáltalán Taylort,hanem épp hogy komolyodhatna már kicsit. De miért is lenne más Swift kisasszony,mint általában a mai fiatalok? 
Nekem édes mindegy ki-kivel van,hisz valószínű életemben nem fogom látni egyik sztárocskát sem. Csak egyfajta tendenciára világítottam rá ebben az esetben is. Bár lehet csak reklámfogás volt az egész stb. Taylornak egyébként volt már komoly,rendes pasi-pasija? Annyira nem ismerem a szerelmi életét.

De én meg azért háborodtam fel, mert Harry egyáltalán nem komolytalan pasi! Hát azért van egy két mai szár aki különbözik Taylorkától. Ott van például Miley, Louis és még sorolhatnám. A reklámfogásban van valami, bár nem hinném, mert akármennyire nem követem Swift szerelmi, vagy bármiféle életét, de annyira ismerem, hogy ezt kinézem belőle..pardon.gif Most nem bírok várni a következő dalára, vajon felismerem benne a Haylor párost? rolleyes.gif Nem mellesleg mit képzel magáról, hogy azt tweetelte ki, hogy "Wrong Directioners" ? Ez a nő már nagyon nem bír magával. Mondjuk a zenélést tekintve tehetséges, de mint magán ember nem nagyon lehet elviselni... _nevet.gif
2013. január 10. 22:58 #147
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet
Bettyke94 
Olyan jókat mosolygok mikor a directionerek beírnak kb. 6 éves szintű hozzászólásokat... (tisztelet a kevés kivételnek). Idejönnek és egyből ujjonganak hogy a kis Harrykéjük szabad..holott ha igaz a hír már rögtön egy másik csajjal kavar állítólag.. vagy ez nem esett le egy nagy rajongónak sem? Taylor pedig jobbat érdemel, és valaki hozzáillőbbet. wink.gif
De Ők (velem együtt) annak örülnek, hogy elképzelhető, hogy szétmentek Taylorkával, nem pedig, hogy szabad.. Mi az, hogy Swifthez nem volt elég jó, pont Harry???!!! ohmy.gif Bettyke94 úgy imádlak azt ugye tudod, de ez elfogathatatlan!!! Inkább Taylor nem érdemli meg Harryt, és most nem az iránta érzet szeretetem miatt 'mondom' ezt, ha nem mert Taylor egy szemét kígyó (ne haragudjatok, de ez az igazság). Annak a leánynak egy szemét, utolsó szemét láda se lenne megfelelő.. Mert 5-6 hónap után mindenkit dob (jobb esetben).
2013. január 10. 23:10 #148
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (TheDanush @ 2013.01.10. 22:58)
De Ők (velem együtt) annak örülnek, hogy elképzelhető, hogy szétmentek Taylorkával, nem pedig, hogy szabad.. Mi az, hogy Swifthez nem volt elég jó, pont Harry???!!! ohmy.gif Bettyke94 úgy imádlak azt ugye tudod, de ez elfogathatatlan!!! Inkább Taylor nem érdemli meg Harryt, és most nem az iránta érzet szeretetem miatt 'mondom' ezt, ha nem mert Taylor egy szemét kígyó (ne haragudjatok, de ez az igazság). Annak a leánynak egy szemét, utolsó szemét láda se lenne megfelelő.. Mert 5-6 hónap után mindenkit dob (jobb esetben).

Egyszerűen felfoghatatlanul szánalmas, de inkább nevetséges az, amilyen vehemesen elkezditek bevédeni ezeket a majmokat. Csak egy szimpla kérdésem lenne hozzád: te ismered a szóban forgó herikét és téjlorkát??? Mert, ha igen, akkor befogom a lepénylesőmet, de, ha nem, akkor mire fel osszátok az észt ilyen magas lovon? Másnak nem lehet véleménye, aztán, ha nem tetszik, akkor jöttök azzal, hogy ti ismeritek őket? 110.gif

Mikor fogjátok észrevenni, hogy a butaságotokon szakad az egész fórum? Egyszerűen komédia az, amit leműveltek. Kiforgatjátok az ember szavát, letámadjátok azokat, akik negatív véleményt írnak, ja és még ráadásul úgy is viselkedtek, mintha ezek a legjobb haverjaitok lennének. Mi lenne, ha végre felnőnétek, és normális érvekkel hozakodnátok elő? Akkor talán nem lennétek ovis szintre degradálva a fórum részéről. Honnan tudod, hogy ez a sztájöl gyerek milyen? Nem tudhatod, mert nem ismered őt. Lehet, hogy egy napot nem tudnál eltölteni vele, mert kibírhatatlan lenne, és lehet, hogy szvift kisasszonnyal találnád meg a hangot. Ha a butaság fájna nektek, már rég alulról szagolnátok az ibolyát... 110.gif

Szerk.: Ja, és azt hozzátenném, hogy csak a környezetemben tudnék durvább dolgokat mondani. Téjlorkát rühellem, utálom, úgy gondolom, hogy nem érdemli meg azt a sikert, amit megkapott, oké kicsit r*banc a csaj, mert mindenkinek szétteszi a lábát, de könyörgöm, ti nem ezt csináljátok?! Manapság minden az ész nélküli szexről szól, arról, hogy valaki hetek elteltével váltogatja a partnereit, vagy csak randomba lefekszenek valakivel, mert milyen zsír. Tényleg rühellem a csajt, nagyon utálom, de ne viselkedjünk úgy, mintha szentségtörést követett volna el. Van olyan, aki nagyobb r*banc, azt fele ennyire sem ítélitek el egyébként. Ha téjlorkának ez kő', áldásomat adom rá, én maximum úgy tudnám a későbbiekben jellemezni, mint egy kifacsart narancs. Nem mindegy nektek, hogy téjlor kivel d*g, hol és mikor???
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, MadHatter
2013. január 10. 23:50 #149
Irresistible
Irresistible
új tag
Hozzászólás: 86
Azonosító: 191728
Mivel Taylornak most jelent meg az albuma, nem hiszem, hogy most fog megírni egy számot.smileeee.gif Szóval várnotok kell, és addigra már elfelejtitek az egészet.biggrin.gif És tényleg.... Nem ismeritek Taylor-t se, se Harry-t. Nem tudjátok mi volt közöttük, mert az újságok sem tudhatnak MINDENT!
2013. január 11. 01:31 #150
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet
Beyla 
Egyszerűen felfoghatatlanul szánalmas, de inkább nevetséges az, amilyen vehemesen elkezditek bevédeni ezeket a majmokat. Csak egy szimpla kérdésem lenne hozzád: te ismered a szóban forgó herikét és téjlorkát??? Mert, ha igen, akkor befogom a lepénylesőmet, de, ha nem, akkor mire fel osszátok az észt ilyen magas lovon? Másnak nem lehet véleménye, aztán, ha nem tetszik, akkor jöttök azzal, hogy ti ismeritek őket? 

Mikor fogjátok észrevenni, hogy a butaságotokon szakad az egész fórum? Egyszerűen komédia az, amit leműveltek. Kiforgatjátok az ember szavát, letámadjátok azokat, akik negatív véleményt írnak, ja és még ráadásul úgy is viselkedtek, mintha ezek a legjobb haverjaitok lennének. Mi lenne, ha végre felnőnétek, és normális érvekkel hozakodnátok elő? Akkor talán nem lennétek ovis szintre degradálva a fórum részéről. Honnan tudod, hogy ez a sztájöl gyerek milyen? Nem tudhatod, mert nem ismered őt. Lehet, hogy egy napot nem tudnál eltölteni vele, mert kibírhatatlan lenne, és lehet, hogy szvift kisasszonnyal találnád meg a hangot. Ha a butaság fájna nektek, már rég alulról szagolnátok az ibolyát... 
Kedves Beyla! Lehet, hogy te és még jó páran ezt gondoljátok, de én még jó, hogy megvédem a kedvenceimet! Ráadásul lehet, hogy neked Ő nem szimpatikus, de attól nekem igen, és fájó pont ként érintenek engem ezek a csúnya szavak. Igaz nem találkoztam, nem is beszéltem még vele. És a pletykák alapján nem szabad leszűrni a tudnivalókat, de ha más nincs? pardon.gif És ezek alapján Harry volt a szimpatikusabb, és Taylor az unszimpatikusabb, ez ennyire zavar téged? Nem mellesleg miért röhögne rajtam a fél fórum? Csak mert a véleményem nem egyezik a tiéddel? rolleyes.gif Ugyan már.. Nem kérek engedélyt ahhoz, hogy megvédjem a kedvenceimet... sleep.gif
2013. január 11. 10:14 #151
Abigel222
Abigel222
új tag

StátuszKeep Calm And Love Taylor! <3
Hozzászólás: 16
Azonosító: 184646
Nem tudom mi bajotok Taylorral!Hirtelen mindenki úgy nekitámadt! Honnan tudjátok, hogy ő szakított a pasiaival!!????
Lehet hogy őt dobták! És ezért még nem kell szemét kígyónak nevezni őt (hallod TheDanush!!!)
DE csak óvjátok Harrycskét, de én inkább rá mondanám hogy kukába való (már bocs a rajongóknak, de ez csak egy vélemény)
2013. január 11. 10:50 #152
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet
Abigel222 
Nem tudom mi bajotok Taylorral!Hirtelen mindenki úgy nekitámadt! Honnan tudjátok, hogy ő szakított a pasiaival!!???? 
Lehet hogy őt dobták! És ezért még nem kell szemét kígyónak nevezni őt (hallod TheDanush!!!) 
DE csak óvjátok Harrycskét, de én inkább rá mondanám hogy kukába való (már bocs a rajongóknak, de ez csak egy vélemény)

Hát akkor olvasgass csak el pár hozzászólást, és akkor rögtön rájössz. Nem hirtelen, tudod mikor megjelent egy cikk, hogy szétment egy pasival, és Taylorka szakított az illetővel, már akkor meglett 'mondva', hogy Ő mártsak ilyen dobos. Onnan, hogy a cikkekben ezt volt leírva, lehet, hogy nem szabad mindent elhinni ami ezekbe a szennylapokba van, de ha maga Swift tanúsította, hogy miatta szakítottak, akkor csak el lehet hinni... De lehet szemét kígyónak nevezni Őt. Neked még nem tűnt fel, hogy minden pasija után valami szomorú dalt add ki a karmaiból? Sőt mi több, hogy őt mennyire át verték, meg stb, stb... És most nem Harry-t védem, csupán az igazságot próbálom látni! Lehet, hogy a Styles gyerek is a kukába való, de akkor az a ragályos nő személy hova?! Gondolkozzunk mielőtt leírnánk a gondolatainkat.. wink.gif
2013. január 11. 10:57 #153
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért kell minden egyes cikk alatt a vita. Érdekes mód én eltudom fogadni,ha valaki nem szereti a kedvenceimet és nem kezdek el visszapofázni.Ja,hogy nem védem meg a kedvenceimet?nem is kell..senkinek sem lesz jobb ha értelmetlen vitába kezdunk.
2013. január 11. 11:12 #154
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
twitterre kiirtak h nem szakitottak,h ez csak eltereles volt....szerintem cukik egyutt de orulnek ha Harry massal lenne
2013. január 11. 11:49 #155
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
Még a mondanivalómhoz hozzáfűzném,hogy azért elég furcsa,hogy Harry egyből talált mást.. Taylor biztos ezt váltotta ki belőle..
2013. január 11. 12:07 #156
Doris 16
Doris 16
új tag
Hozzászólás: 54
Azonosító: 176851
nah ne nem tudom mi van Harryvel...........sad.gif(sad.gif
2013. január 11. 12:30 #157
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Harry mi lett veled???sad.gif( Régebben sokkal szimpatikusabb volt nekem.
2013. január 11. 13:25 #158
- törölt felhasználó -    
starity girl2000:így jár az aki minden hulyeséget elhisz...O.O
2013. január 11. 13:28 #159
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
nem hiszem de ha igaz akkor bisztos elege lett hogy fenyegető üziket kap meg minden nekem se lenne jó ha ilyen kapcsolatom lenne monkey.gif
2013. január 11. 14:00 #160
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
ha igaz...akk mondtam én, ez a csaj nem illik harry-hez...harry légy velem! *-* biggrin.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok