Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?
2013. január 10. 18:48
megint egy közeli barát... mikor nevezik meg már a forrást? :') folyton azt olvasom, hogy egy névtelen forrás, egy barát, egy ismeretlen járókelő.. lehet, hogy én vagyok ilyen naiv, vagy nem tudom, de akkor is elegem van a névtelenekből.
2013. január 10. 19:00
Szilveszter éjjel még annyira nyaltál-falták egymást már nem azért.Szeretem Harry-t meg minden,de ilyen kapcsolatot ami ez a Haylor-os volt még soha az életemben nem láttam.Taylor addig csinálja ezt a pár hónapos kalandokat,hogy a végére nem marad egy pasija sem,mert már majdnem az összessel kikezdett a sztárvilágból.Nem szeretem Taylort és nem is fogom. Én is azt akarom,hogy Harry boldog legyen,de szerintem ez a Haylor páros nem illik össze míg Taylor a szűz jó kislányt játssza addig Harry jól kibulizza magát a barátaival.Taylor mindig csak a hisztit csinálja és ez már eléggé szánalmas.
2013. január 10. 19:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tényleg mindig közeli névtelen barát aki megadja ezeket az infókat, ki tudja mi igaz, végülis én elhiszem hogy szakítottak, csak simán hiszem nincs különösebb okom, max kiderül, hogy nem igaz és akkor mi lesz?...
2013. január 10. 19:03
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ohh bocsi valami kimaradt, tényleg, mi a jó élet?!?! a tiétek pont nem lesz soha sem harry, sem pedig bármelyik kedvenc énekesetek, színészetek, és nem vicces, sőt unalmas hogy folyton ezt hajtogatjátok ébredjetek már fel oo"
2013. január 10. 19:08
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én sajnálnám ha szét mentek, mert szeretem mind a kettőjüket, szép pár voltak, de ezek szerint mégsem illetek annyira össze. Harry meg nem tenne ilyet, biztosan nem lenne ilyen hamar túl a szakításon, habár nem igazi szerelem csak fellángolás dúlt közöttük akkor lehetséges, de én megvárom míg ő beszél a témával kapcsolatban.
2013. január 10. 19:18
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Ez is hosszú és tartós kapcsolat volt!
Mondjuk mit is várhatnánk Swift kisasszonytól...
2013. január 10. 19:49
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
hát jó hosszúra sikeredett a kapcsolatuk!!! XD
2013. január 10. 19:55
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szerintem nem véletlen, hogy Taylornak ilyen rövid életűek a kapcsolatai. Nem gondolok róla semmit, nem utálkozom, stb, csak mondom, biztos benne is van hiba.
2013. január 10. 20:18
Ebből is látszik, hogy Harry-nek igazából annyi érzése van, mint egy darab fának. Egy értelmes ember nem lép túl egy szakításon ilyen könnyedén
2013. január 10. 20:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezen én nem is csodálkoznék...!
2013. január 10. 21:02
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Ez a csajszi tokre csunya ...mintha Perrit lattam volna!! Es azert ha megfigyelt valakit nem azt jelenti hogy szakitottak!! Kul. taylorbolkinezem hogy megint kedve van pasit valtani!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: