Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?
2013. január 10. 17:34
Kétlem, hogy pár emberen kívül lenne valaki, aki nem vette volna még észre, Taylor milyen. Próbálja megtalálni a szerelmet, ezt meg lehet érteni, hisz fiatal, de egy egészséges és tartós kapcsolat nem olyan hogy ’hú, most szakítottam, de máris a nyakadba ugrok’.
Taylor ezt teszi. Hetek, sőt van, amikor napok telnek el és ismét valakivel együtt látni. Ez így nem működik! Észre kéne vennie, hogy ezekben a kapcsolatokban nem a pasik a rosszak, a csúnyák, hanem Ő az, aki gyerekesen és erőltetetten keresi hétről-hétre a még szabad férfiakat. Isten áldja meg azt, aki a következő áldozata lesz!
2013. január 10. 17:39
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
TheDanush : Én nem védtem egyáltalán Taylort,hanem épp hogy komolyodhatna már kicsit. De miért is lenne más Swift kisasszony,mint általában a mai fiatalok?
Nekem édes mindegy ki-kivel van,hisz valószínű életemben nem fogom látni egyik sztárocskát sem. Csak egyfajta tendenciára világítottam rá ebben az esetben is. Bár lehet csak reklámfogás volt az egész stb. Taylornak egyébként volt már komoly,rendes pasi-pasija? Annyira nem ismerem a szerelmi életét.
Nekem édes mindegy ki-kivel van,hisz valószínű életemben nem fogom látni egyik sztárocskát sem. Csak egyfajta tendenciára világítottam rá ebben az esetben is. Bár lehet csak reklámfogás volt az egész stb. Taylornak egyébként volt már komoly,rendes pasi-pasija? Annyira nem ismerem a szerelmi életét.
2013. január 10. 17:41
Míly meglepő. XD Nemsokára jön egy újabb szakítós dal Taylortól. Hány pasija lesz még ennek a csajnak?
2013. január 10. 17:44
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
Ki gondolta volna?Szeretem Harry-t, Taylor-t meg nem de be kell vallani egyikse túl megbizható hosszú távon.Taylor-nak tudjuk milyen pasi ügyei voltak..Harry-nek meg mióta fel lett fedezve nem volt egy normális barátnője, vagy kapcsolata.:\
2013. január 10. 17:49
Csak nevetni tudok
ezen a tayloron annyira szánalmas egyátalán ez a kettő tűz és viz ő 24 harry meg 18 vagy 19 de most már az is fura amég tayloral járt azt utálták most meg ezt a Hermione Way nem értem akkor ha lesz másik akkor azt O.o mindenki saját magát látná ott (de én egyébként nem) egyszer ha tényleg szeretnétek harryt akkor egy picit lehetne örülni hogy túl esett egy lúzeren
2013. január 10. 17:50
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
itsmedemz : Igazad van,de akkor azért egy kapcsolatba úgy megyünk bele,hogy vállajuk mivel jár. És persze 2 elvileg értelmes lényről beszélünk akiknek van szájuk,és megtudják bezsélni,hogy akkor megpróbáljuk közösen? Én szeretném,te is,igen. Mi ebben olyan bonyolult. És akkor elmegyünk közösen nyaralni,és összeveszünk,de min? Lehet párom pasikat,vagy csajokat nézeget? Ja,és általában egy kapcsolat eleje alegérdekesebb,izgalmasabb,szenvedélyesebb,érzelemdúsabb. Itt úgy látszik semmi nem volt,de ez kinek ahibája,azt nem tudni. Lehet szidni Taylort is,de mi van ha ő tényleg szeretne már valakit,de mivel ő választ,és a fiúja meg örül,hogy könnyen jött,akkor egy strigula a falon és kész. Nem hiszem azért azt,hogy Taylornak Harry népszerűségére lenne szüksége.
De amúgy meg semmi értelme ilyeneken itt vitatkozni. Ez teljesen más világ,amiben ők vannak.
De amúgy meg semmi értelme ilyeneken itt vitatkozni. Ez teljesen más világ,amiben ők vannak.
2013. január 10. 17:55
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, valahogy sejtettem, hogy ez lesz.
2013. január 10. 17:56
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Kár, hogy szakítottak!
2013. január 10. 18:11
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Taylor Swift és Harry Styles újra együtt? ; Taylor Swift úján gyűrűt láttak, a sztárpár házasodni készül! ; Taylor Swift és Harry Stley kapcsolata véglegesen zátonyra futott! ; Hivatalos! Taylor Swift és Harry Styles gyereket várnak! Oh, de várom az ilyen elkövetkezendő híreket.
2013. január 10. 18:19
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Köztudott,hogy én nem rajongok Harryért,de Taylort nagyon szeretem.És én még mindig úgy gondolom,hogy ameddig nem kapunk infót(vagy Taylortól vagy Harrytől)arról,hogy szakítottak soha nem lehetünk biztosak benne!Számomra is kezd érdekes lenni,hogy 2-3 hónap után véget érnek a kapcsolatai,de úgy gondolom,hogy mostani partnerére,Harryre sem mondhatjuk azt,hogy nagyon sokáig kitartana a barátnő mellett.Úgyhogy köszi,puszi rekommentet nem kérek!
2013. január 10. 18:20
Tényleg szakítottak, és eszméletlenül örülök neki !! Bár nekem személy szerint Niall a kedvencem, de tényleg örülök neki.
Amúgy meg, Taylort állítólag a többiek is utálták, mert mindenkinek beszólogatott. És le Dagadt-disznózta Niallt !!! Legalábbis nekem ezt mondták. Lényegtelen, egyszerűen csak örülök, hogy vége van Haylornak !
2013. január 10. 18:25
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Harry és Hermione ? haha
Amúgy ja szakítottak de ez előre látható volt.
2013. január 10. 18:25
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
EZAAAAAAAAZ!!!!!
Harry, az enyém leszel XD!!
Remélem, hogy most szingli
, ha Hermione-vel pedig együtt vannak, azt én majd akkor fogom elhinni, ha látok róluk valami olyan fotót, ahol fogják egymás kezét, vagy csókolóznak
. Amúgy szerintem Hermione nem túl szép......
Remélem, hogy most szingli
2013. január 10. 18:37
Először is, emberek. Ti még mindig abban a világban éltek, ahol még tart az "ő az enyém" dolog? Vegyétek már észre, hogy semmilyen -de tényleg semmilyen- közeli kapcsolatba nem lesztek Harry-vel se a többi taggal sem. Fogalmam sincs ilyenkor mi játszódik le bennetek de szerintem nem is akarom tudni. Igen, úgy biztosan jobb lesz. Egyébként ha igaz a hír akkor most végre mondhatom, hogy én megmondtam. És majd jönni fog az újabb szomorú dal, hogy szegényemnek most milyen rossz, megint átverték és még sorolhatnám. De Taylor drága már észrevehetné, hogy ezekben a 'kapcsolatokban' nem az aktuális barátja a hibás, hanem Ő maga. Nem azzal van a baj, hogy keresi a valamilyen hajú herceget, de fogadjunk, hogy pár hét után jön az újabb hír, miszerint együtt van valakivel. És majd annak is az lesz a vége, hogy Taylor sírni fog. De személy szerint nem tudom sajnálni, kész vicc ez a csaj.
2013. január 10. 18:48
Kicsit unalmas már ez a téma.
Mintha nekünk nem lenne mindegy, hogy együtt vannak vagy nem.
Mintha nekünk nem lenne mindegy, hogy együtt vannak vagy nem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: