Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?
2013. január 10. 16:47
igeen!!már nagyon aggódtam Harryért,remélem tényleg jól viselte a szakítást <3 ami Taylort illeti,egy nagy r*bi aki nem bír 2 kónapig sem egy fiúval lenni..aztán tuti hogy egy héten belül jönnek a cikkek,hogy egy másik sráccal kavar.komolyan,régen nagyon bírtam őt,de már ezek után nem..!!Harry <3
2013. január 10. 16:48
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Hétfőn szakítottak.. Vajon min veszhettek össze?
Én egyáltalán nem szeretem Taylort. Ez a Hermione Way egy fokkal viszont jobb,mint Taylor,bár nem ismerem..
Véleményem szerint ez csak egy úgymond "érdekkapcsolat" volt..
A cikkből kimaradt Taylorka SMS-e,amit Conornak küldött volna,hogy hiányzik neki.. De "véletlen" Harrynek küldte el,szerintem csak idegesíteni akarta.. De mindegy teljesen,hogy együtt maradnak-e vagy nem..
Én egyáltalán nem szeretem Taylort. Ez a Hermione Way egy fokkal viszont jobb,mint Taylor,bár nem ismerem..
Véleményem szerint ez csak egy úgymond "érdekkapcsolat" volt..
A cikkből kimaradt Taylorka SMS-e,amit Conornak küldött volna,hogy hiányzik neki.. De "véletlen" Harrynek küldte el,szerintem csak idegesíteni akarta.. De mindegy teljesen,hogy együtt maradnak-e vagy nem..
2013. január 10. 16:56
(Nem kell negatív komment,hozzászólás ilyesmi,nem vagyok arra vagyok kíváncsi ki mit reagél rá,csak hozzászoltam
2013. január 10. 17:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
ercsi2000
annyira nem érdekel, hogy az már fáj
Ha ennyire nem érdekel, akkor miért 'jöttél' a cikkhez? Miért nem hagytad figyelmen kívül? annyira nem érdekel, hogy az már fáj
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 10. 17:03
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Taylor jobban tenné,ha normális férfiakal találkozgatna,nem pedig holmi ilyen kisgyerekekkel. Nem tudom mit várt,hogy majd életük végéig együtt maradnak. Hisz neki még kikell élvezni a hirtelen jött népszerűséget,lányokat,mert nem lesz valszeg hosszú életű virágzás. Azért a kisasszony komolyodhatna már picit,de szerintem még erre várni kell úgy 10 évet.
2013. január 10. 17:14
Hogy tudtam!Taylornak normális fiút kellene választania !
2013. január 10. 17:17
|
|
djdordzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.10. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 95606 offline
|
hááá ennyit arról hogy hű de nagyon szerelmesek ... Taylor megkapta a hírverést, mindenki róla beszélt meg minden, szóval ideje volt tovább lépni ... Azon se csodálkoznék ha az egész csak meg lett volna "rendezve" ... csak nézzétek meg Harry arcát a közös képeken ...
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
Gordon
Taylor jobban tenné,ha normális férfiakal találkozgatna,nem pedig holmi ilyen kisgyerekekkel. Nem tudom mit várt,hogy majd életük végéig együtt maradnak. Hisz neki még kikell élvezni a hirtelen jött népszerűséget,lányokat,mert nem lesz valszeg hosszú életű virágzás. Azért a kisasszony komolyodhatna már picit,de szerintem még erre várni kell úgy 10 évet.
Most nem azért az egy húszért, de te tényleg nem veszed észre, hogy ki kit használ ki? Mi az, hogy normális férfiakkal? Taylor-nak volt valaha olyan palija, akit 5-6 hónapnál tovább megtartott? És akkor mindjárt kiderül, hogy ki a gyerekes. Hihetetlen, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik nem tudják, hogy Swift kisasszony igazából milyen vágású... Ez a nő minden pasival ki kezd, aztán természetesen 1-2 hónap múlva szét mennek, a pláne az az egészben, hogy 'állítólag' a palik bántak vele rosszul. Jé és akkor nem egy új Taylor Swift dal jelenik meg? Taylor jobban tenné,ha normális férfiakal találkozgatna,nem pedig holmi ilyen kisgyerekekkel. Nem tudom mit várt,hogy majd életük végéig együtt maradnak. Hisz neki még kikell élvezni a hirtelen jött népszerűséget,lányokat,mert nem lesz valszeg hosszú életű virágzás. Azért a kisasszony komolyodhatna már picit,de szerintem még erre várni kell úgy 10 évet.
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Lili5512 igazad van ;.
2013. január 10. 17:23
Ha szakítottak, akkor sajnálom. Bár nem szükséges, hisz ezek szerint továbbléptek. Szóval nekem már tökmindegy, hogy most együtt vagy külön, de ha ebből is olyan dráma lesz, mint Jelenából én biztos szétverem a gépem -.-"
2013. január 10. 17:33
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
hát,már nem azért a húszért,de,hogy ha egyszer Taylorral járt,miért nem foglalkozott vele...ezt elcseszted :/ mondjuk,imádom a fiúkat,meg Harry-t is,de ha van csaja,ne csak a fiúkkal legyen -.-" oké,hogy a fiúkkal is kell lennie,de NE csak velük
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.