Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?
2013. január 10. 15:04
Ez sokáig tartott...de nincs megerősítve szval bármi lehet
2013. január 10. 15:07
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
PinkBarbie
Szerintem nem az lesz, hogy Taylor ír egy új dalt...mivel biztos olvasta a rajongói kommenteket, most jelent meg az albuma, szóval egy ideig nem ír új dalt, az biztos.
Szerintem nem az lesz, hogy Taylor ír egy új dalt...mivel biztos olvasta a rajongói kommenteket, most jelent meg az albuma, szóval egy ideig nem ír új dalt, az biztos.
Ebben nem lennék olyan biztos, hiszen ebből a nőből én mindent kinézek! Ez nem vesz semmit/senkit figyelembe! Nem is igazodom ki rajta...
2013. január 10. 15:16
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Elnézést, de Hermione Way hol "szépség?"
2013. január 10. 15:24
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Tudtam,hogy nem fog sokáig tartani ez a viszony !
2013. január 10. 15:29
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Hát Hermione Way nem igazán valami szépség,de legalább Taylorral szakítottak. Hogy megsértődött Taylor. Fogat magát és elment. ennyit erről. de legalább az én kedvemért jól döntött.
2013. január 10. 15:45
|
|
SweetChildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 192726 offline
|
Nem tartott sokáig:/
2013. január 10. 15:54
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Olyan jókat mosolygok mikor a directionerek beírnak kb. 6 éves szintű hozzászólásokat... (tisztelet a kevés kivételnek). Idejönnek és egyből ujjonganak hogy a kis Harrykéjük szabad..holott ha igaz a hír már rögtön egy másik csajjal kavar állítólag.. vagy ez nem esett le egy nagy rajongónak sem? Taylor pedig jobbat érdemel, és valaki hozzáillőbbet.
2013. január 10. 16:08
Akkor ennek nagyon sok értelme volt a fél világ ezen a témán pörgött... EZÉRT?
Mondjuk nem is számítottam hosszú kapcsolatra de hát akkor is.
2013. január 10. 16:10
Köszönjük szépen az infót(ennek a csávónak annyi barátnője volt), már unalmasak ezek a cikkek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: