Taylor Swift és Harry Styles szakítottak?
2013. január 11. 16:23
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Taylor Swift vagy elviselhetetlenül hisztis lehet, vagy rohadt rossz az ágyban, hogy állandóan dobják... (Bár szerintem mindkettő). XD
Írhatna végre egy számot azzal a címmel, hogy "Maybe I'm The Problem".
Írhatna végre egy számot azzal a címmel, hogy "Maybe I'm The Problem".
2013. január 11. 16:39
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hála!Szerintem nem illettek egymáshoz Taylor túl komoly Harry-hez. Végre szingli az én kis Haroldom
2013. január 11. 16:45
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.10. 16:31)
Hallod, te ilyenkor mit érzel?!
Eddig a tiéd volt, vagy mi? Képzeld már el, ha az összes tinicsajszi ezt mondaná aki nyáladzik Harry Styles cuki pofijára a képernyőn keresztül, milyen tömeghiszti lenne? Egy embert, főleg olyat akit nem is ismersz személyesen, nem birtokolhatsz, pláne ha semmi közöd hozzá és csak a rajongója vagy. 
Úristen, köszönöm, ezen hatalmasat röhögtem. XDD Hááát... jézusom X"DD
2013. január 11. 16:50
Idézet (Hugii 570 @ 2013.01.11. 16:45)
Úristen, köszönöm, ezen hatalmasat röhögtem. XDD Hááát... jézusom X"DD
Miért is?
2013. január 11. 16:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.01.11. 16:50)
Miért is?
Szerintem egyáltalán nem "vicces", amit ZitaTwilight írt. Inkább el kéne gondolkoznia rajta egyeseknek, mivel teljesen igaz.
Akkor ezek szerint nem csak én gondolom azt, hogy néhány tagnak elég érdekes humora van...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. január 11. 17:04
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.11. 17:01)
Ööö, oké... Nem tudom mi volt benne ennyire vicces.
Hát, én már komolyan azon röhögök, ami itt megy. Szörnyű, hogy milyen emberek vannak itt, és a beoltásodon röhögtem, de mondták már, hogy nem vagyok normális/bolond vagyok, és furcsa humorom van, úgyhogy elnézést. :'D
2013. január 11. 17:08
Hát engem nem érdekel Harry de jó pasi és Taylor hát.......
2013. január 11. 17:35
gondoltuk -.- Taylor mindig ezt csinálja :@ rossz hatással volt Harryre, sőt, az egész 1D-re
2013. január 11. 17:36
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Én nagyon nem szeretem Taylort, de már kezdem sajnálni... Persze lehet tényleg benne van a hiba!
PS:(Attól még, hogy valakinek 23 évesen volt 10 pasija(csak mondtam egy számot) nem kurva!) A véleményt írók nagy része elég messze van a 23-tól, szóval csak ne ítélkezzetek, mert 23 éves korotokra ti is lehettek "kurvák"!
PS:(Attól még, hogy valakinek 23 évesen volt 10 pasija(csak mondtam egy számot) nem kurva!) A véleményt írók nagy része elég messze van a 23-tól, szóval csak ne ítélkezzetek, mert 23 éves korotokra ti is lehettek "kurvák"!
2013. január 11. 17:43
|
|
Abi97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 123657 offline
|
bevallom megkönnyebbülök, ha ők is megerősítik a szakítás hírét...bocs Tay, nem illesz Hazzához:/
viszont az, h hermiona way szépség lenne....öhm Taylorral volt pár gondom, de a szépségét sosem tagadtam, de ez a csaj egy bányarém! a szerelem nem a külsőn múlik, de valszeg erős túlzás, h "le sem vette a szemét"
am meg naon remélem, h a cikk ezen része csak hamuka.
viszont az, h hermiona way szépség lenne....öhm Taylorral volt pár gondom, de a szépségét sosem tagadtam, de ez a csaj egy bányarém! a szerelem nem a külsőn múlik, de valszeg erős túlzás, h "le sem vette a szemét"
2013. január 11. 17:44
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.01.11. 15:34)
Én vagyok a retardált vagy más se érti, hogy mi köze van a kettőnek egymáshoz?
Mármint, oké, ha kinn laksz Londonban (amit erősen kétlek, bár kit tudja) de ettől még hogy ismernéd a fiúkat?
Ejnye már,milyen kis hitetlen vagy.
2013. január 11. 18:09
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Jah elfelejtettem!
Nekem nem szokott célom lenni a veszekedések szítása, csupán vitatkozni szeretek. Kultúr ember tudja, hogy veszekedés és vitatkozás között hatalmas különbség van.
Forrás: http://starity.hu/magazin/34347-taylor-swift-es-harry-styles-szakitottak/#comment#ixzz2HgbSlN7L
Cicám, ha kulturált lennél, tudnád, hogy a veszekedés és a vitatkozás szinonimái egymásnak, szóval olyan hatalmas különbség nincs.
Az rendben van, hogy te vitatkozni szeretsz/szeretnél, de fogd fel kérlek, hogy a hozzászólásaiddal igen is veszekedéseket kezdeményezel, mert a többiek hevesebben reagálnak rá. Azt meg egyszerűen nem tudom felfogni, ha te ilyen intelligens vagy, akkor miért állsz le vitatkozni a nálad 5-6évvel fiatalabbakkal.
Ui: Beyla! Ha eddig nem szeretted meg a 1D-t ezután se fogod, tehát szerintem nincs értelme, minden róluk szóló cikk alá megosztani a véleményedet. Másrészt elég buta dolog olyanról olvasni, amit nem szeretsz és nem érted, hogy mások miért... Nem szereted? Egész egyszerűen nem kell foglalkozni vele!
Nekem nem szokott célom lenni a veszekedések szítása, csupán vitatkozni szeretek. Kultúr ember tudja, hogy veszekedés és vitatkozás között hatalmas különbség van.
Forrás: http://starity.hu/magazin/34347-taylor-swift-es-harry-styles-szakitottak/#comment#ixzz2HgbSlN7L
Cicám, ha kulturált lennél, tudnád, hogy a veszekedés és a vitatkozás szinonimái egymásnak, szóval olyan hatalmas különbség nincs.
Az rendben van, hogy te vitatkozni szeretsz/szeretnél, de fogd fel kérlek, hogy a hozzászólásaiddal igen is veszekedéseket kezdeményezel, mert a többiek hevesebben reagálnak rá. Azt meg egyszerűen nem tudom felfogni, ha te ilyen intelligens vagy, akkor miért állsz le vitatkozni a nálad 5-6évvel fiatalabbakkal.
Ui: Beyla! Ha eddig nem szeretted meg a 1D-t ezután se fogod, tehát szerintem nincs értelme, minden róluk szóló cikk alá megosztani a véleményedet. Másrészt elég buta dolog olyanról olvasni, amit nem szeretsz és nem érted, hogy mások miért... Nem szereted? Egész egyszerűen nem kell foglalkozni vele!
2013. január 11. 18:22
Én kezdettől fogva nem láttam értelmét ennek a kapcsolatnak.
2013. január 11. 18:29
Idézet (Hugii 570 @ 2013.01.11. 17:04)
Hát, én már komolyan azon röhögök, ami itt megy. Szörnyű, hogy milyen emberek vannak itt, és a beoltásodon röhögtem, de mondták már, hogy nem vagyok normális/bolond vagyok, és furcsa humorom van, úgyhogy elnézést. :'D
Most látom, hogy nem vagy directioner és nem úgy írtad, szóval oké, én értettem félre.
2013. január 11. 18:32
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
VÉGREEEEEEEE!!
Nem szerettem Taylort vagyis utálom!!
Végre szakítottak már alig vártam ezt a pillanattot
(nem érdekel ha valaki kritizál)
Nem szerettem Taylort vagyis utálom!!
Végre szakítottak már alig vártam ezt a pillanattot
(nem érdekel ha valaki kritizál)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.