Bridgit Mendler 2013 legnagyobb ígérete
2013. január 10. 18:49
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Nagyon szeretem Bridgitet, az egész albuma nagyon jó lett, Ez az x faktoros fellépése nem volt a legjobb, ez tény de amúgy nagyon jól énekel élőben. A "dizni sztárocskák" közül ő még tényleg aki ígéretes zene szempontjából. Örülnék ha egyesek legalább meghallgatnák azt amiről véleményt írnak és nem csak "ó még egy dizni sztár minek énekel de unalmas pff" stb.
Különleges hangszíne van szerintem és még fogunk róla hallani az biztos
Különleges hangszíne van szerintem és még fogunk róla hallani az biztos
2013. január 10. 18:55
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
A dizni legtehetségesebb sztárja, az biztos. Selena Gomezt fényévekkel felülmúlja...! Élőben a hangja elég gyenge, és hát hamis hangok is voltak benne bőven. Viszont a hangszíne szép, csak hagyja már ott a diznit, és képezze a hangját tovább!
2013. január 10. 19:03
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát én nem fogom szeretni, akármi is lesz :')
2013. január 10. 19:04
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Én nagyon szeretem Bridgit-et és az albuma is nagyon tetszik
Kétségkívűl ő a legtehetségesebb disney sztár, színészkedésben és hangilag egyaránt. Ő legalább nincs elszállva magától, pedig lenne rá oka, és biztos vagyok benne hogy nem is fog. Mondjuk másnál is volt már hogy biztos voltam benne közben elszállt xD
2013. január 10. 19:17
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ő egy fantasztikus lány! Eszméletlen jó hangja van és nagyon jó színésznő is! Nagyon remélem hogy igazuk lesz és ez az év tényleg az övé lesz mert nagyon megérdemelné!
2013. január 10. 19:40
|
|
GretiiSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 186412 offline
|
Tényleg van tehetsége, azt nem vitatom. Szépen énekel és a megjelenése is megvan hozzá. DE! Szerintem az erős túlzás, hogy ő a legtehetségesebb Disney sztár....
Selenát tényleg messze fölülmúlja, azonban Mileyval szerintem egy ehyszerű dalpárbajban is meggyűlne a baja!
Nekem a favorit és Number1 az egyértelműen mindig is DEMI marad! <3 Őt senki nem tudja felülmúlni. #Lovatic
Selenát tényleg messze fölülmúlja, azonban Mileyval szerintem egy ehyszerű dalpárbajban is meggyűlne a baja!
Nekem a favorit és Number1 az egyértelműen mindig is DEMI marad! <3 Őt senki nem tudja felülmúlni. #Lovatic
2013. január 10. 20:26
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Aaaaaa! Imadom Bridgit Mendlert! Hatalmas tehetseg! Gyonyoru, szimpatikus, jo a stilusa es nagyon jol enekel. Imadomimadomimadom! Az albuman nagyon sok jo szam van, amiket eleinte annyira nem kedveltem, de azot hatalmas rajongoja lettem nemelyeknek: Ready Or Not <3, 5:15 <3, Hurricane, Quicksand (deluxe edition) <3... Ezek nagyon jo szamok!! I love you, Bridgit soooo much! <3 <3 <3
2013. január 10. 20:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó hangja van neki!
2013. január 11. 14:50
Jó hangja van,de én a helyébe nem akarnék hasonlítani a Disney sztár énekesekhez mert szerintem Ő nem oda való hanem pl.:olyan mint Taylor Swift vagy ilyesmi nem ilyen Hannah Montana meg ilyenek...:/
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: