Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010
2014. július 06. 14:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.03. 21:36)
Amit már hiányolok, hogy Hürrem terhes legyen, elvégre azt olvastam, hogy sok gyereket szült.
Nemsokára Hürrem újból terhes lesz és ha jól rémlik, olyan 2-3 (török)részen belül megszüli Cihangirt is. Ő lesz az utolsó gyereke.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. július 07. 10:16
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.06. 14:18)
Nemsokára Hürrem újból terhes lesz és ha jól rémlik, olyan 2-3 (török)részen belül megszüli Cihangirt is. Ő lesz az utolsó gyereke. 
Szerintem most szerdán lesz az a rész.
2014. július 07. 11:48
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.07.07. 10:16)
Szerintem most szerdán lesz az a rész.
Ha jól emlékszem.. 
Az jó, már várom, de ő lesz az utolsó gyereke?
2014. július 07. 11:57
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.07. 11:48)
Az jó, már várom, de ő lesz az utolsó gyereke?
Igen.
2014. július 07. 11:58
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.07.07. 11:57)
Igen. 
köszi
2014. július 07. 14:29
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.07. 11:58)
köszi
Sajnálom, nem tudom miért de azt hittem több gyereke lesz valahogy itt a sorozatban nem tűnt olyan soknak.
A valóságban 6 gyermeket szült Hürrem, a sorozatban csak 5 van, mert Abdullahot kihagyták. Ő annak idején sajnos nem sokkal a születése után meghalt. Talán ezért sem érezték feltétlenül szükségét az írók, hogy belevegyék a történetbe.
Betti90
2014. július 10. 01:17
|
|
Vik21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 208376 offline
|
Hát ez már tényleg nevetséges, amit leadott az RTL a múlt heti végén, ugyanazt leadják ennek az elején
Meg a sok reklám és a vágások azokat nem is mondom - amatőrök
De örüljünk, hogy legalább leadják, ha így is.
Majd mi DarkXX-el készítjük hozzá a release-ket, mivel most már találtunk jó minőséget a többi részhez is, így ezt is tudjuk folytatni tovább
Meg a sok reklám és a vágások azokat nem is mondom - amatőrök
De örüljünk, hogy legalább leadják, ha így is.
Majd mi DarkXX-el készítjük hozzá a release-ket, mivel most már találtunk jó minőséget a többi részhez is, így ezt is tudjuk folytatni tovább
Sally Sparrow
2014. július 10. 08:52
Ibrahim reakciója a végén..
Még a szemöldöke is fenn akadt.
2014. július 10. 09:15
|
|
|
Ne is mondjátok, én is kiakadtam a vágáson. Nem tudom, ki csinálta, de üzenem neki, hogy khmm... Nem írom le inkább.
Másnak is feltűnt egy baki? Anno Nigar viszi a hírt Hürremnek, hogy Mahidevran és Mustafa visszatértek a palotába, s úgy festenek, mint egy valide meg egy uralkodó. Aztán valamivel később, Nigar, miközben masszírozza Ibrahimot, kérdi tőle, hogy mekkorát nőtt a herceg, hogy néz ki, stb...
Kinek hogy tetszik az új Mustafa? Én nem pisiltem be tőle a gyönyörűségtől. (Bár mondjuk még mindig jobb, mint aki majd ezt a színészt váltja a szerepében.) Szerény véleményem szerint még mindig Halit a legjobb pasi az egész sorozatban... A mostani leadott részben egyébként az abszolút kedvenc jelenetem az volt, amikor megszületett a kis Cihangir és Szulejmán a karjában tartotta, majd közben Hürremre nézett. Pár másodperc az egész, de az az arc, pontosabban inkább "szemjáték", amit Halit ott produkált... Én konkrétan elolvadtam.
Olyan érzelmeket vált ki a nézőből, hogy csak pislogok közben... De Meryem is.
Másnak is feltűnt egy baki? Anno Nigar viszi a hírt Hürremnek, hogy Mahidevran és Mustafa visszatértek a palotába, s úgy festenek, mint egy valide meg egy uralkodó. Aztán valamivel később, Nigar, miközben masszírozza Ibrahimot, kérdi tőle, hogy mekkorát nőtt a herceg, hogy néz ki, stb...
Kinek hogy tetszik az új Mustafa? Én nem pisiltem be tőle a gyönyörűségtől. (Bár mondjuk még mindig jobb, mint aki majd ezt a színészt váltja a szerepében.) Szerény véleményem szerint még mindig Halit a legjobb pasi az egész sorozatban... A mostani leadott részben egyébként az abszolút kedvenc jelenetem az volt, amikor megszületett a kis Cihangir és Szulejmán a karjában tartotta, majd közben Hürremre nézett. Pár másodperc az egész, de az az arc, pontosabban inkább "szemjáték", amit Halit ott produkált... Én konkrétan elolvadtam.
2014. július 10. 09:24
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 09:15)
Ne is mondjátok, én is kiakadtam a vágáson. Nem tudom, ki csinálta, de üzenem neki, hogy khmm... Nem írom le inkább.
Olyan érzelmeket vált ki a nézőből, hogy csak pislogok közben... De Meryem is. 
Igen, elég rosszul vágtág az biztos, teljesen meglepődtem, már azt hittem, hogy az előző részt fogják megismételni.
Ja igen, most hogy mondod tényleg fel sem tűnt, ez a baki, meg különben is nem az volt, hogy Nigár már nem megy a palotába.
Én valami helyesebb pasit vártam volna Musztafa helyére, elvégre mikor kicsi volt olyan cuki volt. Jaj a hárem hölgyek, hogy olvadoztak már, pedig nem egy nagy szám.
Akkor ha jól értelmezem, lesz még színész váltás. Hürrem gyerekeit mikor lehet látni más színésszel, elvégre ha Musztafa ennyire megváltozott, akkor ők is.
balibég olyan aranyos Albige asszonnyal, összeillenek igazán, legalább is az a kertes jelenet olyan aranyos volt.
Nekem a kedvenc jelenetem az volt, amikor a kamera az ablakot mutatta és pillanatok alatt tél, meg tavasz lett. Mesterien megoldották
2014. július 10. 12:18
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.10. 09:24)
Jaj a hárem hölgyek, hogy olvadoztak már, pedig nem egy nagy szám.
Akkor ha jól értelmezem, lesz még színész váltás. Hürrem gyerekeit mikor lehet látni más színésszel, elvégre ha Musztafa ennyire megváltozott, akkor ők is.
Jaja. Meg a szerencsés kiválasztott... Hogy ujjongott, hogy neki kell a herceggel hálni, ehhez képest amikor ott volt már a tettek mezején, eléggé húzta a csaj a száját, meg olyan furán viselkedett... Mondjuk nyilván mindkettőnek ez volt az első, de szerintem egy tapasztalatlan - ámde állítólag lelkes - lány nem vág ilyen fejeket akkor, ha egy pasi, aki bejön neki, meg akarja csókolni, meg minden.
A gyerekek a 3. évadban nőnek fel teljesen. Azt mi lehet, hogy már nem is fogjuk látni - magyarul - mert az utolsó információm az, hogy az RTL nem vette meg a 3. szezont. Aztán majd kiderül...
2014. július 10. 12:26
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 12:18)
Jaja. Meg a szerencsés kiválasztott... Hogy ujjongott, hogy neki kell a herceggel hálni, ehhez képest amikor ott volt már a tettek mezején, eléggé húzta a csaj a száját, meg olyan furán viselkedett... Mondjuk nyilván mindkettőnek ez volt az első, de szerintem egy tapasztalatlan - ámde állítólag lelkes - lány nem vág ilyen fejeket akkor, ha egy pasi, aki bejön neki, meg akarja csókolni, meg minden.
Én a háremhölgyek helyében inkább vártam volna tovább a szultánra, hátha egyszer...
Bár Hürremmel nyilván senki nem akarta összeakasztani a bajszát... Én is be lettem volna tojva tőle szerintem.
Ha a szultán nem lehetne az enyém, akkor a matrakost szívesen elfogadnám.
A gyerekek a 3. évadban nőnek fel teljesen. Azt mi lehet, hogy már nem is fogjuk látni - magyarul - mert az utolsó információm az, hogy az RTL nem vette meg a 3. szezont. Aztán majd kiderül...
Hát igen, azt én is láttam milyen furán viselkedett, de a herceg ahhoz képest, hogy ez volt neki az első, pontosan tudta, hogy mit kell csinálnia
Már szerintem Hürrem nem is fog senkit a szultán közelébe engedni, meg elvégre házasok. Bár ott nem tudom ez mit jelent (gondolnám azt, hogy Szulejmán már csak Hürremé), na meg igen Hürremmel nem jó ujjat húzni szerintem már ezt mindenki látja. Én azt szerettem még nagyon mikor bejött az a varázslónő és mikor azt mondta, hogy itt a sarkány végig Hürremre nézett XD
Nem lesz 3. évad???
2014. július 10. 13:01
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.10. 12:26)
Hát igen, azt én is láttam milyen furán viselkedett, de a herceg ahhoz képest, hogy ez volt neki az első, pontosan tudta, hogy mit kell csinálnia
Már szerintem Hürrem nem is fog senkit a szultán közelébe engedni, meg elvégre házasok. Bár ott nem tudom ez mit jelent (gondolnám azt, hogy Szulejmán már csak Hürremé), na meg igen Hürremmel nem jó ujjat húzni szerintem már ezt mindenki látja. Én azt szerettem még nagyon mikor bejött az a varázslónő és mikor azt mondta, hogy itt a sarkány végig Hürremre nézett XD
Nem lesz 3. évad???
Ne már, az nem lenne igazság. Végig néztem itt az egészet és pont a legizgalmasabb részt nem fogják mutatni. 
Nem lesz 3. évad???
Igen, az az én fejemben is megfordult, hogy ki világosította fel...
Hürrem nyilván oroszlánként védi a férfit, akit szeret, de ettől még sok fájdalmat kell átélnie. A 3. szezonban érkezik majd Firuze, akibe konkrétan beleszeret Szulejmán... Plusz Nazenin a 4. évadban sem tölti majd el jó érzéssel Hürremet. (Utóbbi még lányt is szül az uralkodónak a sorozatban.)
Hehe, igen, Hürrem a sárkány.
3. évad: én úgy tudom nem, de aztán lehet, hogy megveszik. A csatorna legnézettebb műsora, szóval elvileg megérné leadniuk az egészet, de ki tudja, mennyi a büdzsé... Plusz tudjuk, hogy ragaszkodik a csatorna a saját gyártású műsoraihoz is... Majd kiderül, mi lesz.
2014. július 10. 14:13
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 09:15)
Kinek hogy tetszik az új Mustafa? Én nem pisiltem be tőle a gyönyörűségtől. (Bár mondjuk még mindig jobb, mint aki majd ezt a színészt váltja a szerepében.)
És most megvilágosodtam. Nagyon durva, tudom. De leesett a 20 fillér. Én konkrétan most szembesültem azzal, hogy ez a 17 éves Mustafa és az idősebb Mustafa egy és ugyanaz a pasi, csak szakállal.
Szóval akkor módosítom a véleményem: így szimpatikusabb a pasas, hogy nincs szakálla, viszont szakállasan nekem "túl durva" már.
Ja, az RTL meg pukkadjon meg - azért IS, mert már ezer éve ugyanazt a főcímet nyomják le, olyan nevekkel, akik már rég nem szerepelnek benne (pl. Melike), az új karakterek megformálói pedig "lepel alatt" maradnak ezáltal. Nyilván, ha látom a főcímben, hogy Mehmet Günsür, akkor előbb leesik a 20 fillér, hogy ez a Mustafa az a Mustafa...
Betti90
2014. július 10. 17:58
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 14:13)
És most megvilágosodtam. Nagyon durva, tudom. De leesett a 20 fillér. Én konkrétan most szembesültem azzal, hogy ez a 17 éves Mustafa és az idősebb Mustafa egy és ugyanaz a pasi, csak szakállal.
Nem vagyok semmi, mi? Ennyi idő után esik le...
Szóval sorry, hülyeséget írtam, amikor a fent említettet pötyörésztem. Nem lesz színészcsere már Mustafánál, csak arcszőrzet-növekedés.
Mondjuk így logikus, hogy miért egy idősebb pasit válogattak ki erre a szerepre. Gyorsan megoldják az öregedést: figyelj haver, növeszd meg a szakállad, mint a többiek.
Szóval Mehmet ez a kis meztelencsiga is... Jájj...
Szóval akkor módosítom a véleményem: így szimpatikusabb a pasas, hogy nincs szakálla, viszont szakállasan nekem "túl durva" már.
És a durva alatt most a vonásait értem...
Ja, az RTL meg pukkadjon meg - azért IS, mert már ezer éve ugyanazt a főcímet nyomják le, olyan nevekkel, akik már rég nem szerepelnek benne (pl. Melike), az új karakterek megformálói pedig "lepel alatt" maradnak ezáltal. Nyilván, ha látom a főcímben, hogy Mehmet Günsür, akkor előbb leesik a 20 fillér, hogy ez a Mustafa az a Mustafa...
Én nem is néztem meg annyira a képeket, amin már idősebbek, de így jó hogy mondod. Akkor így fog kinézni Musztafa ha teljesen felnő?
És Mehmet, hogy fog kinézni, róla nem találok egy képet sem.
2014. július 10. 18:27
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.10. 14:13)
Nem vagyok semmi, mi? Ennyi idő után esik le...
Szóval sorry, hülyeséget írtam, amikor a fent említettet pötyörésztem. Nem lesz színészcsere már Mustafánál, csak arcszőrzet-növekedés.
Mondjuk így logikus, hogy miért egy idősebb pasit válogattak ki erre a szerepre. Gyorsan megoldják az öregedést: figyelj haver, növeszd meg a szakállad, mint a többiek.
Szóval Mehmet ez a kis meztelencsiga is... Jájj...
És a durva alatt most a vonásait értem...
Érdekes, nekem meg pont hogy szakállal tetszik jobban.
Idézet
És Mehmet, hogy fog kinézni, róla nem találok egy képet sem.
Tessék. Nekem ő már túl nyálas képű.
2014. július 11. 12:32
|
|
|
Idézet (Candies @ 2014.07.10. 18:27)
Érdekes, nekem meg pont hogy szakállal tetszik jobban.
De amúgy szerintem ilyenkor a legjobb, mikor már nem olyan pucér csiga, de nem is bozontos. 
Nekem tetszeni sehogy sem tetszik, de ha már, akkor szimpatikusabb csupaszon. Bár, amit belinkeltél képet a "köztes állapotáról", na, az tényleg jó. A "borosta" mondhat bárki bármit, általában jól áll a férfiaknak.
2014. július 11. 12:35
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.07.11. 12:32)
Nekem tetszeni sehogy sem tetszik, de ha már, akkor szimpatikusabb csupaszon. Bár, amit belinkeltél képet a "köztes állapotáról", na, az tényleg jó. A "borosta" mondhat bárki bármit, általában jól áll a férfiaknak. 
Nekem sokkal szimpibb volt a kis Musztafa azt meg tudtam volna enni. Legalább Mihrima színésznőjét jól eltalálták, vagy is ő nekem tetszik. Úgy tudom, hogy Mihrima Bali bégbe lesz szerelmes, de nem nagy köztük a korkülönbság?
2014. július 11. 12:56
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 12:35)
Úgy tudom, hogy Mihrima Bali bégbe lesz szerelmes, de nem nagy köztük a korkülönbság?
A bég és Mihrimah között saccperkábé olyan 24 év lehet. Balı bég közel egyidős Szulejmánnal. Úgy rémlik, 4-5 év van köztük. (A bég a fiatalabb, természetesen.) Náluk nem számít a korkülönbség. Mihrimah különben is végül Rüstemhez megy nőül, aki nála 22 évvel idősebb. Szulejmán is gyereket csinál egy fiatal háremhölgynek idősebb korában... (a sorozat szerint) Szóval itt nem számít a korkülönbség. Pontosabban számít, de csak olyan szempontból, hogy a nő nem lehet öregebb a pasinál. Fordítva viszont teljesen oké. A szultánnak is azért volt olyan sok (fiatal) ágyasa, hogy minél több gyermeket tudjon nemzeni, nagyobb legyen a választék, hogy majdan kiből lesz az utódja...
Egyébként de, Mihrimah szerelmes Balıba.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.