Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010
2014. április 18. 18:32
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Lehet, hogy volt már ilyen kérdés. Sajnos volt, mikor ki kellett hagynom részeket, ezért szerintem lemaradtam arról, hogy eltűnt Isabella, vagy mi történt vele? Köszönöm a választ. (:
2014. április 19. 11:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Dream-Amelia @ 2014.04.18. 18:32)
Lehet, hogy volt már ilyen kérdés. Sajnos volt, mikor ki kellett hagynom részeket, ezért szerintem lemaradtam arról, hogy eltűnt Isabella, vagy mi történt vele? Köszönöm a választ.
Kampec lett neki. Hürrem, Gül és Nigar szövetkezett a hercegnő ellen. Meg akarták ölni. Az ötlet maga igazából Ibrahimtól származott, aki megkérte Nigart, hogy vesse fel a gondolatot Hürremben, találjon ki valamit, aztán végül mérgezés végezzen Izabellával, amit könnyedén Hürremre lehet kenni... Nigar kitalált egy sztorit, hogy az ispotályból hozzanak fel egy fertőzött ruhát, amivel majd bekötözik a hercegnő sebét, az megbetegszik tőle és belehal. Milüfer elhozza a fertőzött "fáslit", el is dugja, ám Nigar, mikor azt hiszi, senki nem látja, elégeti a rongyot, s eleget téve a pasa óhajának, megmérgezi a hercegnő vacsoráját. Gül azonban szemtanúja az eseményeknek és elmondja Hürremnek. A terv balul sül el. Nigar lebukik, ismét elveszti Hürrem bizalmát, illetve nem a hercegnő, hanem a szolgálója hal meg, ugyanis ő eszik az ételből. Hürrem megparancsolja, hogy rakjanak rendet és tüntessék el őket a palotából. A szolgát ruhába tekerve, Izabellát egy zsákkal a fején viszik a mosodába. Hürrem parancsára zsákban a tengerben végzik.
Ibrahim, mivel nincsenek holtestek, meg semmi árulkodó jel, nem tudja Hürremre kenni az esetet, dühös. Szulejmán másnap keresi a hercegnőt, de nincs sehol. Tűvé teszik a palotát, de semmi. Az uralkodó is dühös és Ibrahimon kéri számon. Végül valahogy eljut a hazugság Szulejmánhoz: a hercegnő hajóra szállt és hazaszökött.
2014. április 21. 18:44
Idézet (Dream-Amelia @ 2014.04.18. 18:32)
Lehet, hogy volt már ilyen kérdés. Sajnos volt, mikor ki kellett hagynom részeket, ezért szerintem lemaradtam arról, hogy eltűnt Isabella, vagy mi történt vele? Köszönöm a választ. (:
Naháát, micsoda dolog... én is pont ennél akadtam meg, de érdemes visszanézni a dailymotion nevű oldalon, ott megtalálod az utolsó részeket egybe, magyarul, reklámok félbeszakítása és mindenféle letöltéses gond nélkül!
2014. április 22. 17:25
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
spoiler
Sok van még Hürrem felszabadításáig?
2014. április 24. 10:08
Klassz volt a tegnapi rész
Eljött Nilüfer halála... szegényke. Ibrahim arcát annyira bírtam amit már a reklámokban is levetítettek...
Esma
Eljött Nilüfer halála... szegényke. Ibrahim arcát annyira bírtam amit már a reklámokban is levetítettek...
Esma
2014. április 24. 10:15
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.04.22. 17:25)
spoiler
Nem.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. április 24. 10:25
Ez az egyfajta versengés Hürrem és Mahidevran között...
2014. április 24. 19:53
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.04.16. 14:06)
itt van
új kedvencem van a soundtrackról
annyira megható
új kedvencem van a soundtrackról
Jaj csókollak
Ez tényleg nagyon szép
Average Girl
2014. április 25. 07:48
Ezt a dalt de imádom <3
https://www.youtube.com/watch?v=O34YMb1N5TA
https://www.youtube.com/watch?v=O34YMb1N5TA
2014. április 26. 19:23
|
|
Vik21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 208376 offline
|
78. rész (török 40/1.rész) tartalma (2014.04.30):
Szulejmán hadseregével eléri Bécset, megkezdődik a város ostroma. A hűvös idő és esőzések miatt a szultáni hadak rohamosan gyengülnek és tizedelődnek, az uralkodó azonban kitart az ostrom mellett. A valide rosszul lesz, és ágynak esik. Az okot ismét Hürremben látják a többiek, mert Leó könyve miatt a szultán nagyasszony korábban elrendelte Hürrem száműzését a palotából.
79. rész (török 40/2.rész) tartalma (2014.05.07):
A szultán és serege visszavonul. A hadjáratot sokan kudarcnak tekintik, noha elsődleges célját - a magyar trónon megerősíteni Szapolyait - elérte. Hürrem újabb lépést tesz hatalma megszilárdítása érdekében. Eléri, hogy Szulejmán felszabadítsa őt, így már teljes jogú úrnőként él a palotában. Nigar továbbra sem tud szabadulni Ibrahim pasa iránt táplált szerelmétől, és ezt egy levélben megírja a férfinak. A levél azonban Hatidzse kezébe kerül.
Szulejmán hadseregével eléri Bécset, megkezdődik a város ostroma. A hűvös idő és esőzések miatt a szultáni hadak rohamosan gyengülnek és tizedelődnek, az uralkodó azonban kitart az ostrom mellett. A valide rosszul lesz, és ágynak esik. Az okot ismét Hürremben látják a többiek, mert Leó könyve miatt a szultán nagyasszony korábban elrendelte Hürrem száműzését a palotából.
79. rész (török 40/2.rész) tartalma (2014.05.07):
A szultán és serege visszavonul. A hadjáratot sokan kudarcnak tekintik, noha elsődleges célját - a magyar trónon megerősíteni Szapolyait - elérte. Hürrem újabb lépést tesz hatalma megszilárdítása érdekében. Eléri, hogy Szulejmán felszabadítsa őt, így már teljes jogú úrnőként él a palotában. Nigar továbbra sem tud szabadulni Ibrahim pasa iránt táplált szerelmétől, és ezt egy levélben megírja a férfinak. A levél azonban Hatidzse kezébe kerül.
2014. április 28. 12:06
|
|
|
2014. május 01. 17:36
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.28. 12:06)
Nem kapcsolódik nagyon szorosan a tárgyhoz, de hoztam nektek valamiket.
Az egyik és ez pedig a másik.
Jó szórakozást hozzájuk.
Azt hallottuk / olvastuk már, hogy Halit unokaöccse, Aziz (többedmagával) feltalált egy közösségi (netes) alkalmazást?
Az egyik és ez pedig a másik.
Jó szórakozást hozzájuk.
Azt hallottuk / olvastuk már, hogy Halit unokaöccse, Aziz (többedmagával) feltalált egy közösségi (netes) alkalmazást?
Milyen alkalmazást?
2014. május 06. 14:02
*SPOILER* (már ha annak lehet nevezni)
Találtam egy véresre vert Hatice képet... Hürrem üti szét az arcát?
Ebből sejtem, hogy Hürrem... persze hogyha a szenvedő fél Hatice...
http://cdn.internethaber.com/gallery/26703/6.jpg.
http://cdn.internethaber.com/gallery/26703/6.jpg.
2014. május 06. 14:27
|
|
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.05.06. 14:02)
*SPOILER* (már ha annak lehet nevezni)
Igen, Hürrem kicsit elnáspángolja Haticét a jövőben.
Rasi: Olyan alkalmazást, amivel az emberek tudják tartani a kapcsolatot. Amolyan közösségi-alkalmazás. Pontosan én sem tudom, mert kissé érthetetlen volt fordítóval a cikk.
SPOILER Nem tudom, tudjátok-e, de az aktuális török részekben most halt meg Hürrem.
Average Girl
2014. május 06. 17:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.05.06. 14:27)
Igen, Hürrem kicsit elnáspángolja Haticét a jövőben.
Rasi: Olyan alkalmazást, amivel az emberek tudják tartani a kapcsolatot. Amolyan közösségi-alkalmazás. Pontosan én sem tudom, mert kissé érthetetlen volt fordítóval a cikk.
SPOILER Nem tudom, tudjátok-e, de az aktuális török részekben most halt meg Hürrem.
én mindig belenézek a mostani török részekbe
spoiler mostanában nagyon szomorú..Mustafa halála... a gyermekét elviszik aztán Cihangir, utána Hürrem betegsége, a szívem szakadt meg amikor Szulejmán megtudta, múlthéten pedig meghalt..közel voltam ahhoz h elbőgjem magam..szerintem sikerült is volna ha értem amit Szulejmán mond neki halála előtt
2014. május 07. 16:04
Idézet (Average Girl @ 2014.05.06. 17:29)
én mindig belenézek a mostani török részekbe
spoiler mostanában nagyon szomorú..Mustafa halála... a gyermekét elviszik aztán Cihangir, utána Hürrem betegsége, a szívem szakadt meg amikor Szulejmán megtudta, múlthéten pedig meghalt..közel voltam ahhoz h elbőgjem magam..szerintem sikerült is volna ha értem amit Szulejmán mond neki halála előtt
szerintem jól megcsinálták a halálát...nekem nagyon tetszett, hogy az utolsó másodpercében minden mozdulatlanná vált és megmutatták, hogy eközben éppen mi zajlik a palotában
Én még nem láttam azt a részt, de azt hiszem, hogy most belenézek...
2014. május 08. 19:47
|
|
|
Jaj, már nagyon várom a jövőheti részt
Közeledünk az esküvőhöz
2014. május 13. 01:12
|
|
Vik21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 208376 offline
|
80. rész (török 41/1.rész) tartalma (2014.05.14):
A szultán felszabadítja Hürremet. Az asszony ekkor megtagadja ágyasi kötelezettségeit, amiért Szulejmán száműzi a palotából. Így Mahidevran új esélyt kap az uralkodónál. Hatidzse elmondja Ibrahimnak és a validénak is, hogy újból gyermeket szeretne. Nigar pasához írt levelét végül is nem olvassa el, így továbbra sem tud az ura és szolgálója közötti pásztoróráról. Fiait hátrahagyva lányával kényszerül távozni Hürrem, miközben megbízza Gül agát, hogy mindenről értesítse őt, ami a palotában történik.
81. rész (török 41/2.rész) tartalma (2014.05.21):
Hürrem továbbra is a vadászházban tölti száműzetését, ami a validét még mindig aggasztja. Ezért arra kéri Ibrahim pasát, vessen véget ennek a helyzetnek, és ölesse meg a szultánát. Megszervezi, hogy a hercegek láthatásához eljöhessen a palotába, hogy az úton megtámadják, és megöljék. Daje asszony azonban átlátja a tervet, és még időben értesíti Malkocsólut, hogy siessen Hürrem védelmére. Hatidzse újra áldott állapotban van, és Mahidevran miatt - aki szerint minden rossz a szolgáló miatt történik - kiházasítva el akarja küldeni Nigart a palotájukból.
A szultán felszabadítja Hürremet. Az asszony ekkor megtagadja ágyasi kötelezettségeit, amiért Szulejmán száműzi a palotából. Így Mahidevran új esélyt kap az uralkodónál. Hatidzse elmondja Ibrahimnak és a validénak is, hogy újból gyermeket szeretne. Nigar pasához írt levelét végül is nem olvassa el, így továbbra sem tud az ura és szolgálója közötti pásztoróráról. Fiait hátrahagyva lányával kényszerül távozni Hürrem, miközben megbízza Gül agát, hogy mindenről értesítse őt, ami a palotában történik.
81. rész (török 41/2.rész) tartalma (2014.05.21):
Hürrem továbbra is a vadászházban tölti száműzetését, ami a validét még mindig aggasztja. Ezért arra kéri Ibrahim pasát, vessen véget ennek a helyzetnek, és ölesse meg a szultánát. Megszervezi, hogy a hercegek láthatásához eljöhessen a palotába, hogy az úton megtámadják, és megöljék. Daje asszony azonban átlátja a tervet, és még időben értesíti Malkocsólut, hogy siessen Hürrem védelmére. Hatidzse újra áldott állapotban van, és Mahidevran miatt - aki szerint minden rossz a szolgáló miatt történik - kiházasítva el akarja küldeni Nigart a palotájukból.
2014. május 14. 14:31
|
|
|
Állítólag júniustól szeptemberig ismét dupla részek lesznek.
Végre
Végre
2014. május 14. 15:04
|
|
|
Idézet (Average Girl @ 2014.05.14. 14:31)
Állítólag júniustól szeptemberig ismét dupla részek lesznek.
Végre
Végre
Úgy legyen.
Ma a winchesteremre pakolgattam és megint elővettem az Acı Aşk-ot és átpörgettem a filmet. Halit annyira 'kekszis' benne, hogy
Average Girl
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.