68. rész (török 35/1.rész) tartalma (2014.02.19):
Hatidzse öngyilkossági kísérlete után a valide úgy dönt, elviszi magával lányát Edirnébe, hogy azzal is elősegítse a felépülését. Távollétében Szümbül veszi át a hárem irányítását, azzal a feladattal is, hogy tartsa a szemét Hürremen. Közben Hürrem felajánlja Izabella hercegnőnek, hogy segít a szökésében. Leo naplója kis híján nagy port kavar Hürrem körül, ám egyelőre megússza, hogy a Leóval folytatott viszonya kiderüljön, ám a könyvecske Mahidevranhoz kerül.
69. rész (török 35/2.rész) tartalma (2014.02.26):
Amikor a valide Hatidzsével és Dajéval az Erdinei palotába megy, Hürrem úgy érzi, itt az alkalom, hogy megint közelebb kerüljön a szultánhoz. Emellett szabadabban mozoghat, hogy megszervezze Izabella szökését, hiszen a hercegnő elfogadta a segítségét. A városban pestis járvány tör ki, mely már a palotában is szedi áldozatait, ezért Ibrahim parancsára mindenkit orvosi vizsgálatra köteleznek, hogy megakadályozzák a járvány terjedését. Hürrem továbbra is keresi Leo elhagyott naplóját, mely addigra Mahidevranhoz kerül, aki Nigar után egy másik oroszul tudó lánnyal akarja lefordíttatni, hogy fényt derítsen annak tartalmára.
Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010
2014. február 20. 07:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nos, megtörtént az egyik kulcsmomentum. Hatice eltaszította magától a férjét, Nigart pedig hivatalosan felmentették a hárem bűvköréből és immár Ibrahimnál szolgál. Nemsokára kezdenek kuszálódni az érzelmi szálak...
1 felhasználónak tetszik:
Vik21
2014. február 20. 11:44
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.02.20. 07:41)
Nos, megtörtént az egyik kulcsmomentum. Hatice eltaszította magától a férjét, Nigart pedig hivatalosan felmentették a hárem bűvköréből és immár Ibrahimnál szolgál. Nemsokára kezdenek kuszálódni az érzelmi szálak... 
Végre már beindul valami, kezdtem unni az Izabellás részeket.
Sajna Armin/Bali románc féleségnek is nemsokára annyi.
2014. február 21. 08:23
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
spoiler
https://www.facebook.com/photo.php?v=201026630108200&set=vb.130432110500986&type=2&theater
ezmi??
amúgy miért halt meg?? mi köze van a halálának Rüsztem pasához és Szulejmánhoz?
https://www.facebook.com/photo.php?v=201026630108200&set=vb.130432110500986&type=2&theater
ezmi??
2014. február 21. 08:54
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.02.21. 08:23)
spoiler
ezmi??
ezmi??
SPOILER Hürrem a saját fiát akarja uralkodónak és nem Mustafát. Mivel az Oszmán Birodalomban az a szomorú törvény, hogy csak egyetlen fiú maradhat életben - az, aki a trónt örökli. Na már most Mustafa útban van, mert a janicsárok, Ibrahim, Hatice, stb. "mindenki" Mustafát támogatja, tartja alkalmasnak a trónra. Hürrem ezért árulónak állítja be Mustafát az uralkodó előtt veje, Rüstem segítségével. Hamis levelet írnak Mustafa nevében. Ezzel az ősellenségekkel való összejátszást próbálták rábizonyítani Szulejmán előtt. Közben a janicsárok elkezdenek lázadozni és követelik, hogy Mustafa vezesse őket. Szulejmán odamegy, hívja a fiát is, de nem azért, hogy együtt harcoljanak, hanem hogy kivégeztesse. Dióhéjban ennyi lenne a valóság, hogy a sorozatban ezt pontosan hogyan oldották meg, nem tudom.
Average Girl
2014. február 22. 15:15
Sziasztok! ^^
Nagyon jó volt a szerdai epizód, csak kár, hogy teli szórták reklámokkal (megint)... Szegény Izabella eléggé le van maradva, és ezt én úgy látom, hogy Hürrem ki is használja elég jól.
Nagyon jó volt a szerdai epizód, csak kár, hogy teli szórták reklámokkal (megint)... Szegény Izabella eléggé le van maradva, és ezt én úgy látom, hogy Hürrem ki is használja elég jól.
2014. február 26. 23:25
Na kezdeném azzal, hogy Ibrahim és Nigar összejöttek végre...
Hát azért sajnáltam Nigart, de nem tudom mit gondolt, majd őt veszi el feleségül, vagy mi.
Na mindegy, még úgyis lesz ez tovább. Aztán a végén Ibrahim meglepte Izabelláékat.
Hürrem biztos örülni fog.
Bali meg szegény egyszer szerelmes, az is haldoklik.
Mehmet és Mustafa olyan aranyosak voltak.
Azt bírom hogy Mustafa sose akar menni az órára.
Több izgalomra vágyik a gyerek.
Bali meg szegény egyszer szerelmes, az is haldoklik.
Mehmet és Mustafa olyan aranyosak voltak.
2014. március 03. 21:10
|
|
Vik21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 208376 offline
|
70. rész (török 36/1.rész) tartalma (2014.03.05):
Dúl a pestisjárvány, s többek között Bali bég kedvesét is magával ragadja. Nem sokkal azután, hogy Bali és a lány egybekelnek. Hatidzse arra kéri a validét, hogy térjenek vissza a palotájába. Ibrahim együtt tölt egy éjszakát Nigarral, majd elküldi a nőt Topkapiba, ahol szintén nem maradhat hosszabb ideig a hárem szabályainak értelmében. Szulejmán búcsút vesz Izabellától, és megígéri, hogy hamarosan hazatérhet Spanyolországba.
71. rész (török 36/2.rész) tartalma (2014.03.12):
Hürrem ünnepséget szervez a háremben, balszerencséjére, épp a valide hazatérésekor, amiért a szultána megrója. Nigar eléri, hogy mégse száműzzék a palotából, és visszakapja korábbi rangját a háremben. Hatidzse összehívja az uralkodócsaládot a palotájában, ahol megjelenik Izabella hercegnő is. Hürrem ettől újra kiborul, és parancsot ad a szolgálójának a hercegnő megölésére. Ám Izabella már a háremben él, mint a szultán legújabb kegyeltje.
Dúl a pestisjárvány, s többek között Bali bég kedvesét is magával ragadja. Nem sokkal azután, hogy Bali és a lány egybekelnek. Hatidzse arra kéri a validét, hogy térjenek vissza a palotájába. Ibrahim együtt tölt egy éjszakát Nigarral, majd elküldi a nőt Topkapiba, ahol szintén nem maradhat hosszabb ideig a hárem szabályainak értelmében. Szulejmán búcsút vesz Izabellától, és megígéri, hogy hamarosan hazatérhet Spanyolországba.
71. rész (török 36/2.rész) tartalma (2014.03.12):
Hürrem ünnepséget szervez a háremben, balszerencséjére, épp a valide hazatérésekor, amiért a szultána megrója. Nigar eléri, hogy mégse száműzzék a palotából, és visszakapja korábbi rangját a háremben. Hatidzse összehívja az uralkodócsaládot a palotájában, ahol megjelenik Izabella hercegnő is. Hürrem ettől újra kiborul, és parancsot ad a szolgálójának a hercegnő megölésére. Ám Izabella már a háremben él, mint a szultán legújabb kegyeltje.
2014. március 06. 23:11
|
|
Vik21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 208376 offline
|
Az elmúlt rész nagyon szomorú volt. Annyira sajnálom Bali béget
Olyan szép pár voltak együtt Árminnal
Hürremnek nem sikerült a terve, de ezt ő még nem tudja, viszont hamarosan megtudja majd
Sümbül és Gül aga hozták a szokásos formájukat, a legjobb a konyhai jelenet volt
Ibrahimnak is van most már takargatni valója, szegény Nigar-t azért sajnálom
Folytatás a jövő héten
Olyan szép pár voltak együtt Árminnal
Hürremnek nem sikerült a terve, de ezt ő még nem tudja, viszont hamarosan megtudja majd
Sümbül és Gül aga hozták a szokásos formájukat, a legjobb a konyhai jelenet volt
Ibrahimnak is van most már takargatni valója, szegény Nigar-t azért sajnálom
Folytatás a jövő héten
2014. március 10. 08:55
|
|
|
Nigarnak lesz sajnos még ennél is sokkal rosszabb...
SPOILER
Azért az sem lesz semmi, amikor miután hozzáment a matrakoshoz, megy Ibrahimhoz és a nászéjszakáját vele tölti el.
Vagy amikor kiderül, hogy terhes, vagy amikor Hatice elveszi a gyerekét és elhiteti vele, hogy halva született...
SPOILER VÉGE
Jaj, szerencsére Izabella már nem nyávog sokáig.
Engem nagyon idegesít... Bocsánat a rajongóitól.
SPOILER
Azért az sem lesz semmi, amikor miután hozzáment a matrakoshoz, megy Ibrahimhoz és a nászéjszakáját vele tölti el.
Vagy amikor kiderül, hogy terhes, vagy amikor Hatice elveszi a gyerekét és elhiteti vele, hogy halva született...
SPOILER VÉGE
2014. március 12. 17:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.03.10. 08:55)
Nigarnak lesz sajnos még ennél is sokkal rosszabb...
SPOILER
SPOILER VÉGE
Engem nagyon idegesít... Bocsánat a rajongóitól. 
SPOILER
SPOILER VÉGE
Mostanában engem is kezd irritálni Izabella..az elején imádtam nagyon de mostmár..
Spanyola
2014. március 13. 13:39
|
|
|
Jaj, akkorákat rötyögtem Izabellán (és Hürremen). Szegény csaj nem is sejti, mibe mászott bele.
Most még nagyon magabiztos, de nem kell sok és...
Szulejmán is vicces volt, ahogy hallgatta a perpatvart a tyúkól ajtajából.
Egyébként annyira sajnálom Nilüfert... Olyan helyes lány és tényleg Hürrem bizalmasa. Mindenkit elveszít szegény, aki úgymond igaz barátja... És csodálkoznak az emberek, hogy Hürrem olyan "gonosz" és bizalmatlan. Ilyen körülmények mellett...
Szulejmán is vicces volt, ahogy hallgatta a perpatvart a tyúkól ajtajából.
Egyébként annyira sajnálom Nilüfert... Olyan helyes lány és tényleg Hürrem bizalmasa. Mindenkit elveszít szegény, aki úgymond igaz barátja... És csodálkoznak az emberek, hogy Hürrem olyan "gonosz" és bizalmatlan. Ilyen körülmények mellett...
2014. március 15. 12:56
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Annyira szomorú volt Ármin temetése, én meg is könnyeztem
Izabella már nagyon idegesít, de már csak 3 hét... Nigárt is nagyon sajnálom, de legalább ott maradhatott a palotában. Szulejmánt mostanában inkább Izabella érdekli, mint Hürrem
Nem baj, úgyis el fog tűnni az a nőszemély...
2014. március 16. 08:40
|
|
|
Idézet (Rasi97 @ 2014.03.15. 22:16)
Tudja vki annak a Soundtracknek a címét ami ebben a videókban megy 1.45 től? : Hurrem in Aci Dulu Anlari (30. Bölüm) 
Ezt én is sokáig kerestem
Vik21
2014. március 16. 08:42
|
|
|
"Isabella: Én nem holmi cseléd vagyok, Hürrem! Nincs jogod kezet emelni rám! Én hercegnő vagyok. Nem rabszolga, mint te! Hürrem: Én vagyok a szolga?? Te meg az úrnő?? Ezt mondod, ha?!?!" ez volt a legjobb rész
itt nagyon kacagtam
Isabellát meg most már egyenesen utálom
Sally Sparrow
2014. március 17. 07:51
|
|
|
Idézet (Average Girl @ 2014.03.16. 08:42)
"Isabella: Én nem holmi cseléd vagyok, Hürrem! Nincs jogod kezet emelni rám! Én hercegnő vagyok. Nem rabszolga, mint te! Hürrem: Én vagyok a szolga?? Te meg az úrnő?? Ezt mondod, ha?!?!" ez volt a legjobb rész
itt nagyon kacagtam
Isabellát meg most már egyenesen utálom 
2014. március 18. 00:25
|
|
Vik21visszatérő vendég |
|
72. rész (török 37/1.rész) tartalma (2014.03.19):
Izabella hercegnő a palotába kerül, és a szultán parancsára a hárembe költözik. Hürrem mindenképp tenni ellene, hogy ez semmiképp se legyen végleges. Ezért egy alkalommal, amikor a hercegnő lovagolni készül, megrongálja a felszerelését. Izabella balesetet szenved, ám túléli, így új tervre van szükség, hogy eltávolítsa őt a palotából. Nigarral az az ötletük támad, hogy megfertőzik Izabellát. Az országban dúló pestisjárvány adja az alapötletet, hiszen így senki nem gyanakodna arra, hogy Hürrem keze van a dologban. Azt azonban Hürrem nem tudja, hogy Nigar Ibrahim pasa kívánságára ajánlja fel segítségét a cselszövéshez.
73. rész (török 37/2.rész) tartalma (2014.03.26):
Hürrem Nigart bízza meg terve végrehajtásával, hogy végezzen a hercegnővel. A szolga azonban nem Hürrem terve szerint jár el, hanem Ibrahim parancsára mérget tesz a hercegnő vacsorájába. A sors váratlan fordulata után azonban Karmina fogyasztja el az ételt, s csakhamar meghal. A holttestet - és a hercegnőt is - Gül aga a palotában akarja elrejteni, amíg mód nyílik arra, hogy kijuttassák őket onnan.
Izabella hercegnő a palotába kerül, és a szultán parancsára a hárembe költözik. Hürrem mindenképp tenni ellene, hogy ez semmiképp se legyen végleges. Ezért egy alkalommal, amikor a hercegnő lovagolni készül, megrongálja a felszerelését. Izabella balesetet szenved, ám túléli, így új tervre van szükség, hogy eltávolítsa őt a palotából. Nigarral az az ötletük támad, hogy megfertőzik Izabellát. Az országban dúló pestisjárvány adja az alapötletet, hiszen így senki nem gyanakodna arra, hogy Hürrem keze van a dologban. Azt azonban Hürrem nem tudja, hogy Nigar Ibrahim pasa kívánságára ajánlja fel segítségét a cselszövéshez.
73. rész (török 37/2.rész) tartalma (2014.03.26):
Hürrem Nigart bízza meg terve végrehajtásával, hogy végezzen a hercegnővel. A szolga azonban nem Hürrem terve szerint jár el, hanem Ibrahim parancsára mérget tesz a hercegnő vacsorájába. A sors váratlan fordulata után azonban Karmina fogyasztja el az ételt, s csakhamar meghal. A holttestet - és a hercegnőt is - Gül aga a palotában akarja elrejteni, amíg mód nyílik arra, hogy kijuttassák őket onnan.
Average Girl
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.