Starity

Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010

70 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 18. 22:42 #1161
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Státusz''Mi az, hogy nem tudtál róla? Akkor minek vagy?''
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 208376
68. rész (török 35/1.rész) tartalma (2014.02.19):

Hatidzse öngyilkossági kísérlete után a valide úgy dönt, elviszi magával lányát Edirnébe, hogy azzal is elősegítse a felépülését. Távollétében Szümbül veszi át a hárem irányítását, azzal a feladattal is, hogy tartsa a szemét Hürremen. Közben Hürrem felajánlja Izabella hercegnőnek, hogy segít a szökésében. Leo naplója kis híján nagy port kavar Hürrem körül, ám egyelőre megússza, hogy a Leóval folytatott viszonya kiderüljön, ám a könyvecske Mahidevranhoz kerül.

69. rész (török 35/2.rész) tartalma (2014.02.26):

Amikor a valide Hatidzsével és Dajéval az Erdinei palotába megy, Hürrem úgy érzi, itt az alkalom, hogy megint közelebb kerüljön a szultánhoz. Emellett szabadabban mozoghat, hogy megszervezze Izabella szökését, hiszen a hercegnő elfogadta a segítségét. A városban pestis járvány tör ki, mely már a palotában is szedi áldozatait, ezért Ibrahim parancsára mindenkit orvosi vizsgálatra köteleznek, hogy megakadályozzák a járvány terjedését. Hürrem továbbra is keresi Leo elhagyott naplóját, mely addigra Mahidevranhoz kerül, aki Nigar után egy másik oroszul tudó lánnyal akarja lefordíttatni, hogy fényt derítsen annak tartalmára.
2014. február 20. 07:41 #1162
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nos, megtörtént az egyik kulcsmomentum. Hatice eltaszította magától a férjét, Nigart pedig hivatalosan felmentették a hárem bűvköréből és immár Ibrahimnál szolgál. Nemsokára kezdenek kuszálódni az érzelmi szálak... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Vik21
2014. február 20. 11:44 #1163
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.02.20. 07:41)
Nos, megtörtént az egyik kulcsmomentum. Hatice eltaszította magától a férjét, Nigart pedig hivatalosan felmentették a hárem bűvköréből és immár Ibrahimnál szolgál. Nemsokára kezdenek kuszálódni az érzelmi szálak... rohog.gif

Végre már beindul valami, kezdtem unni az Izabellás részeket. biggrin.gif Az elején mikor Hürrem próbált olvasni elég vicces volt... rofl.gif Szulejmán feje meg végig csak: smileeee.gif Ibrahim meg: nyögjed már, asszony. rohog.gif Amúgy nem kellett volna kidobni az erkélyről a füzetet, vihette volna magával is, aztán adta volna oda a szolgálójának. think.gif Na de hát így pont az találta meg, akinek nem kéne. pardon.gif
Sajna Armin/Bali románc féleségnek is nemsokára annyi. sad.gif Mustafa meg már hogy megnőtt, főleg az előző meg a mostani epizódban figyeltem meg. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Pinky Lili, Vik21
2014. február 21. 08:23 #1164
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
spoiler

https://www.facebook.com/photo.php?v=201026630108200&set=vb.130432110500986&type=2&theater

ezmi?? unsure.gif ohmy.gif
amúgy miért halt meg?? mi köze van a halálának Rüsztem pasához és Szulejmánhoz?
2014. február 21. 08:54 #1165
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Average Girl @ 2014.02.21. 08:23)
spoiler
ezmi??  unsure.gif  ohmy.gif 
amúgy miért halt meg?? mi köze van a halálának Rüsztem pasához és Szulejmánhoz?

SPOILER Hürrem a saját fiát akarja uralkodónak és nem Mustafát. Mivel az Oszmán Birodalomban az a szomorú törvény, hogy csak egyetlen fiú maradhat életben - az, aki a trónt örökli. Na már most Mustafa útban van, mert a janicsárok, Ibrahim, Hatice, stb. "mindenki" Mustafát támogatja, tartja alkalmasnak a trónra. Hürrem ezért árulónak állítja be Mustafát az uralkodó előtt veje, Rüstem segítségével. Hamis levelet írnak Mustafa nevében. Ezzel az ősellenségekkel való összejátszást próbálták rábizonyítani Szulejmán előtt. Közben a janicsárok elkezdenek lázadozni és követelik, hogy Mustafa vezesse őket. Szulejmán odamegy, hívja a fiát is, de nem azért, hogy együtt harcoljanak, hanem hogy kivégeztesse. Dióhéjban ennyi lenne a valóság, hogy a sorozatban ezt pontosan hogyan oldották meg, nem tudom.
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2014. február 22. 15:15 #1166
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! ^^
Nagyon jó volt a szerdai epizód, csak kár, hogy teli szórták reklámokkal (megint)... Szegény Izabella eléggé le van maradva, és ezt én úgy látom, hogy Hürrem ki is használja elég jól. nea.gif
2014. február 26. 23:25 #1167
- törölt felhasználó -    
Na kezdeném azzal, hogy Ibrahim és Nigar összejöttek végre... rolleyes.gif Hát azért sajnáltam Nigart, de nem tudom mit gondolt, majd őt veszi el feleségül, vagy mi. rohog.gif Na mindegy, még úgyis lesz ez tovább. Aztán a végén Ibrahim meglepte Izabelláékat. biggrin.gif Hürrem biztos örülni fog. rofl.gif
Bali meg szegény egyszer szerelmes, az is haldoklik. sad.gif

Mehmet és Mustafa olyan aranyosak voltak. wub3.gif Azt bírom hogy Mustafa sose akar menni az órára. lol2.gif Több izgalomra vágyik a gyerek. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Vik21, Pinky Lili
2014. február 27. 12:56 #1168
- törölt felhasználó -    
Klassz lett volna a tegnapi rész, ha nem tették volna teli azokkal az 5 perces reklámokkal... rolleyes.gif Nem is tudtam végig nézni sajna mert bealudtam.
Mehmet és Mustafa wub.gif

Majd visszanézem a dailymotion-ról smileeee.gif
2014. március 03. 21:10 #1169
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

70. rész (török 36/1.rész) tartalma (2014.03.05):

Dúl a pestisjárvány, s többek között Bali bég kedvesét is magával ragadja. Nem sokkal azután, hogy Bali és a lány egybekelnek. Hatidzse arra kéri a validét, hogy térjenek vissza a palotájába. Ibrahim együtt tölt egy éjszakát Nigarral, majd elküldi a nőt Topkapiba, ahol szintén nem maradhat hosszabb ideig a hárem szabályainak értelmében. Szulejmán búcsút vesz Izabellától, és megígéri, hogy hamarosan hazatérhet Spanyolországba.

71. rész (török 36/2.rész) tartalma (2014.03.12):

Hürrem ünnepséget szervez a háremben, balszerencséjére, épp a valide hazatérésekor, amiért a szultána megrója. Nigar eléri, hogy mégse száműzzék a palotából, és visszakapja korábbi rangját a háremben. Hatidzse összehívja az uralkodócsaládot a palotájában, ahol megjelenik Izabella hercegnő is. Hürrem ettől újra kiborul, és parancsot ad a szolgálójának a hercegnő megölésére. Ám Izabella már a háremben él, mint a szultán legújabb kegyeltje.
2014. március 06. 23:11 #1170
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Az elmúlt rész nagyon szomorú volt. Annyira sajnálom Bali béget sad.gif
Olyan szép pár voltak együtt Árminnal smileeee.gif

Hürremnek nem sikerült a terve, de ezt ő még nem tudja, viszont hamarosan megtudja majd biggrin.gif
Sümbül és Gül aga hozták a szokásos formájukat, a legjobb a konyhai jelenet volt rohog.gif
Ibrahimnak is van most már takargatni valója, szegény Nigar-t azért sajnálom sad.gif

Folytatás a jövő héten smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Spanyola, Pinky Lili
2014. március 10. 08:55 #1171
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nigarnak lesz sajnos még ennél is sokkal rosszabb...

SPOILER

Azért az sem lesz semmi, amikor miután hozzáment a matrakoshoz, megy Ibrahimhoz és a nászéjszakáját vele tölti el. biggrin.gif
Vagy amikor kiderül, hogy terhes, vagy amikor Hatice elveszi a gyerekét és elhiteti vele, hogy halva született...

SPOILER VÉGE

Jaj, szerencsére Izabella már nem nyávog sokáig. rohog.gif Engem nagyon idegesít... Bocsánat a rajongóitól. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Pinky Lili, Spanyola
2014. március 12. 17:56 #1172
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.03.10. 08:55)
Nigarnak lesz sajnos még ennél is sokkal rosszabb...
SPOILER
Azért az sem lesz semmi, amikor miután hozzáment a matrakoshoz, megy Ibrahimhoz és a nászéjszakáját vele tölti el. biggrin.gif 
Vagy amikor kiderül, hogy terhes, vagy amikor Hatice elveszi a gyerekét és elhiteti vele, hogy halva született...
SPOILER VÉGE
Jaj, szerencsére Izabella már nem nyávog sokáig. rohog.gif Engem nagyon idegesít... Bocsánat a rajongóitól. biggrin.gif

Mostanában engem is kezd irritálni Izabella..az elején imádtam nagyon de mostmár.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Spanyola
2014. március 13. 13:39 #1173
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jaj, akkorákat rötyögtem Izabellán (és Hürremen). Szegény csaj nem is sejti, mibe mászott bele. rohog.gif Most még nagyon magabiztos, de nem kell sok és... laugh.gif

Szulejmán is vicces volt, ahogy hallgatta a perpatvart a tyúkól ajtajából. rohog.gif

Egyébként annyira sajnálom Nilüfert... Olyan helyes lány és tényleg Hürrem bizalmasa. Mindenkit elveszít szegény, aki úgymond igaz barátja... És csodálkoznak az emberek, hogy Hürrem olyan "gonosz" és bizalmatlan. Ilyen körülmények mellett...
2014. március 15. 12:56 #1174
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Annyira szomorú volt Ármin temetése, én meg is könnyeztem sorry.gif Izabella már nagyon idegesít, de már csak 3 hét... Nigárt is nagyon sajnálom, de legalább ott maradhatott a palotában. Szulejmánt mostanában inkább Izabella érdekli, mint Hürrem dry.gif Nem baj, úgyis el fog tűnni az a nőszemély...
2014. március 15. 22:16 #1175
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

StátuszA barátok megosztják egymással a titkaikat. Ez tartja őket közel egymáshoz.
Hozzászólás: 426
Csatolások: 83
Azonosító: 138488
Tudja vki annak a Soundtracknek a címét ami ebben a videókban megy 1.45 től? : Hurrem in Aci Dulu Anlari (30. Bölüm) wink.gif
2014. március 16. 08:40 #1176
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Idézet (Rasi97 @ 2014.03.15. 22:16)
Tudja vki annak a Soundtracknek a címét ami ebben a videókban megy 1.45 től? : Hurrem in Aci Dulu Anlari (30. Bölüm) wink.gif

Ezt én is sokáig kerestem smileeee.gif Endis a címe smileeee.gif
2014. március 16. 08:42 #1177
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
"Isabella: Én nem holmi cseléd vagyok, Hürrem! Nincs jogod kezet emelni rám! Én hercegnő vagyok. Nem rabszolga, mint te! Hürrem: Én vagyok a szolga?? Te meg az úrnő?? Ezt mondod, ha?!?!" ez volt a legjobb rész thumbsup.gif itt nagyon kacagtam biggrin.gif Isabellát meg most már egyenesen utálom biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. március 16. 15:44 #1178
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Idézet (Average Girl @ 2014.03.16. 08:40)
Ezt én is sokáig kerestem smileeee.gif Endis a címe smileeee.gif

Ja-ja egyik kedvenc számom nekem is a sorozatból smileeee.gif
2014. március 17. 07:51 #1179
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Average Girl @ 2014.03.16. 08:42)
"Isabella: Én nem holmi cseléd vagyok, Hürrem! Nincs jogod kezet emelni rám! Én hercegnő vagyok. Nem rabszolga, mint te! Hürrem: Én vagyok a szolga?? Te meg az úrnő?? Ezt mondod, ha?!?!"  ez volt a legjobb rész  thumbsup.gif  itt nagyon kacagtam biggrin.gif Isabellát meg most már egyenesen utálom biggrin.gif

rohog.gif Na igen. Mondjuk Hürrem sem lesz már sokáig rabszolga... smileeee.gif Úgyhogy ezzel sem tudják már szekálni. biggrin.gif
2014. március 18. 00:25 #1180
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

72. rész (török 37/1.rész) tartalma (2014.03.19):

Izabella hercegnő a palotába kerül, és a szultán parancsára a hárembe költözik. Hürrem mindenképp tenni ellene, hogy ez semmiképp se legyen végleges. Ezért egy alkalommal, amikor a hercegnő lovagolni készül, megrongálja a felszerelését. Izabella balesetet szenved, ám túléli, így új tervre van szükség, hogy eltávolítsa őt a palotából. Nigarral az az ötletük támad, hogy megfertőzik Izabellát. Az országban dúló pestisjárvány adja az alapötletet, hiszen így senki nem gyanakodna arra, hogy Hürrem keze van a dologban. Azt azonban Hürrem nem tudja, hogy Nigar Ibrahim pasa kívánságára ajánlja fel segítségét a cselszövéshez.

73. rész (török 37/2.rész) tartalma (2014.03.26):

Hürrem Nigart bízza meg terve végrehajtásával, hogy végezzen a hercegnővel. A szolga azonban nem Hürrem terve szerint jár el, hanem Ibrahim parancsára mérget tesz a hercegnő vacsorájába. A sors váratlan fordulata után azonban Karmina fogyasztja el az ételt, s csakhamar meghal. A holttestet - és a hercegnőt is - Gül aga a palotában akarja elrejteni, amíg mód nyílik arra, hogy kijuttassák őket onnan.
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
70 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!