Starity

Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010

70 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 09. 07:34 #1101
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Vicces volt a tegnap esti félrész. A csajokon szakadtam. Azok a fejek... rofl.gif Hürrem és Hatice is ha ölni tudott volna a pillantásával... És az a cinikus Izabellás nézés sem volt semmi. _nevet.gif Az agákon is jót rötyögtem. Matrakosba meg egyre jobban "szerelmes vagyok", annyira édes fazon. Egyre kevésbé értem, mi szép van Bali beyben. rohog.gif

Szulejmánt meg felpofoznám, annyira irritálóan viselkedik. biggrin.gif Halitot persze nagyon csípem, zseniális, ahogy képes megutáltatni magát velem. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Vik21, Betti90, Pinky Lili
2014. január 09. 18:16 #1102
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Felüdülés volt, hogy két hét után végre megint Szulejmánt nézhettem csütörtök délután. heart.gif Mindig úgy szoktam, hogy csütörtökön hazajövök a suliból kajálás közben megnézem az új részt és utána tanulok. biggrin.gif Szerda este nekem túl későn van és túl sok a reklám, úgyis bealudnék. biggrin.gif Annyira hiányzott már a sorozat biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 10. 22:27 #1103
- törölt felhasználó -    
Halihóó biggrin.gif Jó volt a tegnap előtti rész... Végre valami vidító ezen a számomra fertelmes hétben..
10 perc alatt elkészült kissé nyominger Szulejmán portrém... Nem kérek dicséreteket természetesen ha nem tetszik,építő kritikák jöhetnek! biggrin.gif
2014. január 11. 16:47 #1104
- törölt felhasználó -    
Csináltam egy poénos Szulejmán videót, persze minden lett, csak poénos nem. rofl.gif Na de mindegy, ha valakit érdekel, itt letöltheti. rohog.gif Ja, és elég spoileres, úgyhogy csak annak ajánlom, aki beleszokott kukucskálni a török részekbe is. tongue.gif
2014. január 13. 17:59 #1105
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.10. 22:27)
Halihóó biggrin.gif Jó volt a tegnap előtti rész... Végre valami vidító ezen a számomra fertelmes hétben..
10 perc alatt elkészült kissé nyominger Szulejmán portrém... Nem kérek dicséreteket természetesen ha nem tetszik,építő kritikák jöhetnek! biggrin.gif

Szerintem jó lett smileeee.gif Én még ilyet se tudok rohog.gif 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Corby
2014. január 13. 21:39 #1106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pinky Lili @ 2014.01.13. 17:59)
Szerintem jó lett  smileeee.gif  Én még ilyet se tudok  rohog.gif  110.gif

Ááá,ezt csak gyakorlásnak szántam,de köszönöm biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Pinky Lili
2014. január 16. 23:22 #1107
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Jó rész volt. Én azon röhögtem, mikor Hürrem és Mahidevran fight volt, hogy a cselédekkel jól elbánik, de a hercegnővel lesz egy két gondja. rohog.gif
Amúgy valaki tudja hogy mi lesz Árminnal? unsure.gif
Aranyosak együtt meg minden Balival. smileeee.gif
2014. január 17. 07:39 #1108
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Corby @ 2014.01.16. 23:22)
Amúgy valaki tudja hogy mi lesz Árminnal? unsure.gif Aranyosak együtt meg minden Balival. smileeee.gif

SPOILER

Sajnos nem lesz jó vége. Az apja végül beleegyezik ugyan az esküvőbe, így Bali bey el is veszi őt feleségül, de mivel korábban a lány elkapja a himlőt és beteg lesz, így meg fog halni. Pont a nászéjszakájukon. A himlő a palotában is felüti a fejét egyébként, többen is életüket vesztik.

Akit Izabella sorsa is érdekel: Hürrem - gondolom nem kell mondani - gyűlöli őt, amiért Szulejmán ennyire szereti és amiért Izabella is szerelmes lesz és már haza sem akar menni a háremből. A szultána többször is kísérletet tesz annak érdekében, hogy eltegye láb alól a nemkívánatos hölgyeményt. Amikor lovagolni megy a hercegnő, meglazítják a lován a felszerelést és leesik. Csúnyán megsérül, de nem hal meg. Mivel a palotában himlőjárvány van, felmerül, hogy egy himlős lány fertőzött fáslijával kötözzék át a spanyol hercegnő sebeit, de nem sikerül megölni. Később Nigar és Gül aga tesz pontot a történet végére. Hürrem kívánságára fogják a hercegnőt, szennyesruhákba tekerik és bedobják élve a vízbe. Úgy végzi, mint anno Viktória tulajdonképpen.

SPOILER VÉGE
2 felhasználónak tetszik: Pinky Lili, Corby
2014. január 17. 19:33 #1109
Spanyola
Spanyola
visszatérő vendég

Státusz"Nem gyűlölök, mert bölccsé tett a baj."
Hozzászólás: 381
Csatolások: 14
Azonosító: 214512
A szerdai részben az elején az vicces volt,hogy Szümbül aga ott a konyhába aludt,Nilüfer meg ledobta a fedőt! xD rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Vik21
2014. január 17. 19:51 #1110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.17. 07:39)
SPOILER
Sajnos nem lesz jó vége. Az apja végül beleegyezik ugyan az esküvőbe, így Bali bey el is veszi őt feleségül, de mivel korábban a lány elkapja a himlőt és beteg lesz, így meg fog halni. Pont a nászéjszakájukon. A himlő a palotában is felüti a fejét egyébként, többen is életüket vesztik.
Akit Izabella sorsa is érdekel: Hürrem - gondolom nem kell mondani - gyűlöli őt, amiért Szulejmán ennyire szereti és amiért Izabella is szerelmes lesz és már haza sem akar menni a háremből. A szultána többször is kísérletet tesz annak érdekében, hogy eltegye láb alól a nemkívánatos hölgyeményt. Amikor lovagolni megy a hercegnő, meglazítják a lován a felszerelést és leesik. Csúnyán megsérül, de nem hal meg. Mivel a palotában himlőjárvány van, felmerül, hogy egy himlős lány fertőzött fáslijával kötözzék át a spanyol hercegnő sebeit, de nem sikerül megölni. Később Nigar és Gül aga tesz pontot a történet végére. Hürrem kívánságára fogják a hercegnőt, szennyesruhákba tekerik és bedobják élve a vízbe. Úgy végzi, mint anno Viktória tulajdonképpen.

SPOILER VÉGE

Ez nagyon szomorú volt végig olvasni, életembe nem gondoltam volna hogy szegény Izabella így végzi... Istenem. sad.gif
2014. január 18. 10:52 #1111
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
A szerdai résszel kapcsolatban: A Hürrem és Izabella közötti rivalizálás már elég komoly, de lesz ennél rosszabb is... Sümbül meg megint aludt rohog.gif Amúgy Hürrem meg Mahidevran mikor fognak összefogni Izabella ellen?
2014. január 18. 14:55 #1112
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Idézet (Pinky Lili @ 2014.01.18. 10:52)
A szerdai résszel kapcsolatban: A Hürrem és Izabella közötti rivalizálás már elég komoly, de lesz ennél rosszabb is... Sümbül meg megint aludt  rohog.gif Amúgy Hürrem meg Mahidevran mikor fognak összefogni Izabella ellen?

Durva hogy Hürrem mikre nem képes a szultán megtartásáért (Na nem mintha Mahidevrant félteni kéne. rohog.gif )... Mindenesetre ezt már inkább nevezném valami rajongásnak, mintsem szerelemnek. rolleyes.gif Persze kitudja, hogy én miket csináltam volna abban a korban Szulejmán szerelméért. rofl.gif (valószínűleg csak megbújtam volna, mert nem úgy nézett ki mint Halit xD )
2014. január 21. 19:41 #1113
Spanyola
Spanyola
visszatérő vendég

Idézet (Spanyola @ 2014.01.17. 19:33)
A szerdai részben az elején az vicces volt,hogy Szümbül aga ott a konyhába aludt,Nilüfer meg ledobta a fedőt! xD rohog.gif

Aztán elkezdi Nilüfer:
-Jaj Sümbül agám,hát aludtál biggrin.gifD
1 felhasználónak tetszik: Vik21
2014. január 21. 20:17 #1114
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Státusz''Mi az, hogy nem tudtál róla? Akkor minek vagy?''
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 208376
Sümbül hogy megijedt, amikor Nilüfer ledobta a fedelet rohog.gif
Izabella és Hürrem rivalizálása kezd egyre kiélezetté vállni.
Ibrahim lebetegedett a méregtől, Bali Bey-t pedig bepanaszolta Ármin apja Ibrahimnál...

64. rész (török 33/1.rész) tartalma (2014.01.22):

Európában hírét veszik annak, hogy Izabella hercegnő életben van. Frederick herceg azonnal segítségére indulna, ám Ferdinánd megtiltja, és türelemre inti. Hürrem és Izabella viszonya egyre feszültebb, a szultána életveszélyesen megfenyegeti a hercegnőt, aki egyre inkább megkedveli a szultánt. Nigart visszahelyezik a Topkapi palotába, hogy ő is megismerhesse a hercegnőt. Izabella érkezésével Hürrem azonnal távozik, a szultán pedig magához rendeli a hercegnőt. A két nő az uralkodónál újra találkozik.

65. rész (török 33/2.rész) tartalma (2014.01.29):

Hürrem sokadszor is kikel magából, mikor a mulatságra a valide meghívja Izabella hercegnőt. Olyannyira, hogy szembefordul a szultán anyjával és megfenyegeti őt. A valide ezt azzal viszonozza, hogy kiköltözteti Hürremet a lakosztályából. Ibrahim pasa rosszul lesz a díván gyűlésén, ahonnan palotájába viszik, hogy ellássák, de az orvosok nem tudják, mitől romlott meg az egészsége. Szulejmán újra ellátogat Izabellához, akit megmar egy mérges kígyó.

Na de ezek után jön egy durvább rész mellow.gif
2014. január 22. 19:44 #1115
Spanyola
Spanyola
visszatérő vendég

Idézet (Vik21 @ 2014.01.21. 20:17)
Sümbül hogy megijedt, amikor Nilüfer ledobta a fedelet rohog.gif
Izabella és Hürrem rivalizálása kezd egyre kiélezetté vállni.
Ibrahim lebetegedett a méregtől, Bali Bey-t pedig bepanaszolta Ármin apja Ibrahimnál...
64. rész (török 33/1.rész) tartalma (2014.01.22):
Európában hírét veszik annak, hogy Izabella hercegnő életben van. Frederick herceg azonnal segítségére indulna, ám Ferdinánd megtiltja, és türelemre inti. Hürrem és Izabella viszonya egyre feszültebb, a szultána életveszélyesen megfenyegeti a hercegnőt, aki egyre inkább megkedveli a szultánt. Nigart visszahelyezik a Topkapi palotába, hogy ő is megismerhesse a hercegnőt. Izabella érkezésével Hürrem azonnal távozik, a szultán pedig magához rendeli a hercegnőt. A két nő az uralkodónál újra találkozik.
65. rész (török 33/2.rész) tartalma (2014.01.29):
Hürrem sokadszor is kikel magából, mikor a mulatságra a valide meghívja Izabella hercegnőt. Olyannyira, hogy szembefordul a szultán anyjával és megfenyegeti őt. A valide ezt azzal viszonozza, hogy kiköltözteti Hürremet a lakosztályából. Ibrahim pasa rosszul lesz a díván gyűlésén, ahonnan palotájába viszik, hogy ellássák, de az orvosok nem tudják, mitől romlott meg az egészsége. Szulejmán újra ellátogat Izabellához, akit megmar egy mérges kígyó.
Na de ezek után jön egy durvább rész  mellow.gif

Durvább? Pontosabban?
Egyébként ma Szulejmán smileeee.gif
2014. január 22. 20:26 #1116
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
SPOILER

66. rész

Ibrahim betegségéről kiderül, hogy mérgezés okozta. A pasa sejti, hogy az ügy mögött Hürrem áll, és szembesíti is őt ezzel, de hamar felednie kell saját ügyét, mert egy szerencsétlenség folytán – Hatidzse figyelmetlensége miatt - kisfia meghal.
Izabella is gyengélkedik a vadászkastélyban, életét a szultán lélekjelenlétének köszönheti, aki azonnal segített, amikor a kígyó megmarta.
A valide engedetlensége miatt kiköltözteti Hürremet a lakrészéből, ami a későbbiekben Musztafáé lesz.
1 felhasználónak tetszik: Spanyola
2014. január 22. 23:14 #1117
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Státusz''Mi az, hogy nem tudtál róla? Akkor minek vagy?''
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 208376
Idézet (cintia0023 @ 2014.01.22. 20:26)
SPOILER
66. rész
Ibrahim betegségéről kiderül, hogy mérgezés okozta. A pasa sejti, hogy az ügy mögött Hürrem áll, és szembesíti is őt ezzel, de hamar felednie kell saját ügyét, mert egy szerencsétlenség folytán – Hatidzse figyelmetlensége miatt - kisfia meghal.
Izabella is gyengélkedik a vadászkastélyban, életét a szultán lélekjelenlétének köszönheti, aki azonnal segített, amikor a kígyó megmarta.
A valide engedetlensége miatt kiköltözteti Hürremet a lakrészéből, ami a későbbiekben Musztafáé lesz.

Na igen, erről lenne szó, csak egyszerre nem akartam olyan előre menni...

Röviden a mai részről:
Ez a Sümbül nagyon rafinált, követte Gül agát, aki a jussát ment elrejteni és így megtudta, hogy hol rejti az aranyait.
Gül aga múltkor meg is jegyezte Hürremnek, amikor a kígyót meglátták, hogy mintha Sümbül lenne ott rohog.gif
Hürrem amilyen arckifejezéseket vágott (amikor meglátta az erkélyéről Izabellát és Szulejmánt) és utána még el is ment az uralkodóhoz smileeee.gif
2014. január 23. 11:48 #1118
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Vik21 @ 2014.01.21. 20:17)
Na de ezek után jön egy durvább rész  mellow.gif

Szerintem most csak azok jönnek. Hürrem sokat szenved Izabellától, aztán amikor sikerrel eltávolítja, jönnek az újabb csapások. SPOILER A Valide haragját kivívja, a lovát megölik, elveszik a szolgáit, Nilüfert megölik, szövetkeznek ellene, Ibrahimot megint előléptetik, Szulejmán harcba indul és otthon hagyja egyedül, előkerül a napló...

Bár az is igaz, hogy a sok rossz után jó dolgok is lesznek. Nálunk kb. 1,5 - 2 hónap múlva kerülnek levetítésre ezek a részek. Hürremet a szultán felszabadítja, amitől mindenki álla lepotyog a padlóra és Hürrem következő terve is elég ésszerű: elvetetni magát az uralkodóval. rohog.gif
SPOILER VÉGE
2014. január 23. 12:39 #1119
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bertina @ 2014.01.18. 14:55)
Valószínűleg csak megbújtam volna, mert nem úgy nézett ki mint Halit xD

Attól még lehetett neki kisugárzása. Szerintem régen rossz, ha a pasi külseje az elsődleges. rolleyes.gif Tény, hogy Hürrem nagyon okos, rafkós nőszemély volt, talpraesett, mégis határozott és kemény. De sok szerepet játszott a múltja abban, hogy ilyen lett. Azért sem irigylem őt túlságosan. Nagyon sok rossz érte, a szultán mellett találta meg a boldogságot. Az pedig érthető, hogy foggal-körömmel ragaszkodott hozzá.
2014. január 23. 12:52 #1120
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.23. 11:34)
Na jó, nem fogja. rohog.gif SPOILER Csak azt hiszik, hogy Izabella halott, mert nem őt dobják be a vízbe, hanem a szolgáját. Izabella Velencébe megy hajón. Csak gondoltam megviccellek benneteket kicsit. rohog.gif Mondjuk nagyot nem füllentettem, mert a sorozatban tényleg azt hiszik sokan, hogy ez történt a hercegnővel. rolleyes.gif SPOILER VÉGE

Na jó, ezt a kommentemet ne tessék elolvasni, mert hülyeséget írtam. mellow.gif
70 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!