Idézet (Betti90 @ 2013.10.10. 20:48)
Aztaaa mik lesznek még itt már azt is értem, hogy Gülsah majd miért lesz végül Hürrem mellett. Hát pedig így az elején ebből az Izabellából nem nézném ki, hogy labdába rúghatna Hürrem mellett. De Mahidevrán és Hürrem összefogására kíváncsi leszek.
Na igen Nigart mindeddig nagyon szerettem bár szimpatikus a színésznő valahogy még is annyira zavar, hogy Hatice boldogsága útjávba fog állni.
Ugye?

Gülsah szemét már most csípi Nigar... Itt tulajdonképpen majdnem minden szereplő pálfordul előbbá-utóbb.
Isabella egy hercegnő, uralkodói vérvonal. Hürrem meg egy "egyszerű senki". Akkoriban előszeretettel házasodtak a nemesi, illetve uralkodó családok egymás között, erősítve ezzel hatalmukat. Plusz a sorozatban Fortuna egy nagyon szép nőcinek van beállítva, de szerintem tényleg nem az. Sőt, még el is csúfították a színésznőt. Érdemes róla civil fotókat, vagy divatfotókat megnézni, sokkal jobban néz ki rajtuk. Itt meg tényleg olyan feje van, mint amit agyonbotoxoztak és elszúrták.
SPOILER Haticéba nagyon belerúg az élet. Sokat fog szenvedni és ettől ő maga is egy meglehetősen megkeseredett, gonosz, kiállhatatlan nőszemély lesz. SPOILER VÉGE
Idézet (csibus0128 @ 2013.10.10. 23:23)
Sziasztok!
Valaki nézi közületek a török részeket is?Mi a véleményetek Hatice lányáról és Fatmáról?
Én igen, de össze-vissza. Nem minden karakterről van kialakult véleményem, az általad említettekről sincs igazán. Két szóval meg inkább nem intézném el. A sorozat karakterei nagyon összetett személyiségek, senki nem ítélhető meg egyszerűen csak jónak vagy rossznak.