Starity

Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010

70 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 12. 15:26 #681
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Idézet (Mollyka0011 @ 2013.08.12. 14:57)
Igen, állítólag szeptembertől újra fél rész lesz. sad.gif

Ez most komoly? Egyébként Magyarországon a Szulejmán nagy sikert aratott. És haladhatnának kicsit gyorsabb tempóval is... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2013. augusztus 12. 16:28 #682
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 956
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
Idézet (Mollyka0011 @ 2013.08.12. 14:57)
Igen, állítólag szeptembertől újra fél rész lesz. sad.gif

Ezt tudtam,csak nyáron adnak dupla részeket. sad.gif
2013. augusztus 12. 17:02 #683
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Annaaa1999 @ 2013.08.12. 09:30)
Ma van a mi Hürremünk 30. születésnapja. Boldogot neki! bday.gif

Így van. És neked is sok boldogságot, mert mint látom, egy napon ünnepeltek Meryemmel. wink.gif smileeee.gif
2013. augusztus 12. 17:11 #684
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.12. 17:02)
Így van. És neked is sok boldogságot, mert mint látom, egy napon ünnepeltek Meryemmel. wink.gif smileeee.gif

Köszönöm szépen Neked is!! meghajolo.gif smileeee.gif
2013. augusztus 12. 21:24 #685
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Státusz''Mi az, hogy nem tudtál róla? Akkor minek vagy?''
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 208376
Na egy kis olvasnivaló:

40.rész (török 21/1.rész) tartalma (2013.08.14):

Ferhat pasát, a valide idősebbik lányának urát mértéktelen harácsolással és önkényeskedéssel bevádolják az udvarnál. A szultána egyszer már megmentette a pasát, mikor Ahmet pasával szövetkezett. Ám ha a vádak igaznak bizonyulnak, már senki sem mentheti meg a haláltól. Leo a palotához szegődve kezd dolgozni. Hürrem gyanítja, hogy Szulejmán Viktóriával volt, mikor Ibrahimnál vendégeskedett. Nigart egyre több támadás éri, amiért elhanyagolja munkáját. Mahidevrannak köteles kémkedni, miközben Hürrem is ragaszkodik hozzá.

41. rész (török 21/2.rész) tartalma:

Ferhat pasa fölött ítélkezik a diván: fejére kimondják a halált, és rögtön ki is végzik. Asszonya, a szultán húga Bejhan csak ura halála után értesül a hírről. Mikor megtudja, hogy fivére parancsára végezték ki Ferhatot, megtagadja őt. Ezalatt új háremhölgyek és szolgálók érkeznek a palotába. Egyiküket pedig már szinte az első napokban a szultán elé viszik. Hürrem nehezményezi, hogy az uralkodónak több ágyasa van. Szerelmi bánatában olyan kéréssel áll az uralkodó elé, amely a szultánt az ágyasaival kapcsolatban döntésre készteti.

42. rész (török 22/1.rész) tartalma (2013.08.21):

Az új háremhölgyek teljesen kihozzák a sodrából Hürremet. A féltékeny asszony megfenyegeti a szultánt, hogy elhagyja a palotát, ha ő nem küldi el az ágyasokat. Ez a fajta viselkedés magát az uralkodót is meglepi. Ennek ellenére Szulejmán enged asszonyának, és ágyasait eltávolíttatja. A döntés felbolygatja az egész palotát, kiváltképp Máhidevrant, aki már előre örült Hürrem távozásának. Az uralkodó felveszi a velencei kereskedők vezetőjével.

43. rész (török 22/2.rész) tartalma:

Viktória kihallgatja Ibrahim és Hatidzse beszélgetését, amelyből kiderül, hogy a szultán folytatni akarja a hadjáratait, és Velencével szeretne szövetséget kötni. A közeli hadjáratról szóló hírt azonnal továbbítják az ifjú magyar uralkodónak, Lajosnak. Hürrem egyre komolyabb tekintélyre tesz szert a palotában, amit Mahidevrán egyre nehezebben visel, szolgálója, bizalmasa, Gülşah pedig Hürrem szultána életére tör.

44. rész (török 23/1.rész) tartalma (2013.08.28):

Gülşah Hürremnek vélve rátámad Gülnihalra, aki kis híján belehal sérülésébe. Ezek után Gülşah Mahidevranhoz siet elújságolni a történteket, aki hála helyett félholtra vereti a szolgáját. Megindul a nyomozás, a keresés a tettes után, mert Hürrem biztosra veszi, hogy őt akarták meggyilkolni. Nigar Gülşaht kifaggatva megtudja, mi történt valójában, majd ezt kihasználva megzsarolja Mahidevrant.

45. rész (török 23/2.rész) tartalma:

Az elkövető személyére még mindig nem derült fény. Gülnihal felépül sérüléséből, ahogy Gülşah is. A szultán megkezdi tárgyalásait Alvise Grittivel, aki immáron az uralkodó személyes tanácsadója is. Leo megfogadja Hürrem tanácsát, és úgy dönt, elhagyja az országot, ám előtte levélben még arra kéri egykori kedvesét, hadd lássa őt még egyszer. A levél azonban Ibrahim kezébe kerül.
2013. augusztus 13. 08:38 #686
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
Idézet (Vik21 @ 2013.08.12. 21:24)
Na egy kis olvasnivaló:
40.rész (török 21/1.rész) tartalma (2013.08.14):
Ferhat pasát, a valide idősebbik lányának urát mértéktelen harácsolással és önkényeskedéssel bevádolják az udvarnál. A szultána egyszer már megmentette a pasát, mikor Ahmet pasával szövetkezett. Ám ha a vádak igaznak bizonyulnak, már senki sem mentheti meg a haláltól. Leo a palotához szegődve kezd dolgozni. Hürrem gyanítja, hogy Szulejmán Viktóriával volt, mikor Ibrahimnál vendégeskedett. Nigart egyre több támadás éri, amiért elhanyagolja munkáját. Mahidevrannak köteles kémkedni, miközben Hürrem is ragaszkodik hozzá.
41. rész (török 21/2.rész) tartalma: 
Ferhat pasa fölött ítélkezik a diván: fejére kimondják a halált, és rögtön ki is végzik. Asszonya, a szultán húga Bejhan csak ura halála után értesül a hírről. Mikor megtudja, hogy fivére parancsára végezték ki Ferhatot, megtagadja őt. Ezalatt új háremhölgyek és szolgálók érkeznek a palotába. Egyiküket pedig már szinte az első napokban a szultán elé viszik. Hürrem nehezményezi, hogy az uralkodónak több ágyasa van. Szerelmi bánatában olyan kéréssel áll az uralkodó elé, amely a szultánt az ágyasaival kapcsolatban döntésre készteti.
42. rész (török 22/1.rész) tartalma (2013.08.21):
Az új háremhölgyek teljesen kihozzák a sodrából Hürremet. A féltékeny asszony megfenyegeti a szultánt, hogy elhagyja a palotát, ha ő nem küldi el az ágyasokat. Ez a fajta viselkedés magát az uralkodót is meglepi. Ennek ellenére Szulejmán enged asszonyának, és ágyasait eltávolíttatja. A döntés felbolygatja az egész palotát, kiváltképp Máhidevrant, aki már előre örült Hürrem távozásának. Az uralkodó felveszi a velencei kereskedők vezetőjével.
43. rész (török 22/2.rész) tartalma:
Viktória kihallgatja Ibrahim és Hatidzse beszélgetését, amelyből kiderül, hogy a szultán folytatni akarja a hadjáratait, és Velencével szeretne szövetséget kötni. A közeli hadjáratról szóló hírt azonnal továbbítják az ifjú magyar uralkodónak, Lajosnak. Hürrem egyre komolyabb tekintélyre tesz szert a palotában, amit Mahidevrán egyre nehezebben visel, szolgálója, bizalmasa, Gülşah pedig Hürrem szultána életére tör.
44. rész (török 23/1.rész) tartalma (2013.08.28):
Gülşah Hürremnek vélve rátámad Gülnihalra, aki kis híján belehal sérülésébe. Ezek után Gülşah Mahidevranhoz siet elújságolni a történteket, aki hála helyett félholtra vereti a szolgáját. Megindul a nyomozás, a keresés a tettes után, mert Hürrem biztosra veszi, hogy őt akarták meggyilkolni. Nigar Gülşaht kifaggatva megtudja, mi történt valójában, majd ezt kihasználva megzsarolja Mahidevrant.
45. rész (török 23/2.rész) tartalma:
Az elkövető személyére még mindig nem derült fény. Gülnihal felépül sérüléséből, ahogy Gülşah is. A szultán megkezdi tárgyalásait Alvise Grittivel, aki immáron az uralkodó személyes tanácsadója is. Leo megfogadja Hürrem tanácsát, és úgy dönt, elhagyja az országot, ám előtte levélben még arra kéri egykori kedvesét, hadd lássa őt még egyszer. A levél azonban Ibrahim kezébe kerül.

Köszi!smileeee.gif
2013. augusztus 14. 10:14 #687
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

Selen Öztürk már várja a rajongóit.wink.gif Itt.wink.gif
2013. augusztus 14. 11:33 #688
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Na én már várom az estét, remélem ezzel nem vagyok egyedül smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2013. augusztus 14. 15:24 #689
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

HAMAROSAAN kezdés.:3 Ki várja?: )
1 felhasználónak tetszik: Vik21
2013. augusztus 14. 16:27 #690
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én várom, bár mindig olyan érzésem van, hogy be fogok aludni rajta, olyan fáradt vagyok. (pedig nem is ám, mindig sikerül felébrednem, kizárt, hogy elaludjak egy Szulejmán epizódon smileeee.gif )

Molly, részemről ok, amiről szó volt privátban, vártam, hogy írsz valamit, vagy hogy gondoltad? smileeee.gif Sajnos nem vagyok fent annyit és ha vagyok is, megosztott figyelemmel, szóval a nagyon interaktív kommunikációt nem tudom megígérni. De ha tudok, reagálok. Ha gondolod. smileeee.gif

OFF Látta már valaki közületek az Atatürköt? Én nagyon kíváncsi lennék rá, de egyelőre nem találom. Majd még nézelődök. Ha valaki látta, elmesélné, milyen? blush.gif Persze csak szubjektíven megítélve, máshogy nem is igazán lehet. biggrin.gif

Most, hogy Meryem betöltötte a 3. x-et, eszembe jutott az Epizód egyik korábbi elírása. Ha jól rémlik, valamelyik számban azt írták, hogy Meryem már - ha nem is olyan sokkal - de elmúlt 30. 110.gif omg.gif
2013. augusztus 15. 00:19 #691
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

A mostani részről:

Nigar megint elolvasta a levelet, amit most Leo írt Hürremnek (a kis rafinált biggrin.gif ).

Szegény Beyhan-t azért sajnálom sad.gif - Ferhat pasa pedig ha bűnös is volt, szerintem jobb megoldás lett volna az, ha a szultán megfosztja őt az összes rangjától, de az életét nem veszi el - így most a családból mindenki neheztel rá, esetleg haragszik is.

Amikor Sádika elment a szultántól és a folyosán összefutott Ibrahimmal, az az arckifejezés rohog.gif (alatta megint az a zene ment, ami kéne nekem, de nem találom grrr.gif )
Az új háremhölgyek szerintem meg sem közelítik Hürremet.
Most Hürrem csinálja azt azzal a Tányá-val (asszem így hívják), mint anno amikor Mahidevran csinálta ugyanazt vele (elhívja őt, és a szultánhoz is ő ért oda előbb biggrin.gif )
Na kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a szultán reakciója - amikor meglátta Hürremet, meglepődött, sőt amit kért tőle, azon még inkább (jó tudom a következményeket, de más dolog erről olvasni és más nézni). smileeee.gif
De én igazat adok Hürremnek abban, hogy a szultán hogy képes más nővel lenni és eközben nem gondolni rá...

Na várom a folytatást - jövő héten valamikor hamarabb fog kezdődni, asszem 21:10-kor smileeee.gif

Ui: az első részben szok az első reklám előtt lenni az Epizód magazinból egy cikk, amely szerint Meryem-ért (Hürrem-ért) tüntetnek a rajongók - hát igen, én is még reménykedek benne, hogy valahogy visszatér - a remény hal meg utoljára.

Ezt most találtam:

46. rész (török 24/1.rész) tartalma (2013.09.04):

Nigart a szultán közvetlen szolgálói közé emelik, a nő ezt azzal éri el, hogy megzsarolja Mahidevrant, akire bizonyítható lenne, hogy felbujtotta Gülsaht Hürrem megtámadására. Ibrahim kezébe kerül egy levél, amit Leo Hürremnek írt. Ibrahim követi a festőt a titkos találka helyszínére, ahonnan Hürrem megérkezése előtt elviteti Leót. Hatidzse vacsorát ad Grittinek és húgának, melyre a szultán és Hürrem is hivatalosak.

47. rész (török 24/2.rész - évadzáró epizód) tartalma:

Hatidzse vacsoráján a szultán megtudja, hogy a magyar király a Vatikántól kért segítséget. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy Lajos határozott parancsára Viktóriának végeznie kell a szultánnal. Ibrahim börtönbe záratja Leót, aki végül mindent bevall neki Hürremről és korábbi szerelmükről. A pasa ezt felhasználva tőrbe csalja Hürremet. Megfenyegeti, hogy mindent kitálal, ha a nő nem végez magával. A szultánt támadás éri, Viktória késsel tör Szulejmán életére.
2013. augusztus 15. 09:07 #692
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Vik21 @ 2013.08.15. 00:19)

Nigar helyes, aranyos nő, de ez a kutatgatás antipatikus dolog. Miért ne lehetne szegény Hürremnek is magánélete?
Bayhant én is sajnálom, de a férj viszont tényleg eljátszotta az esélyeit. Akkori törvények szerint valóban kinézett már neki az a kötél. Ugyanakkor természetesen a feleséget is meg lehet érteni, bár akkoriban ritka volt az, hogy szerelemből ment férjhez valaki. Az mondjuk logikus, hogy az évek alatt megszerethették egymást...
Azért az nem volt semmi, amit Beyhan Haticének mondott. Hát igen, sajnos rá is pontosan ugyanez vár évekkel később, csak nagyjából hatványozottan (a gyermekei halála, a hűtlenség).
Na, viszont részemről most jött el az a pont, amikor kifejezetten szimpatikus volt Sadıka és tudtam vele együttérezni. Nyilván eddig sem volt hiteltelen nyilván, hisz a szeretett férjéért esküdött bosszút és azért is jött a palotába, de a tegnapi részben valahogy tényleg nagyon emberi volt, olyan hiteles.
Az új háremhölgyek rondák. Na jó, a kisebb még valahogy kinéz, de ez a Tanja ez valami borzalom. Egy colos zsiráf. rofl.gif Tudom, hogy nem illik más testi adottságaival viccelni, de most nyilván a karakteréről beszélek és nem az őt alakító színésznőről: olyan felfuvalkodott, undok, kényeskedő pipi, hogy alig várom, hogy Hürrem hatására végre kirúgja a szultán. laugh.gif
Meryemet egyébként egyre jobban csodálom, fantasztikus színésznő. Egyetlen apró mimikával bármit elmond, abszolút hiteles és olyan nő, akinek igenis van kisugárzása. Lehet, hogy nem egy "tökéletes szépség", de nem is csúnya, sőt, sokkal szebb tud lenni, mind egy szabályos, szép arcocskájú csaj. smileeee.gif
Ha kíváncsi vagy, nézd előre a következő részt. biggrin.gif Én is azt teszem. Majd meglátod. biggrin.gif Egyébként Hürremnek én is igazat adok, de ez a mi kultúránk. Ott ez volt a normális: a férfinek több nője is lehet, így maradhat fent a birodalom. Még Mahidevran is szenvedett ezen az osztozkodáson, pedig ő született oszmán volt, belé nevelték épp elégszer, mi ott a módi. Hürrem viszont egy abszolút monogám erkölcsöt hozott magával, ráadásul az apja is pap volt. Ne csodálkozzunk, ha ilyen nehezen viseli az egészet. De már méltósággal, s azt újabb ágyasokat félreállító kommandós-akcióit már csak ezért sem róhatjuk fel neki. smileeee.gif
Amúgy nem értettem Mahidevrant. Miért örült annak, hogy Hürrem puffog egy új ágyas miatt? Ő már ejtve lett, ejtve lesz akkor is, ha új lány jön. Ettől ő nem kapja vissza a szultánt. Vagy csak érezte, hogy Hürrem kemény ellenfél, akinek van esélye arra, hogy a szultán "csak őt" válassza. Gonosz dolog volt Mahidevrantól ez az örömködés, holott pontosan ő is hasonlóan kegyetlen érzéseket élt át akkor, amikor Hürrem belépett a képbe. Alexandra ezt jól a fejéhez is vágta. Mindjárt le is fagyott a vigyor az arcáról... smileeee.gif
Jaja, láttam én is az Epizód reklámját. Röhej, hogy tulajdonképpen hónapos késéssel írnak meg híreket. Durva. 110.gif Oké, aki nem néz netet, annak nyilván újdonság, de azért nem semmi szembesülni valamivel friss infóként egy újság hasábjain, amiről te már hónapok óta tudsz. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Vik21, JadeB
2013. augusztus 15. 09:18 #693
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.15. 09:07)

Az új háremhölgyek rondák. Na jó, a kisebb még valahogy kinéz, de ez a Tanja ez valami borzalom. Egy colos zsiráf. rofl.gif Tudom, hogy nem illik más testi adottságaival viccelni, de most nyilván a karakteréről beszélek és nem az őt alakító színésznőről: olyan felfuvalkodott, undok, kényeskedő pipi, hogy alig várom, hogy Hürrem hatására végre kirúgja a szultán. laugh.gif
Meryemet egyébként egyre jobban csodálom, fantasztikus színésznő. Egyetlen apró mimikával bármit elmond, abszolút hiteles és olyan nő, akinek igenis van kisugárzása. Lehet, hogy nem egy "tökéletes szépség", de nem is csúnya, sőt, sokkal szebb tud lenni, mind egy szabályos, szép arcocskájú csaj. smileeee.gif
Ha kíváncsi vagy, nézd előre a következő részt. biggrin.gif Én is azt teszem. Majd meglátod. biggrin.gif 
Gonosz dolog volt Mahidevrantól ez az örömködés, holott pontosan ő is hasonlóan kegyetlen érzéseket élt át akkor, amikor Hürrem belépett a képbe. Alexandra ezt jól a fejéhez is vágta. Mindjárt le is fagyott a vigyor az arcáról... smileeee.gif

Tánya egy colos zsiráf rofl.gif
Amúgy egyetértek veled Meryem-mel kapcsolatban smileeee.gif
Én nézném előre a kövi részt, de nem találtam feliratosan se, meg szinkronosan sem, szóval kivárok...
Csak egy példat mondok erre: egy másik sorozat-nál is képes voltam kivárni a szinkront, pedig USA-ban már 4 évaddal előbbre vannak azzal a sorozattal mellow.gif
Mahidevran is ahogy írtad, megkapta a magáét rohog.gif

Ui: Nigar meg megakarta csókolni Ibrahimot - 'épp fél perce dicsértelek meg' rolleyes.gif
2013. augusztus 15. 09:47 #694
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

Idézet (Vik21 @ 2013.08.15. 09:18)
Tánya egy colos zsiráf  rofl.gif 
Amúgy egyetértek veled Meryem-mel kapcsolatban smileeee.gif
Én nézném előre a kövi részt, de nem találtam feliratosan se, meg szinkronosan sem, szóval kivárok...
Csak egy példat mondok erre: egy másik sorozat-nál is képes voltam kivárni a szinkront, pedig USA-ban már 4 évaddal előbbre vannak azzal a sorozattal mellow.gif 
Mahidevran is ahogy írtad, megkapta a magáét rohog.gif
Ui: Nigar meg megakarta csókolni Ibrahimot - 'épp fél perce dicsértelek meg' rolleyes.gif

Tanya-ről ugyanez a véleményem. Olyan nagyot képzel magáról, hogy húhh...
A Sadikas-Szulejmános dologról pedig csak annyit tudnék mondani, hogy furcsa. Szegény Hürrem ott epekedik érte, erre ő meg összebújik egy 'gyilkossal'. De hát, ez volt a hagyomány.. wtf.gif
Okés, Sally, majd írok csak el kell mennem a nagynénimmel telefont venni. XD
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vik21
2013. augusztus 15. 09:51 #695
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Vik21 @ 2013.08.15. 09:18)

Én is törökül nézem. Jó az úgy. Sokat meg lehet érteni belőle, plusz szerintem nagyon jó az igazi hangjuk. Halit eredeti mély orgánumától pl. kifekszem. wub2.gif biggrin.gif De Meryemet is szeretem hallgatni, ahogy törökül csicsereg. Én hallok benne enyhe akcentust is, de jó. biggrin.gif
Én a Castle sorozattal vagyok így. Egyesével nem vagyok hajlandó letölteni a részeket, egyben meg vagy nincs fent, vagy sosem jön le, olyan kevesen seedelik, szóval kivárom a szinkront. smileeee.gif

Mollyka: OK smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vik21
2013. augusztus 15. 10:51 #696
Vik21
Vik21
visszatérő vendég

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.15. 09:51)
Én is törökül nézem. Jó az úgy. Sokat meg lehet érteni belőle, plusz szerintem nagyon jó az igazi hangjuk. Halit eredeti mély orgánumától pl. kifekszem. wub2.gif biggrin.gif De Meryemet is szeretem hallgatni, ahogy törökül csicsereg. Én hallok benne enyhe akcentust is, de jó. biggrin.gif 
Én a Castle sorozattal vagyok így. Egyesével nem vagyok hajlandó letölteni a részeket, egyben meg vagy nincs fent, vagy sosem jön le, olyan kevesen seedelik, szóval kivárom a szinkront. smileeee.gif
Mollyka: OK smileeee.gif

Biztató, lehet majd én is kipróbálom smileeee.gif
2013. augusztus 15. 11:11 #697
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Én tegnap a 2. rész közbe sikeresen bealudtam, úgyhogy az utolsó fél órát vissza kell valamikor néznem.
A sorozat pedig ismét hozta azt, hogy egyszer lehet kedvelni egy karaktert, bizonyos esetekben pedig nem. Most Nigarra gondolok, egyáltalán nem volt helyes tőle, hogy elolvasta a levelet. Hihetetlen mennyire lehet őket egy-két szép ékszerrel befolyásolni. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vik21
2013. augusztus 15. 14:48 #698
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Sziasztok smileeee.gif Lehet, hogy le van írva feljebb, de a spoilerek miatt nem nézelődtem...de aki török verziókhoz van magyar felirat???
2013. augusztus 15. 22:31 #699
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Új vagyok de én is imádom a Szulejmánt! wink.gif
Ti mit szóltok a tegnapi részhez?Nekem nagyon tetszett thumbsup.gif
2013. augusztus 16. 11:09 #700
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 956
Csatolások: 588
Azonosító: 141947