Starity

Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010

70 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 31. 17:54 #561
Maccs
Maccs
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 206554
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.31. 17:21)
Remélem tetszeni fog. Meg az is, hogy még ma kiteszik. Szerintem egy fokkal jobban sikerült, mint az előző, de persze ezzel sem vagyok teljesen elégedett. smileeee.gif

VÁROM smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. július 31. 17:55 #562
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Rasi97 @ 2013.07.31. 17:43)
Pedig nagyon jó lett az előző is. Am hol voltál?
Én is írtam egy cikket, arról hogy ki fogja valószínűleg alakítani Selim herceget felnőtt korában. Elég rövid és béna lett, de remélem elfogadják  smileeee.gif

Biztos kikerül. smileeee.gif Én legalábbis támogatom a megjelenését. thumbsup.gif
Családlátogatáson. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Rasi97
2013. július 31. 17:57 #563
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Maccs @ 2013.07.31. 17:52)
Én a Hoxán úgy olvastam (egy lány írogat tartalmakat a sorozatból, mert már látta; és olvasva az év eleji írásait, minden egybevág a jelenleg vetítettel), hogy Izabella zsákban végzi (legalábbis a filmben) - bár nem akarok poéngyilkos lenni rolleyes.gif

Én is olvasgatom a fórumot olykor. Bár ez az infó csak halványan dereng, hogy így végzi. Sadıka biztosan így... rolleyes.gif
2013. július 31. 18:39 #564
Maccs
Maccs
új tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 206554
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.31. 17:57)
Én is olvasgatom a fórumot olykor. Bár ez az infó csak halványan dereng, hogy így végzi. Sadıka biztosan így... rolleyes.gif

... én meg vártam még pár részen át, hogy Szádika majd felbukkan később, háthaaa... (megfertőzött "hálivúd") Ilyenkor azért jól jön/ne egy kés a lábadra szíjazva smileeee.gif
2013. július 31. 21:20 #565
- törölt felhasználó -    
Ma lesz hogy Hatice legurul a lépcsőn közben Ibrahim egy táncost néz.
2013. július 31. 21:30 #566
- törölt felhasználó -    
Idézet (dorinácska @ 2013.07.31. 21:20)
Ma lesz hogy Hatice legurul a lépcsőn közben Ibrahim egy táncost néz.

Ugye Ibrahim Egyiptomban van, közben meg azt hiszem tűz üt ki a palotába és Hatice meg ahogy leírtad, legurul a lépcsőn és elveszti leendő gyerekét.
1 felhasználónak tetszik: Corby
2013. augusztus 01. 09:08 #567
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jaj, hát csak nem került ki. 110.gif Nem értem, komolyan... Korábban csináltam már egy sorozatot, az minden héten megjelent, "percre pontosan", itt meg hasraütés-szerűen működik már, vagy hogy? think.gif Semmibe nem került volna plusz egy életviteles hírt is kitenni. sad.gif Hát sajnálom, akkor még várni kell.

Tegnapi rész: tetszett a jelenet, amikor Hürrem és Leo beszéltek és egyszer csak - szó szerint - beesett a szultán. rohog.gif Meg amikor utána Hatice, Hürrem és Szulejmán leültek a gyaur asztalhoz és arról értekeztek, hogy mennyire hiányolja Ibrahimot a szultána. Tetszett, ahogy Szulejmán Hürremre figyelt, mikor megjegyezte, mit él át ő is egy-egy hadjárat alkalmával. biggrin.gif

A felakasztott fej pedig nagyon béndzsa volt, ki is hagyhatták volna simán akár. rofl.gif

Közben pedig tegnap este megérkezett a - bocsánat, de - malacfejű kis Mehmed. rolleyes.gif Aranyos fiúcska, de nem éppen kifejezetten szép. Mondjuk valamivel idősebb korában sem lesz szívtipró az őt alakító srác. smileeee.gif Mihrimah viszont tündéri. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Corby
2013. augusztus 01. 10:55 #568
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.01. 09:08)
Jaj, hát csak nem került ki. 110.gif Nem értem, komolyan... Korábban csináltam már egy sorozatot, az minden héten megjelent, "percre pontosan", itt meg hasraütés-szerűen működik már, vagy hogy? think.gif Semmibe nem került volna plusz egy életviteles hírt is kitenni. sad.gif Hát sajnálom, akkor még várni kell.
Tegnapi rész: tetszett a jelenet, amikor Hürrem és Leo beszéltek és egyszer csak - szó szerint - beesett a szultán. rohog.gif Meg amikor utána Hatice, Hürrem és Szulejmán leültek a gyaur asztalhoz és arról értekeztek, hogy mennyire hiányolja Ibrahimot a szultána. Tetszett, ahogy Szulejmán Hürremre figyelt, mikor megjegyezte, mit él át ő is egy-egy hadjárat alkalmával. biggrin.gif
A felakasztott fej pedig nagyon béndzsa volt, ki is hagyhatták volna simán akár. rofl.gif
Közben pedig tegnap este megérkezett a - bocsánat, de - malacfejű kis Mehmed. rolleyes.gif Aranyos fiúcska, de nem éppen kifejezetten szép. Mondjuk valamivel idősebb korában sem lesz szívtipró az őt alakító srác. smileeee.gif Mihrimah viszont tündéri. smileeee.gif

Beesett a szultán ! Ilyet _nevet.gif _nevet.gif !!Nagyon sajnálom Hatice-t és Hürrem madárrkáit. A felakasztott fej egy részét azért homályosították el mert azt gondolták hogy kiskorúak is nézik a filmet.Igen Mehmet feje nekem se tetszik de nem mi döntöttük el hogy ilyen legyen.Mihrimah Igazad van nagyon aranyos.

Ja és én úgy húzok ki egy hetet a szulejmán nélkül .hogy megnézem mi lesz kövi részbe de csak pár másodpercbe adják.

http://www.rtlklub.hu/sorozatok/szulejman

Meg azt mondta a szultán amikor beesett :Megéheztem _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif ! Ha megéhezik azonnal átmegy Ibrahimhoz vagy mik ? rohog.gif
2013. augusztus 01. 13:17 #569
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

StátuszA barátok megosztják egymással a titkaikat. Ez tartja őket közel egymáshoz.
Hozzászólás: 426
Csatolások: 83
Azonosító: 138488
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.01. 09:08)

Nekem is nagyon tetszett, amikor a szultán szó szerint beesett _nevet.gif

Hát a felakasztott fej tényleg nagyon béna volt. tongue.gif Ok, hogy 12 karikás, de akkor megoldhatták volna úgy, egyszerűen nem mutatják, vagy csak hátulról vagy nem is tudom, de ez így nem volt díjnyertes.

Am csak nekem fog hiányozni Ahmet pasa?

Hát igen a kis Mehmet tényleg nem egy modellalkat rohog.gif Am kire gondolsz, aki már felnőtten fogja alakítani, vagy még közte is lesz egy nagyobb Mehmet? Mondjuk most Mustafától sem vagyok elhalva. Olyan kár, hogy leváltották az előzőt, ő nagyon cuki volt, de mostani Mustafa sem túl szép sztem, de lényegesen jobb, mint a kis Mehmet. Persze nőniük kell... Mihrimah meg tényleg baromi cuki thumbsup.gif

Én nagyon nagyon sajnáltam Mahidevrant. Milyen már, hogy konkrétan indulás előtt közlik vele, hogy ő nem is megy?
2013. augusztus 01. 14:09 #570
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (Rasi97 @ 2013.08.01. 13:17)
Nekem is nagyon tetszett, amikor a szultán szó szerint beesett  _nevet.gif 
Hát a felakasztott fej tényleg nagyon béna volt. tongue.gif  Ok, hogy 12 karikás, de akkor megoldhatták volna úgy, egyszerűen nem mutatják, vagy csak hátulról vagy nem is tudom, de ez így nem volt díjnyertes.
Am csak nekem fog hiányozni Ahmet pasa?
Hát igen a kis Mehmet tényleg nem egy modellalkat  rohog.gif Am kire gondolsz, aki már felnőtten fogja alakítani, vagy még közte is lesz egy nagyobb Mehmet? Mondjuk most Mustafától sem vagyok elhalva. Olyan kár, hogy leváltották az előzőt, ő nagyon cuki volt, de mostani Mustafa sem túl szép sztem, de lényegesen jobb, mint a kis Mehmet. Persze nőniük kell... Mihrimah meg tényleg baromi cuki thumbsup.gif 
Én nagyon nagyon sajnáltam Mahidevrant. Milyen már, hogy konkrétan indulás előtt közlik vele, hogy ő nem is megy?

Na igen, engem ez az új Mustafa kicsit idegesít. Nem szimpatikus. A kisebb sokkal aranyosabb volt, sőt ( bár amennyire lehet mondani ) szerintem meggyőzőbb is volt a jelenetekben.
Érdekes ez a sorozat egyébként. Egyik részben még Maihdevran-t sajnálom, a tegnap pedig megtudtam volna egyenesen fojtani, annyira undok volt. Szegény Nigar...
Ja és a tegnap Sümbül aga beszólása megint nagy volt: " A szultán helyében én már régen veled hálnék." rohog.gif
2013. augusztus 01. 14:50 #571
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

StátuszA barátok megosztják egymással a titkaikat. Ez tartja őket közel egymáshoz.
Idézet (JadeB @ 2013.08.01. 14:09)
Na igen, engem ez az új Mustafa kicsit idegesít. Nem szimpatikus. A kisebb sokkal aranyosabb volt, sőt ( bár amennyire lehet mondani ) szerintem meggyőzőbb is volt a jelenetekben. 
Érdekes ez a sorozat egyébként. Egyik részben még Maihdevran-t sajnálom, a tegnap pedig megtudtam volna egyenesen fojtani, annyira undok volt. Szegény Nigar... 
Ja és a tegnap Sümbül aga beszólása megint nagy volt: " A szultán helyében én már régen veled hálnék."  rohog.gif

Igen, ez tényleg nagy beszólás volt _nevet.gif Viszont Nigar inkább Ibrahimmal hálna rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. augusztus 01. 15:42 #572
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Rasi97 @ 2013.08.01. 14:50)
Igen, ez tényleg nagy beszólás volt _nevet.gif Viszont Nigar inkább Ibrahimmal hálna rohog.gif

És fog is, a kis huncut. rohog.gif
Amúgy tényleg vicces volt Sümbül. Azon én is vigyorogtam nagyokat.

Ahmetet én nem sajnálom, személy szerint már az elején azt vártam, hogy mikor fogják végre fénypostán eljuttatni Allah színe elé... rohog.gif Irritáló figura volt - nekem legalábbis.

Ne is mondjátok, én is sokszor bajban vagyok, hogy most sajnáljak valakit vagy éppen haragudjak rá. De jól van ez így, hiszen a való életben sem egyértelműen fekete vagy fehér valaki. Mahidevran alapvetően nem volna rossz, ha nem nyúlna olyan eszközökhöz, amik már nálam is úgymond túl gonoszak. Gülbaharon látszik, hogy van neki is szíve: hogy pátyolgatta Mihrimaht és Selimért is aggódott, arról nem is beszélve, hogy anno Mehmedet is megmentette. Az én szememet sokkal inkább Gülşah szúrja, ő ritka nagy vipera. Kifejezetten utálom a fejét. rohog.gif
2013. augusztus 01. 20:40 #573
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.01. 15:42)
Ahmetet én nem sajnálom, személy szerint már az elején azt vártam, hogy mikor fogják végre fénypostán eljuttatni Allah színe elé... rohog.gif Irritáló figura volt - nekem legalábbis.
Ne is mondjátok, én is sokszor bajban vagyok, hogy most sajnáljak valakit vagy éppen haragudjak rá. De jól van ez így, hiszen a való életben sem egyértelműen fekete vagy fehér valaki. Mahidevran alapvetően nem volna rossz, ha nem nyúlna olyan eszközökhöz, amik már nálam is úgymond túl gonoszak. Gülbaharon látszik, hogy van neki is szíve: hogy pátyolgatta Mihrimaht és Selimért is aggódott, arról nem is beszélve, hogy anno Mehmedet is megmentette. Az én szememet sokkal inkább  Gülşah szúrja, ő ritka nagy vipera. Kifejezetten utálom a fejét. rohog.gif

Ne is mond, talán Gülşah az akivel már a kezdetek óta nem szimpatizálok. Ritka ellenszenves egy nőszemély.

Egyébként olvasgattam egy kicsit a neten. Az igaz, hogy Mustafa igazából Ibrahim fia? Azt olvastam akkor derül majd ki, mikor kivégeztetik Mustafát. mellow.gif
2013. augusztus 02. 14:20 #574
- törölt felhasználó -    
Sally, megjelent a Hürremes cikked. smileeee.gif Nagyon jó lett, mint az előző. happy.gif
2013. augusztus 02. 20:44 #575
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.01. 15:42)
Ne is mondjátok, én is sokszor bajban vagyok, hogy most sajnáljak valakit vagy éppen haragudjak rá. De jól van ez így, hiszen a való életben sem egyértelműen fekete vagy fehér valaki. Mahidevran alapvetően nem volna rossz, ha nem nyúlna olyan eszközökhöz, amik már nálam is úgymond túl gonoszak. Gülbaharon látszik, hogy van neki is szíve: hogy pátyolgatta Mihrimaht és Selimért is aggódott, arról nem is beszélve, hogy anno Mehmedet is megmentette. Az én szememet sokkal inkább  Gülşah szúrja, ő ritka nagy vipera. Kifejezetten utálom a fejét. rohog.gif

Hát nem csak hálni fog _nevet.gif

Fénypostán eljuttatni Allah színe elé _nevet.gif Hát valóban nem volt a nyugalmat sugárzás mintaszobra rohog.gif , de én bírtam, nélküle uncsi a díván

Mahidevran pedig egyáltalán nem rossz, csak baromira féltékeny és okkal. A szultán a legnagyobb kedvencem, de azért jó sokszor megalázta már Mahidevrant.

Na, Gülşah tényleg baromi irritáló. Általában szeretem az erős karaktereket, de ő már nekem is sok tongue.gif
2013. augusztus 02. 20:54 #576
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

Idézet (JadeB @ 2013.08.01. 20:40)
Ne is mond, talán Gülşah az akivel már a kezdetek óta nem szimpatizálok. Ritka ellenszenves egy nőszemély. 
Egyébként olvasgattam egy kicsit a neten. Az igaz, hogy Mustafa igazából Ibrahim fia? Azt olvastam akkor derül majd ki, mikor kivégeztetik Mustafát. mellow.gif

Hogy Ibrahim fia?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Én nem tudom ilyenről, de durva lenne.

Am Sally nekem is nagyon tetszik az új cikked, szerintem még az előzőnél is jobb lett thumbsup.gif

Remélem írsz még
rolleyes.gif
2013. augusztus 02. 20:59 #577
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

Anna, neked meg mindig olyan kis cuki avatarjaid vannak thumbsup.gif
2013. augusztus 02. 21:08 #578
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 956
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
képek a sorozat szereplőiről
2 felhasználónak tetszik: Rasi97, Andika66
2013. augusztus 02. 21:19 #579
Byee
Byee
The raven

StátuszHoffmanosodás gátolva.
Hozzászólás: 1384
Csatolások: 85
Azonosító: 148914
Idézet (JadeB @ 2013.08.01. 20:40)

Én is ezt halottam!De ez szerintem hülyeség...Én még nem láttam olyan részt hogy erről lenne szó,főleg hogy Mustafa a sorozatban még meg sem hallt...
2013. augusztus 02. 21:27 #580
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rasi97 @ 2013.08.02. 20:59)
Anna, neked meg mindig olyan kis cuki avatarjaid vannak thumbsup.gif

Köszönööm. biggrin.gif meghajolo.gif Mihrimah olyan kis aranyos. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Rasi97, Andika66, pixie1013, Byee, Mollyka0011
70 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!