Nekem az, amikor Ibrahim idézett a tükör előtt Haticének, aki megkérdezte, mit jelent. A fordításon kifeküdtem.
Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010
2013. július 26. 17:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jaj, elfelejtettem kérdezni, hogy kinek-mi volt a legutóbbi részből a "best moment"?
Nekem az, amikor Ibrahim idézett a tükör előtt Haticének, aki megkérdezte, mit jelent. A fordításon kifeküdtem.
Már nem emlékszem pontosan, de szerepelt benne egy tehén.
Milyen romantikus.
2013. július 26. 19:03
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.26. 17:01)
Jaj, elfelejtettem kérdezni, hogy kinek-mi volt a legutóbbi részből a "best moment"?
Már nem emlékszem pontosan, de szerepelt benne egy tehén.
Milyen romantikus. 
Nálam Sümbül aga és Nigar asszony beszélgetései mindig befutók. Imádom ahogyan csipkelődnek.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. július 26. 19:26
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
És amúgy kinek hogy tetszett a legutóbbi epizód?
Nekem magyarul furcsa, mindig vannak benne zseniális dolgok, amiket ugye nem feltétlenül fog fel az ember eredeti nyelven - például amit említettél is, hogy Nigar és Sümbül miket nem tudnak párbeszélni.
Nos, Haticét már előre sajnálom... Az ne olvassa el az apróbetűt, aki nem akarja előre lelőni a poént: Most jön az, amikor Hatice el fog vetélni. Aztán lesz még terhes, de azt a babát véletlenül megöli. És csak utána születnek meg a lánykák. És ugye Ibrahim közben felfedezi elég alaposan Nigart is... Szóval a szultána is kap sok pofont. Így azért valahol érthető, hogy ő is 'bekattan' és elkezd majd szemétkedni csúnyán...
Nekem magyarul furcsa, mindig vannak benne zseniális dolgok, amiket ugye nem feltétlenül fog fel az ember eredeti nyelven - például amit említettél is, hogy Nigar és Sümbül miket nem tudnak párbeszélni.
Nos, Haticét már előre sajnálom... Az ne olvassa el az apróbetűt, aki nem akarja előre lelőni a poént: Most jön az, amikor Hatice el fog vetélni. Aztán lesz még terhes, de azt a babát véletlenül megöli. És csak utána születnek meg a lánykák. És ugye Ibrahim közben felfedezi elég alaposan Nigart is... Szóval a szultána is kap sok pofont. Így azért valahol érthető, hogy ő is 'bekattan' és elkezd majd szemétkedni csúnyán...
JadeB
2013. július 26. 19:27
|
|
|
Elnézést, duplán küldtem el.
2013. július 26. 19:54
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.26. 19:26)
És amúgy kinek hogy tetszett a legutóbbi epizód?
De lesz olyan gyerek is, akit Hürrem fog újra éleszteni vagy nem tudom.
2013. július 26. 19:56
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Sally, olvastam a cikked, nagyon tetszett. Volt,a mit én is tudtam belőle, már nem tudom melyik oldalról, de volt sok új infó is
Sally Sparrow
2013. július 27. 11:44
|
|
|
Idézet (Annaaa1999 @ 2013.07.26. 19:54)
Igen, ő lesz a második gyerkőc, akire Hatice véletlenül rádől álmában és megfojtja. Vagy akkor sikerül az újraélesztés?
Rasi97, köszönöm! Remélem következő szerdán kikerül a Hürremes cikk is.
Rasi97
2013. július 28. 12:43
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.27. 11:44)
Igen, ő lesz a második gyerkőc, akire Hatice véletlenül rádől álmában és megfojtja. Vagy akkor sikerül az újraélesztés?
Már én is kíváncsi vagyok
Am kik a kedvenc karaktereitek?
2013. július 28. 14:42
Hürrem Nigar Gulnihal. Egy török csatornán megtudjátok a filmeket nézni csak törökül.és csak részletbe
http://www.youtube.com/user/TurkWebTV
http://www.youtube.com/user/TurkWebTV
2013. július 28. 15:02
nem értem a bemutató kisfilmben Meryem van de másik a szereplő .ÚJ HÜRREM.
http://www.youtube.com/watch?v=tPpwxHvuMaE&list=PLH3aPC8iNU7IRvEPE8RhRZWMTTmG6HD0U
http://www.youtube.com/watch?v=tPpwxHvuMaE&list=PLH3aPC8iNU7IRvEPE8RhRZWMTTmG6HD0U
Maccs
2013. július 28. 15:08
|
|
Maccsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 206554 offline
|
Idézet (Annaaa1999 @ 2013.07.26. 19:54)
Lehet, hogy újraélesztette, de a filmben csak ordít. Aztán filmen kívül szívmasszázst csinál...
Olvasom a Háremet, 100. oldalnál tartok. Aki oda van a filmért, az jobb, ha mellőzi elolvasását. Hürrem elég fehérmájú
2013. július 28. 15:12
Idézet (Maccs @ 2013.07.28. 15:08)
Lehet, hogy újraélesztette, de a filmben csak ordít. Aztán filmen kívül szívmasszázst csinál...
Mindensetre én láttam a részt, mégsem láttam újraélesztést, mégis mindenki neki hálálkodott később. Hatidzse (jól írtam?) 1. megszületett gyereke.
Hát én ebből ezt szűrtem le pedig, mert amikor megszületett, a bába ott paskolta a fenekét és nem kezdett el sírni majd Hürrem átveszi és kiszed valamit belőle és csak utána kezd el sírni.
Hatice.
Maccs
2013. július 28. 15:15
|
|
Maccsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 206554 offline
|
Idézet (dorinácska @ 2013.07.28. 15:02)
nem értem a bemutató kisfilmben Meryem van de másik a szereplő .ÚJ HÜRREM.
Nekem az új Hürrem nem tetszik annyira, mint a régi. Nem a kora miatt, hanem első blikkre. Majd meglátom, ha odaértem a sorozattal, hogy van-e olyan jó színész, mint az általam megszokott gárda.
2013. július 28. 15:19
|
|
Maccsúj tag |
|
Idézet (Annaaa1999 @ 2013.07.28. 15:12)
Hát én ebből ezt szűrtem le pedig, mert amikor megszületett, a bába ott paskolta a fenekét és nem kezdett el sírni majd Hürrem átveszi és kiszed valamit belőle és csak utána kezd el sírni.
Hatice.
Hatice.
KÖSZI
Én a bábát láttam a baba fenekét paskolni..., v. azt akartam látni, hisz a bábától várná az ember. Ma megnézem újra. Ezért (is) jó ez a fórum
(Hatice
2013. július 28. 15:29
|
|
|
Én úgy tudom, hogy Hatice elalszik, mellette lesz a pici és ráfekszik és megfullad a baba. És ez lesz az első megszületett gyerek (fiú) sorsa.
2013. július 28. 15:34
|
|
Maccsúj tag |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.28. 15:29)
Én úgy tudom, hogy Hatice elalszik, mellette lesz a pici és ráfekszik és megfullad a baba. És ez lesz az első megszületett gyerek (fiú) sorsa.
Igen-igen, ezt az "apróbetűs" infót már olvastam tőletek. Mindenestre nemrég kezdtem a török 30. részt, abban még mindenki él és virul - egyelőre
Egyébként, ahogy én látom, Hatice csecsemője fiatalabb, mint akiket Hürrem szüléséhez "szerződtettek". Tényleg még nagyon újszülött. 1hónaposnál nem mondanám idősebbnek.
2013. július 28. 18:55
|
|
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.28. 15:29)
Hú ez durva
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.