Idézet (Rasi97 @ 2013.06.27. 11:17)
Én nem értem Gülnihalt. Jó, Hürrem nem akarta megölni és ősidők óta barátnők, de én a helyében biztos, hogy nem mentem volna a Hürremmel. Az sem biztos, hogy meg tudtam volna bocsátani, elfelejteni meg pláne nem. Szeretem Hürremet és Gülnihaltól tényleg nagyon kedves volt, de én biztos nem tettem volna meg.
Én is hasonlóan gondolom. Gülni túl hamar túllépett ezen az egészen. Ráadásul nem olyan régen még be volt tojva és meg volt győződve róla (nem mondta, de látszott rajta), hogy ő is Hürremet gyanúsítja Ayse torokátvágásával.
Szulejmán pedig annyira helyes volt a tegnapi részben. Nagyon tetszett, ahogyan Haticével beszélt és az is, hogy hiányzik neki Hürrem. Kedvenc jelenetem volt az utolsó este jelenete, amikor a szultán ott állt Hürrem ajtajában és az utolsó pillanatban meggondolta magát. Hürrem pedig megérezte, hogy a szerelme ott áll kint... És ilyen tényleg van, általában akkor, ha a két fél tényleg nagyon egymásra van hangolódva. És ez elég ritka dolog.
Szóval tessék gyorsan kibékülni.

Csak azt sajnálom, hogy Hürrem SPOILER következő terhessége szomorúsággal fog végződni.