Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2013. január 10. 08:15
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Liam Nesson?? Na most legyetek komolyak~!!!! Nagyon csaloddtam bennuk ,es az aranymalna mese egy baromsag!!!
2013. január 10. 08:19
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Na most tényleg meglepődtem
! Adam Sandler ?!?!?
2013. január 10. 08:45
Az Ezer szó igenis egy nagyon jó film,nem értem a jelolését.
2013. január 10. 10:23
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
2013. január 10. 10:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ez a díj egy baromság, már tehetséges színészek is megkapták. Viszont Kristen tényleg megérdemli, mert se tehetsége, se mimikája. Egy madárijesztő arca is több érzelmet fejez ki, mint ezé a lányé.
2013. január 10. 11:12
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
az Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész és Kristen megérdemli
2013. január 10. 11:35
|
|
Csucsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 185134 offline
|
Nem mondom azt, hogy rossz film volt az Alkonyat-Hajnalhasadás 2. része...de azt sem, hogy jó volt...elment. Számomra nagyon furcsák voltak a színészek benne és igen, megérdemlik :S
2013. január 10. 11:44
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Valaki tuti elterjesztette h az Alkonyat ucsó része rossz....ez nagyon gáz és sajnálom Kristent ,Rob-ot, Taylort, Ashley-t!
ez szánalmas volt azoktól akik meghozták a döntéseket!!! >_<
2013. január 10. 12:07
Most komolyan nem látta a "Szekatúrát" és a cím alapján elég bugyuta de mégis csak Barbra Streisand ??? Még Kirstent megértem de hát. A Csatahajón meglepődtem de az igaz ,hogy a szereplő gárdája elég furi volt. Valaki nem tudja ,hogy a Red Dawn-t játsszák e majd nálunk a moziban mert arra kíváncsi vagyok nem számítottam rá ,hogy sz*r lesz...
Úgy néz ki az emberek többsége végre kezdi megunni a nyálas színészi tehetségben szegény és a történetben is elég könnyfakasztó Tvájlájt című csoda számot amit még mindig nem értek rajongás szempontjából de mielőtt lerohannának az utálkozó levelekkel szögezzük le van jogom magánvéleményt mondani nem mintha érdekelne mi is ezzel a problémátok és nem mintha előttem páran már nem hurrogták volna le.
Úgy néz ki az emberek többsége végre kezdi megunni a nyálas színészi tehetségben szegény és a történetben is elég könnyfakasztó Tvájlájt című csoda számot amit még mindig nem értek rajongás szempontjából de mielőtt lerohannának az utálkozó levelekkel szögezzük le van jogom magánvéleményt mondani nem mintha érdekelne mi is ezzel a problémátok és nem mintha előttem páran már nem hurrogták volna le.
2013. január 10. 12:20
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Legrosszabb páros
Bárki a The Jersey Shore-ból
ez komoly?
Bárki a The Jersey Shore-ból
ez komoly?
2013. január 10. 13:41
Az Alkonyat színészek, meg maga a film is megérdemlik az összes díjat ( a poénos, hogy akkor mindet megkaphatnák, ami tutira nem történi meg sajna!!:S)
2013. január 10. 13:46
Az Alkonyat és Taylor nem érdemlik meg.. Mindenben csak a rosszat keresik.. -.-
Alkonyat Best
Alkonyat Best
2013. január 10. 14:04
Vicces, hogy ha észrevettétek, majdnem mindig ugyanazok a filmek, szereplőik, és rendezőik szerepelnek benne. És úgy, hogy némelyikük meg sem érdemlik, hogy felkerüljenek. Utálom, mikor ha egy film rossz, benne mindent általánosítani kell. pff
2013. január 10. 14:30
Érdekes, akik megszavazták a jelöltek listáját, nagyon pipák lehettek a Hajnalhasadás 2. és az Apa ég! rendezőjére és szereplőire
Mindkettőt láttam, és egyik sem volt annyira vészes. (Utálom az értelmetlen vígjátékokat, de az Apa ég! akármennyire is gusztustalan is, talán az utóbbi évek legtűrhetőbb Adam Sandler filmje. Vanilla Ice tényleg borzalmas, de azért is nevettem annyit a filmen mert röhejes volt minden bénázása.)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: