Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2013. január 09. 19:38
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Első reakcióim:
Örülök, hogy a kritikusok szemében nem ér sokat ez a film. Abban meg külön gratulálnék Kristennek, hogy 2 film alapján is a legrosszabb színésznők jelöltje.
Komolyan mondom, még az itt említett énekesekről/énekesnőkről is több érzelem vetődik le alakításuk alatt, mint ennek a csajnak.
2013. január 09. 19:39
|
|
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline
|
Gyanítom, hogy az Alkonyat nagyot fog tarolni, már csak azért is, hogy így, az utolsó rész után még egyszer belerúgjanak. Amúgy Rihanna szerepelt egy filmben? Nem is tudtam (vagyis inkább feltételeztem) róla...
2013. január 09. 19:43
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
vicc az egészben hogy az alkonyatnak ez volt a legjobb része és mindenkitől csak azt hallom hogy ez tényleg méltó befejzés volt, és én is láttam az utolsó részt és szó szerint lélegzet visszafolytva néztem végig úgy hogy nem tudom miért támadják ezt a filmet amikor jóóóóó!!!
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. január 09. 19:48
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az apa ég nagyon jó film fogalmam sincs mi a bajuk vele... adam sandler az egyik legjobb vígjáték színész a földön, szóval ezzel a nevezéssel is vitatkoznék :'D a hajnalhasadás és az apaég úgylátszik nagyon nem tetszett egyeseknek...xd
2013. január 09. 19:48
a legrossszabb női mellékszereplőkkel egyáltalán nem értek egyet, csak a Csatahajó jelöltjeivel értek teljesen egyet...
...Adam Sandler meglepő, hogy nem kapott milliárd jelölést..
2013. január 09. 19:56
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Bemmy99 már nem azért, de a twájlájt minden csak nem lélegzetelállító...Kristen hát, remélem nyersz
akár mind a két filmmel is!! Örülök, hogy az Arany Málna, mindig megmarad Arany Málnának!
Kár hogy ez a többi díjátadóról nem mondható el...
2013. január 09. 19:57
Imádom az alkonyatot és szerintem ez egy hülyeség a twilight inkább a legjobbak közé tartozik nem a legrosszabbak közé!!!!!!!!!az apa ég is jó film ennek sem itt a helye!!!!!!
Nórii. SelFan.
2013. január 09. 20:10
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az Alkonyat utolsó része nem volt olyan rossz, de megérdemli a legrosszabb szereplőgárda díjat.
Kristen-nek kijárna már a legrosszabb színésznő díj, mert borzasztó, Robertnek mehet a legrosszabb színész és kettejüknek együtt menjen csak a legrosszabb páros...
Kristen-nek kijárna már a legrosszabb színésznő díj, mert borzasztó, Robertnek mehet a legrosszabb színész és kettejüknek együtt menjen csak a legrosszabb páros...
2013. január 09. 20:12
|
|
Börnike96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178400 offline
|
Ez a szar arany málna egy vicc! Nem is értem hogy egyes emberek mért csinálják? Biztos nem tudnak jobb elfoglaltságot találni... én teljes mértékben rosszallom ezt a marhaságot,és Twilight filmeket inkább RENDES díjakra jelölném hiszen olyat adtak a tinik(és a felnőttek)világának is,amire szükség volt:reményt,egymás megbecsülését,és a legfontosabbat:bemutatta,hogy lehet valakit feltétel nélkül szeretni!
Nórii. SelFan.
2013. január 09. 20:13
|
|
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline
|
Hát ez tök hülyeség, szerintem nagyon szuper a Hajnalhasadás és Rob meg Kristen nagyon jóó
Imáádom őket ♥♥
Nórii. SelFan.
2013. január 09. 20:20
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Az Alkonyat őszintén marhára megérdemli a jelölést, mert barmi unalmas volt és tényleg pocsék film. Az igaz szerelem nem ilyen. Nézzétek meg egy igazi romantikus filmet. A többit nem láttam, de jelöltek egyikéről sem hallottam semmi jót, csak Eddie Murphyt sajnálom, mert ő egy nagyszerű színész.
2013. január 09. 20:20
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Úgy látom Robert és Kristen tarolt
2013. január 09. 20:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Börnike96:
Sokat adtak a világnak csillogó vámpírokkal, büdös vérfarkasokkal és életunt tinilánnyal... Oscar-t neki! -.-" XD
Sokat adtak a világnak csillogó vámpírokkal, büdös vérfarkasokkal és életunt tinilánnyal... Oscar-t neki! -.-" XD
2013. január 09. 20:23
Kristen Stewart nyugodtan megkaphatná a mindenidők legrosszabb színésznője díjat is. Továbbra sem értem, hogy mindek futtatják. Ha eléri a bűvös 30-ast, a kutyának se fog kelleni. Vagyis sejtem: rajongók < szemfényvesztés < hatalmas bevételi forrás. Mindegy miben szerepel, úgyis megkajálják. Rihanna is megérdemelné a díjat (hiába szeretem), hátha nem fogja erőltetni a színészkedést, ugyanis nem az ő asztala. De Kristenhez viszonyítva még Rihanna is Oscar-gyanús alakításra képes.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.