Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2013. július 28. 22:05
|
|
GabicaLili99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 207485 offline
|
Ez nemmmmm érrrrrrrrrrrrrr!!!!
2013. július 31. 09:41
|
|
Dóra88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 206979 offline
|
Ez hülyeség az Alkonyat jó film remek sőt a szereplők ŐRÜLT jók!Csak le akarják húzni szerintem mindenki egyet ért velem hogy ez remek film!Aki nem így gondolja az sűlt bolond! Bill Condon remek rendező és ügyesen megoldotta a nehéz jeleneteket!Aki nem így gondolja az még Nem látta Az alkonyatot!
2013. július 31. 09:48
|
|
Dóra88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 206979 offline
|
attól még hogy ők nem szeretik A világ másik fele igen!Had döntsük el mi melyik a rossz film és ne a "zsűrik"! Attól hogy szerintük rossz szerintünk nem! Nem hinném hogy látták amikor kijött a mozikban az utolsó rész Angliában a mozi mellet aludtak hogy először lássák!
2013. augusztus 20. 03:44
|
|
ancsii.133.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 199099 offline
|
Én imádom ezeket a filmek!!
2013. szeptember 28. 16:03
uh hát sajnálom. igaz h nincs a csajban semmi különleges csak olyan mint a többi amerikai színésznő de azért nem rossz
2015. március 30. 23:19
|
Én2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 240132 offline
|
nemtudom,hogy kinek az ötlete volt ez a marhaság,de szerintem ez a film remek lett. Minden elismerésem a rendezőnek és üzenem a többi Alkonyat rajongónak is,hogy ezek az idióták nemtudják,hogy mit csinàllnak,és arra törekedjünk,hogy ennek a filmnek jóhíre legyen szerte a világon.
És szerintem nagyon jó színészek,akiket felsoroltak az imént...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: