Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2013. március 09. 18:39
|
|
fanaticc27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185770 offline
|
Csak én nem értem, hogy miért hisztiznek egyesek, amikor valaki azt mondja, hogy az Alkonyat filmek rosszak? vakok vagy mi? Kristen fáking Stewartnál még egy merőkanálon is több érzelem látszik, az ég szerelmére. A Hófehért is egy szenvedés volt végignézni, mert csak az járt a fejemben, hogy hol szebb az a..a...lény, mint Charlize Theron?, és hogy csukja már be a száját. xd Amit az a lány művel azt nem lehet színészkedésnek nevezni. Hollywood legnagyobb hibájának tartom
Amúgy a Twilight könyvek még úgy-ahogy tűrhetőek, szóval az érthető, hogy a sok kislány rákattant, de a film főszereplői pocsékak, a látvány unalmas, az animáció gagyi. Akárhogy erőltetem az agyam, nem találok elfogadható indokot arra, hogy ezekért a filmekért valaki rajongjon egy bizonyos értelmi színvonal felett. Arra meg gondolni sem akarok, hogy a világon tényleg ennyi ostoba ember van...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 25. 19:47
|
LaciR♫RL♫ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 979 Csatolások: 58 Azonosító: 192821 offline
|
egyetértek a litával mindenki azt a pozíciót foglalja amitt megérdemel
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 02. 21:40
Hát,sajnálom,hogy aki ezt a listát csinálta,vagy akik megszavazták a lista tartalmát,nincsen megfelelő ízlési és agyi színvonaluk,hogy értékelni tudják a szép filmeket.Sajnálatos.
2013. április 04. 20:36
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
pedig Hasselhoff király volt a piranha 3dd-ben
:D:D
2013. április 12. 16:48
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
ez tuti csak valami vicc.....
2013. április 24. 19:38
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nem teljesen értek egyet a listával..
2013. május 06. 18:10
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
nekem is vannak kétségeim én szeretm az Alkonyatot és nagy rajongója vagyon Robert Patinsonnak úgyhogy én nem teljesen értek egyet vele :%
2013. május 30. 08:58
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
fanaticc27, arra nem gondoltál, hogy ha mindenkinek egyforma ízlése lenne, akkor unalomban élnénk? Ha valaki szereti pl a Twilight-ot, az egyáltalán nem értelmi szint kérdése.
2013. június 04. 15:57
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Hehe,az alkonyat mindenhol ott van! Egyébként én se rajongok érte. Már amikor az első részét láttam akkor akadtam ki. Mi az, hogy egy 'vámpír' CSILLOG???? Régen a vámpírok kimentek a napra oszt megdöglöttek, ma már csak csillognak..? Szánalom -.-' Helsing az igazi <3 Egyébként a többivel is egyetértek. A csatahajó tényleg nem volt nagy durranó, az apa ég is tipikus undorító amcsi film. Hát tőlem ennyi, és lehet utálni, de én nem szeretem a twilightot.
2013. június 04. 20:49
|
|
sziszooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 191285 offline
|
Kedveskéim, ez nem kamu, nem vicc, ilyen minden évben van es Kristen mindig nagy "sikernek" örvendhet ezen a dijátadon...
De nem hibaztatom azokat, akik ezta listat összeallitjak, hisz Kristen Stewart tenyleg borzaszto szinesznő, esetleg a Kalandpark-ban volt némi értelmes játéka és megjelenese.... Az Apa ég! szinészeit annyira nem értem, hogy miert huzták le, hisz Adam Sandler és Leighton Meester mindketten jok. Rihanna sem volt olyan borzaszto, de figyelembe kell azt is venni, hogy egy 3-4 perces klippet kicsikééét könnyebb leforgatni, mint egy 1-2 óras filmet... :-/
2013. június 04. 20:56
|
|
sziszooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 191285 offline
|
Mizorechan , a "csillámvámpírok"... naigen, az éj sötét, rémisztő vérszívó teremtményeiből hogy lettek hirtelen cuki-muki édes kis érzelmes csillámló, színjátszós szemű Rómeók???!!! Hova süllyedt az irodalom???!!! Egyebkent szerintem a könyv is nagyon csöpög... Mikor először olvastam 10-11 éves voltam, most igy 4-5 év mulva ujra belekezdtem........ -.-' Neeeeeeeeeee!!! Meg kellett törölköznöm utána, annyira nyálas volt........
2013. június 17. 19:23
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Az ezer szó nagyon jó film, nem is értem, mi vele a gond. Az alaptörténet és a mondanivalója is nagyon jó, a filmezési technika is kiváló, és ha olyan filmek mellé sorolják a minőségét, mint a twilight, akkor tényleg nagyot csalódom a filmiparban.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.