Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2013. január 10. 16:05
|
|
Netti31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 168246 offline
|
hát ezek nem komplettek ezek közül szinte egyik se rossz film és egyik színesz se rossz. én nagyon szeretem az alkonyatot és egyáltalán nem lehet szar filmnek mondani!!!!!
2013. január 10. 16:31
Hát az Alkonyat és szereplői szinte mindenhol szerepelnek.
Hát látom az Alkonyat besorolásán mindenki fel van háborodva, meg Kristenen meg a többin, de szerintem feleslegesen. Mert Kristen nem tud színészkedni, A Hófehér és a Vadászban, az Alkonyat filmekben, sőt semelyik filmjében nem tudja eljátszani normálisan a szerepét. Mert nincs arcmimikája, és még ha van is akkor is a rosszat használ. A régebbi filmjeiben sem tudott, megfelelő alakítást nyújtani. Az Alkonyatban is borzalmas, volt, ne értsetek félre szeretem az Alkonyatot, de a film az nagyon sz*r. Ezzel a besorolással teljesen egyetértek.
Hát látom az Alkonyat besorolásán mindenki fel van háborodva, meg Kristenen meg a többin, de szerintem feleslegesen. Mert Kristen nem tud színészkedni, A Hófehér és a Vadászban, az Alkonyat filmekben, sőt semelyik filmjében nem tudja eljátszani normálisan a szerepét. Mert nincs arcmimikája, és még ha van is akkor is a rosszat használ. A régebbi filmjeiben sem tudott, megfelelő alakítást nyújtani. Az Alkonyatban is borzalmas, volt, ne értsetek félre szeretem az Alkonyatot, de a film az nagyon sz*r. Ezzel a besorolással teljesen egyetértek.
2013. január 10. 16:50
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Sally95 a szívemből szóltál!!!!
Már ne is haragudjatok ,de ez a lista igenis reális. Az Alkonyat részemről alapból egy gyenge film ,de a Hajnalhasadás második része teljes mértékben minősíthetetlen. Kristen Stewart ahogy már Sally95 is írta nem tud színészkedni ,nem is való a filmvilágba ,mert ő nem sztáralkat és hát az arcmimikája az valami tragédia!!! Általában tényleg fapofát vág ,de amikor még sem akkor meg egyszerűen nevetséges a csaj és a véleményem ugyanez Taylor-ról meg Robert-ről is!! Ilyen szerencsétlen brigádod még sosem láttam ,pláne nem egy filmen belül!!
A Csatahajót is megértem mert az egy koppintás úgyhogy az semmit sem ér meg Rihannának sem kéne többet a színészkedéssel próbálkoznia.
Már ne is haragudjatok ,de ez a lista igenis reális. Az Alkonyat részemről alapból egy gyenge film ,de a Hajnalhasadás második része teljes mértékben minősíthetetlen. Kristen Stewart ahogy már Sally95 is írta nem tud színészkedni ,nem is való a filmvilágba ,mert ő nem sztáralkat és hát az arcmimikája az valami tragédia!!! Általában tényleg fapofát vág ,de amikor még sem akkor meg egyszerűen nevetséges a csaj és a véleményem ugyanez Taylor-ról meg Robert-ről is!! Ilyen szerencsétlen brigádod még sosem láttam ,pláne nem egy filmen belül!!
A Csatahajót is megértem mert az egy koppintás úgyhogy az semmit sem ér meg Rihannának sem kéne többet a színészkedéssel próbálkoznia.
2013. január 10. 16:58
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Kristennel egyet tudok érteni, viszont nem hiszem, hogy Nicolas olyan rosszul teljesített volna abban a filmben. Adam sem katasztrófa... Én a helyére tudtam volna több ezer tehetségtelen színészt rakni.
2013. január 10. 16:59
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Ashley Greenet jelölték ??????? Ezek nem normálisak. Nem vagyok oda az Alkonyatért, de az utolsó rész nekem tetszet. Nem értem mire jó egyeltalán ez az egész díjkiosztó?
2013. január 10. 17:23
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Sok mindennel nem értek egyet..1000 szó,vagy az Apa ég!,mint rossz film?Ugyan..
2013. január 10. 17:35
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
Ez egy nagy hulyeseg!
Arra talaltak ki h egyesek leegessek azokat a szineszeket akiket nem birnak.
Sok idiota.A mindig jo szineszeket jelolik erre a baromsagra,persze van kivetel,de nagyreszt igy van.Ebben az esetben Kristennel kapcsolatosan egyetertek, de vannak olyan esetek amikor egy alapbol jo filmet jelolnek erre a ,,dijra,,.
2013. január 10. 17:59
|
|
TwilightFAN Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 193277 offline
|
Alkonyat??
Az a legeslegjobb film a világon...hát ez nem lehet igaz!!
(
2013. január 10. 18:06
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Én imádom az Alkonyatot. Ez szemétség!!! akkor mi a jó nekik??
2013. január 10. 18:18
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem értem hogy miért vannak sokan felháborodva.. kezdeném az egyszerűbbel.. Nem is olyan régen, ha az ember egy jót akart nevetni akkor egyértelmű volt hogy vagy egy Adam Sandler vagy egy Ben Stiler filmet fog elővenni. Ma már ez valahogy nem működik. Én Sandlert kifejezetten kedvelem a tojás fejével, de szigorúan csak a 2006 előtt készült filmjeit szabad nézni. Mondjuk ki őszintén, nincs új a nap alatt, ezért a vígjáték ma már teljesen mást foglal magában mint régen. Azt mondjuk igazán nem értem hogy Adam miért nem vonul vissza és csak valódi, minőségi filmhez adja a nevét?!
Alkonyat.. teljesen jogos, habár kicsit túlspilázott. Ha őszintén belegondoltok, az Alkonyat szakmailag tényleg borzasztó. Filmes szempontból az a film valóban rossz, a casting is néhol rettenetes mellélövés. Nekem konkrétan nincs vele bajom, láttam is a filmeket, nem győzött meg, ennyi. Habár azt el kell mondani hogy az utolsó rész valóban valamennyivel jobb lett part 1-nál.
Összességében egyetértek a jelölésekkel, de azért tudnék én bőven rosszabb filmeket felsorolni. Például hol marad Miley Cyrus 'LOL' című filmje? Na mert ha ahhoz vesszük, akkor amellett még az Alkonyat is remekmű.
Alkonyat.. teljesen jogos, habár kicsit túlspilázott. Ha őszintén belegondoltok, az Alkonyat szakmailag tényleg borzasztó. Filmes szempontból az a film valóban rossz, a casting is néhol rettenetes mellélövés. Nekem konkrétan nincs vele bajom, láttam is a filmeket, nem győzött meg, ennyi. Habár azt el kell mondani hogy az utolsó rész valóban valamennyivel jobb lett part 1-nál.
Összességében egyetértek a jelölésekkel, de azért tudnék én bőven rosszabb filmeket felsorolni. Például hol marad Miley Cyrus 'LOL' című filmje? Na mert ha ahhoz vesszük, akkor amellett még az Alkonyat is remekmű.
2013. január 10. 18:45
Valljuk be az Alkonyat, vagyis a Hajnalhasadás tényleg nem volt jó. De ha belegondolok, az előző részei is elég bénák.
2013. január 10. 18:54
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Sally95 @ 2013.01.10. 16:31)
Mert Kristen nem tud színészkedni, A Hófehér és a Vadászban, az Alkonyat filmekben, sőt semelyik filmjében nem tudja eljátszani normálisan a szerepét.
Nono, azért a régebbi filmjeiben nem alakított rosszul a kis hölgy. Vegyük például a Speak! című filmjét amiben azért a mostani énjéhez mérten nagyon szépen alakított. Aztán ott a The Cake Eaters, ami talán az egyik legjobb alakítása. Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem favorizálom Kristent, de valahogy az Alkonyatbeli alakítása előtt tudott ő azért 'színészkedni'.
2013. január 10. 19:09
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
nem meglepő, hogy az Alkonyat ilyen sok jelölést kapott..ez a tipikusan olyan film amit azért csinálnak, hogy a tinik beüljenek a moziba, és költsék a pénzt a különféle cuccokra, amiket ezzel a filmmel próbálnak eladni. és aki szerint "jaj nee, pedig az alkonyat a világ legjobb filmje" elvet vallják..hát ők még nem láttak igazán jó filmet sajnos:D
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: