Starity

A B1A4 Japánban is egyre nagyobb teret hódít

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 10. 17:26 #21
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet
Sayaa 
...És aki meg nem ismeri, az miért szólja le? Én sem szólom le a sok vámpírt meg a One Directiont, mert nem ismerem, nem nézem, nem hallgatom. Ennyi emberség igazán lehetne bennetek! (tudják jól, kinek szól)
Miért egy cikket nem azért írnak, hogy véleményt nyilvánítsunk róla? blink.gif Mert, ha nem, akkor bocs. rolleyes.gif Mellesleg nagyjából ismerem őket, de nem jók be kell vallanom, legalább is nekem nem tetszenek. És, ha nem tetszik a véleményem akkor ne törődj vele, na ne, hogy már én kérjek bocsánatot... lol2.gif Hogy jön ide az 1D és a Vámpír cuccos? IQ harcos.. _nevet.gif
2013. január 10. 19:39 #22
Grell Sutcliffe
Grell Sutcliffe
új tag

Státuszmegölök vkit...
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 170462
óó olyan büszke vagyok rájuk ^^ gratula OMO
2013. január 10. 19:52 #23
ning
ning
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 193747
egyik kedvenc kpop bandám biggrin.gifD ahh, annyira örülök nekik~ büszke vagyok rájuk <3
2013. január 11. 19:06 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet
Nekem semelyik sárga bőrű énekes nem tetszik.. Szóval számomra nem érdemelték meg.. sorry.

Ez aztán a szép vélemény kinyilvánítás... gratulálok, tényleg. Nem értem, az ilyenek minek irkálnak ide. Ha nem tetszik, le lehet kopni! És még az ilyenek vannak felháborodva, hogy a fanok kiállnak a kedvenceikért, ez már komolyan nevetséges. Ne nézz rájuk, azt puszipá! beer.gif Ez mindenkinek szól, aki nem ismeri a KPOP-ot, de mégis ítélkezik~

Amúgy meg gratulálok a fiúknak! Igaz, őket nem ismerem, de nagyon örülök a sikerüknek. ^^
2 felhasználónak tetszik: Eszterkeee, Saranghae
2013. január 12. 14:05 #25
Victoria Rainbow
Victoria Rainbow
visszatérő vendég

StátuszI'm Kpopper♥
Hozzászólás: 499
Azonosító: 152071
Yeolonak igaza van... ez a cikk nem a nyugat kedvelőknek írták, hanem nekünk kelet imádóknak*__* számomra ők a Nr.1♥ csak így tovább fiúk! Let's fly B1A4!♥
2013. január 12. 19:07 #26
Dominica Idiotic
Dominica Idiotic
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 178564
Dejó hogy végre rólluk is van bejegyzés:) ♥
2013. január 12. 21:13 #27
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Idézet (TheDanush @ 2013.01.09. 19:52)
Nekem semelyik sárga bőrű énekes nem tetszik..pardon.gif Szóval számomra nem érdemelték meg.. sorry.

Remek vélemény megnyilvánulás. Ehhez csak gratulálni tudok. taps.gif Egy nem sárga bőrűek, nem is értem, hogy ez hogy jött az embereknek. Képzeld a bőrszínük ugyanolyan, mint nekünk, csak maximum gyermekkorukban barnábbak egy kicsivel. Kettő fingod nincs arról, hogy ki az a B1A4 akkor miért nyilvánítasz róluk ilyet, hogy nem érdemlik meg, már megbocsáss, de igenis megérdemlik, mert tehetséges férfiegyüttes. closedeyes.gif Három, életben hallottál tőlük számot? Esetleg elő felvételt? Szerintem, nem. Szóval szerintem nem kellett volna megszólalnod.

Amúgy gratulálok a fiúknak! heart.gif
2013. január 15. 21:46 #28
Sayaa
Sayaa
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 127021
Idézet (TheDanush @ 2013.01.10. 17:26)
Miért egy cikket nem azért írnak, hogy véleményt nyilvánítsunk róla? blink.gif Mert, ha nem, akkor bocs. rolleyes.gif Mellesleg nagyjából ismerem őket, de nem jók be kell vallanom, legalább is nekem nem tetszenek. És, ha nem tetszik a véleményem akkor ne törődj vele, na ne, hogy már én kérjek bocsánatot... lol2.gif Hogy jön ide az 1D és a Vámpír cuccos? IQ harcos.. _nevet.gif

Ó, drága szívem, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Ennél alpáribbat, mint az előző kommentedben, idézem: "Nekem semelyik sárga bőrű énekes nem tetszik.. Szóval számomra nem érdemelték meg.. sorry" nevet2.gif --> szóval nem is mondhattál volna. És még te vagy felháborodva, hogy én mekkora IQ harcos vagyok. Drágám, az ország legjobb középiskolájába járok, nem hiszem, hogy annyira szellemileg elmaradott lennék. De ennyit rólam. pardon.gif A példát meg arra hoztam fel, hogy sem a Vámpíros cuccokat, sem a 1D-t nem szeretem, de nem szólom le egyiket sem, hogy mekkora szánalmasak vagy tehetségtelenek. Ha ehhez hasonló véleményem van, megtartom magamnak, nem kürtölöm világgá, hogy én igen, mekkora bunkó tudok lenni. Gratulálok, hogy tőled csak ennyire futja. coffee.gif Ha nem tetszik, nem kell kommentelni. Megkért rá bárki is, hogy ezt tedd? Szabad ország, azt csinálsz amit akarsz, ez tény. De ezt lehet szépen is tenni. good.gif Na, jól van, tudom az ilyenekre úgysem lehet hatni, feleslegesen meg nem koptatom a s billentyűzetet. Au revoir, drágáim! hi.gif
1 felhasználónak tetszik: Saranghae
2013. január 31. 19:14 #29
- törölt felhasználó -    
Persze, hogy hódítanak ők mindenütt hódítanának smileeee.gif))
2013. március 09. 17:35 #30
- törölt felhasználó -    
Ők a legjobbak mindenben!!
2013. március 22. 16:31 #31
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Csak így tovább thumbsup.gif ügyesek vagytok fiúk!! heart.gif
2013. október 19. 17:48 #32
- törölt felhasználó -    
Túl kicsi a világ és sok a hülye benne *o*
A fiúknak utólag is gratulálok,imádom őket (nem sorolom miért). wub.gif Csak így tovább B1A4 heart.gif CNU heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok