Idézet (TheDanush @ 2013.01.10. 17:26)
Miért egy cikket nem azért írnak, hogy véleményt nyilvánítsunk róla?

Mert, ha nem, akkor bocs.

Mellesleg nagyjából ismerem őket, de nem jók be kell vallanom, legalább is nekem nem tetszenek. És, ha nem tetszik a véleményem akkor ne törődj vele, na ne, hogy már én kérjek bocsánatot...

Hogy jön ide az 1D és a Vámpír cuccos? IQ harcos..

Ó, drága szívem, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Ennél alpáribbat, mint az előző kommentedben, idézem: "Nekem semelyik sárga bőrű énekes nem tetszik.. Szóval számomra nem érdemelték meg.. sorry"

--> szóval nem is mondhattál volna. És még te vagy felháborodva, hogy én mekkora IQ harcos vagyok. Drágám, az ország legjobb középiskolájába járok, nem hiszem, hogy annyira szellemileg elmaradott lennék. De ennyit rólam.

A példát meg arra hoztam fel, hogy sem a Vámpíros cuccokat, sem a 1D-t nem szeretem, de nem szólom le egyiket sem, hogy mekkora szánalmasak vagy tehetségtelenek. Ha ehhez hasonló véleményem van, megtartom magamnak, nem kürtölöm világgá, hogy én igen, mekkora bunkó tudok lenni. Gratulálok, hogy tőled csak ennyire futja.

Ha nem tetszik, nem kell kommentelni. Megkért rá bárki is, hogy ezt tedd? Szabad ország, azt csinálsz amit akarsz, ez tény. De ezt lehet szépen is tenni.

Na, jól van, tudom az ilyenekre úgysem lehet hatni, feleslegesen meg nem koptatom a s billentyűzetet. Au revoir, drágáim!