Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 14:24
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
OmG ez mar DURVA! En is imadom Justint de en ilyet nem tennek!!Igaza van Mileynak
2013. január 09. 14:25
|
|
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline
|
Egy iolyen bolond miatt vagdossák maguklat? Ez annyira szánalmas! Ez a hülye Justin meg mért nem reagál?! Elvégre miatta vagdossák magukat! Ekkora barom ő se lehet! Ha meg ez az egész drogozásos dolog csak pletyka,habár nem hinném,akkor mért nem mondja Justin hogy ez csak egy baromság?!
2013. január 09. 14:35
Fúúj, ez undorító...
Ezek se normálisak, de komolyan, hogy lehet ilyet tenni?! Ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal?
Miley-nak igaza van, ez nem játék.. nem kellene ezt csinálniuk... milyen szüleik vannak ezeknek amúgy?! Ennyire nem figyelnek a gyerekeikre?
Ezek se normálisak, de komolyan, hogy lehet ilyet tenni?! Ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal?
Miley-nak igaza van, ez nem játék.. nem kellene ezt csinálniuk... milyen szüleik vannak ezeknek amúgy?! Ennyire nem figyelnek a gyerekeikre?
2013. január 09. 14:39
Hányingerem lett és elkezdtek remegni a kezeim.Már a látványa is ijesztő.
2013. január 09. 14:40
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
valahogy nem tudom sajnálni őket...nem így kell kifjezni a szeretetüket
2013. január 09. 14:42
|
|
The stars onúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 170998 offline
|
nem komplettek!!!
2013. január 09. 14:44
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Én akkor amikor megnéztem ezt a cikket akkor ettem és majdnem kidobtam a taccsot
2013. január 09. 14:45
Olvasom a kommenteket, erről beszéltem, itt mért nincs egy felhívás, hogy megrázó képek lehetnek, egy cici manapság már nem téma, nem itt fog szembesűlni a nemiséggel a gyerek.
Viszont a vér látványa egyeseket zavarhat.
És igen, aki hülye, haljon meg!
Viszont a vér látványa egyeseket zavarhat.
És igen, aki hülye, haljon meg!
2013. január 09. 14:47
Egyátalán ki az aki egy úgymond ,, sztár " miatt csinálja ezt???
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: