Justin Bieber a marihuánabotrány után ismét jó szívéről tesz tanúbizonyságot: ezúttal egy rákos kislányt látogatott meg Salt Lake Cityben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rákos kislányt látogatott meg Justin Bieber
2013. január 08. 08:43
2013. január 08. 09:58
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Szep tole ,viszont nekem sem tiszta annyira a kep ...szeretem Justint egyszeruen imadom de az a drogos kepe kiboritott es sztem is csak le akarja mosni magarol a tettet!!!
2013. január 08. 11:19
Sajnálom, hogy ti mindenben csak a rosszat látjátok. Személy szerint megkönnyeztem miközben olvastam a cikket, ez is csak egy plusz dolog arra, hogy jobban szeressem Justin-t. Ezek után aztán lehet azt mondogatni, hogy nem foglalkozik a rajongóival.
1 felhasználónak tetszik:
Diinaa
2013. január 08. 12:13
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
PoseidonXD,NanaChan nem hinném,hogy azért csinálta,mert 'le akarja mosni magáról a tettet' , mivel 1. Nem is biztos,hogy ő van a képen, 2. Már azelőtt is látogatott beteg gyerekeket !
2013. január 08. 12:47
Nem kell egyből a rosszra gondolni előtte is látogatta a beteg gyereket:D és a drogos kép uram atyám mindegyik sztár drogozik
2013. január 08. 13:30
Idézet (Centii @ 2013.01.08. 12:47)
Nem kell egyből a rosszra gondolni előtte is látogatta a beteg gyereket:D és a drogos kép uram atyám mindegyik sztár drogozik 
Hát pont nem mindegyik, ez egy nagy baromság már ne is haragudj. A képen pedig nem is biztos, hogy Justin van, szóval erről ennyit.
2013. január 08. 13:34
|
|
mirusskahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 169586 offline
|
csak hogy tudjátok, Justin NEM drogozott, azok a képek PS-elve vannak! és Justin mindig gondol a rajongóira, mert szereti őket, és Ők a mindenei, és már többször volt rá példa, hogy beteg gyerekeket látogatott meg! WE ARE BELIEBERS!<3
2013. január 08. 13:35
Kezdjük ott,hogy nem is ő szívta a marihuanat,és folytassuk ott,hogy Justin nem azért látogatja a rajongóit,hogy a hírnevét tisztává tegye;)
2013. január 08. 13:35
|
|
mirusskahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 169586 offline
|
Blaze
Sajnálom, hogy ti mindenben csak a rosszat látjátok. Személy szerint megkönnyeztem miközben olvastam a cikket, ez is csak egy plusz dolog arra, hogy jobban szeressem Justin-t. Ezek után aztán lehet azt mondogatni, hogy nem foglalkozik a rajongóival.
andicska98
PoseidonXD,NanaChan nem hinném,hogy azért csinálta,mert 'le akarja mosni magáról a tettet' , mivel 1. Nem is biztos,hogy ő van a képen, 2. Már azelőtt is látogatott beteg gyerekeket !
igazatok van:)
andicska98
igazatok van:)
2013. január 08. 14:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez nagyon aranyos tőle!
2013. január 08. 14:10
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Rendes volt tőle!!!!!!!!
2013. január 08. 14:21
Popikon?! Na ne már... még viccnek is rossz '-.-
Amúgy szép gesztus volt tőle, meg minden, de valljuk be, a kicsin nem fog segíteni a jelenléte és egy pengető...
Amúgy szép gesztus volt tőle, meg minden, de valljuk be, a kicsin nem fog segíteni a jelenléte és egy pengető...
2013. január 08. 14:24
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Istenem teljesen elolvadtam a kép láttán,annyira cukik
A kislány pedig remélem minél előbb meggyógyul
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.