OMG Gyerekek! Már minimum a kilencedik embernél látom és már nagyon irritál! Én értem, hogy szeretnétek nagyobb titulust elérni, de akkor más témákhoz is szóljatok hozzá, és ne úgy gyarapítsátok a hozzászólásokat, hogy egy cikkhez 2 percenként írtok véleményt.
De, ha tényleg szeretnétek kiadni magatokból ezeket az érzelmeket és gondolatokat, akkor a moderátorok és más tapasztalt tagok szavával élve:
Szerkesztés gombot használjátok inkább]!
Köszike
Idézet (paula14 @ 2013.01.09. 10:57)
Forrás:
http://starity.hu/magazin/34308-klippremier-one-direction-kiss-you/#ixzz2HTFLkZjY kerlek szepen h menj a you tube ra...es ott hallgass meg mas 1D szamokat..mibnt pl ..more than this moments irresitible change my mind over again...mivel h ezek..csk erzelmekrol szolnak...es minden fiubandanak vn egy par bulizosabb szama...ami nagyobb sikereket er el mint a lassu erzelmes dalok..csk annyit mondok h hallgasd meg azokat a dalokat amiket fenneb leirtak

!
Fölösleges! Már bocsánat, hogy az érintett tag helyében írok, remélem megérti!
MissHutcherson, vagy akárki más hiába hallgatja meg a dalaikat, ha nem szereti őket, és a műfajt, amit képviselnek illetve szeretnének képviselni!
Ha valaki ír egy negatív kommentet, akkor már rögtön arra asszociáltok, hogy alaptalanul nyilvánítunk véleményt, mert mi nem is ismerjük őket, csak leszóljuk őket. Pedig ez nem igaz! Ne akarjátok ránk tukmálni a többi dalukat, mert azokat sem szeretjük! És egyébként meg, őszinte leszek Veletek, én végig követtem a fiúbanda munkásságát, de nem szabad akaratomból, hanem mert minden csapból ez folyik! Szóval, ne higgyétek el, hogy azért utáljuk őket, mert a többi számukat még nem hallottuk, csak pont ezt az egy rosszat fogtuk ki!