Azt híresztelik, hogy Britney a Másnaposok 3-ban egy kis szerepet kapott. Jelenetét hétvégén rögzítették.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears feltűnik a Másnaposok 3-ban
2013. január 07. 18:49
|
|
swagmaster.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 192523 offline
|
Kiváncsi vagyok mit tudnak kihozni a harmadik részből:D Az eddigi részeket már láttam, szóval ezt is meg fogom nézni:d Biztos dobni fognak rajta a különféle sztárok, akik eddig nem szerepeltek az első két részben:D
2013. január 07. 18:52
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Az így jártam anyátokkal-ban is jó volt... sztem van hozzá humora! Tuti megnézem <3
2013. január 07. 18:55
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na már csak ő miatta is megnézem!
2013. január 07. 19:02
Nagyon szeretem a Másnaposok, filmeket. Biztos hogy menézem, és hogy Britney is bennevan biztos érdekes lesz
2013. január 07. 19:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Akkor megnézem!!
2013. január 07. 19:09
|
|
barbikriszti1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 182880 offline
|
Már nagyon várom
2013. január 07. 19:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez az egész Másnaposok már annyira erőltetett. Oké, az elsőn nagyokat röhögtem én is, mert új volt a sztori, és jók voltak a poénok jó színészekkel megspékelve. Viszont a másodiktól annyira már nem voltam elragadtatva. Tulajdonképpen ugyanazt a sztorit dolgozták fel, csak ott a menyasszony öccse tűnt el. A poénok gagyik és néhol igen csak erőltetettek voltak. Úgy gondolom, hogy ez most sem lesz másképp, de azért tesznek bele olyan húzó neveket, mint Britney, Leo vagy Ashton. Nélkülük a film véletlenül elveszve az éterbe?
Amondó vagyok, hogy felesleges eltolni egy totál jó sztorit több résszel, és hagyják békén a kasszasikereket, úgy, ahogy vannak. Értelmét nem látva csak arra tudok gondolni, hogy ez már egy újabb marketing fogás - még több bőrt akarnak lehúzni róla, ami által egyre gagyibb és gagyibb lesz.
Amondó vagyok, hogy felesleges eltolni egy totál jó sztorit több résszel, és hagyják békén a kasszasikereket, úgy, ahogy vannak. Értelmét nem látva csak arra tudok gondolni, hogy ez már egy újabb marketing fogás - még több bőrt akarnak lehúzni róla, ami által egyre gagyibb és gagyibb lesz.
2013. január 07. 19:29
Úh, én már előre érzem, hogy ez egy szar rész lesz.. A csúcson kéne abbahagyni, az első 2 rész nap dobás volt, de minek erőltetni mindenképpen egy 3. részt is.. :/ Bár biztos, hogy megnézem, azért kíváncsi leszek, mit hoznak össze.
2013. január 07. 19:47
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Beyla amúgy egyetértek veled!
Én nekem tetszett a 2. rész, de csak azért mert azt láttam először. Utána megnéztem az elsőt, és hát igen... ugyanaz a sztori.
Én csak Brit miatt nézem meg!
Én nekem tetszett a 2. rész, de csak azért mert azt láttam először. Utána megnéztem az elsőt, és hát igen... ugyanaz a sztori.
Én csak Brit miatt nézem meg!
2013. január 07. 19:58
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Kíváncsi vagyok, mivel azért Britney nem egy színésznő...
2013. január 07. 20:22
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
én úgy voltam vele hogy az első rész elmegy..egyszer nézőt.. a második az viszont mindent visz,én azt jobban szeretem mint az első részét..és a harmadikra őszinték nagyon kíváncsi vagyok..
2013. január 07. 20:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jó lesz, jó lesz. Főleg akkor, ha Brit is benne van. Na most ki fog eltűnni?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: