Matt Dallas meleg és házasodik
2013. január 08. 13:20
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
am nem én írtam h utálom a a melegeket
2013. január 08. 15:34
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Sok boldogságot nekik!
nekem is a yaoi jutott eszembe
nekem is a yaoi jutott eszembe
2013. január 09. 18:31
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
szurkolok nagyon, remélem boldogok lesznek együtt!!!
ami (többek közt) nem tetszett:
ne sértődj meg kérlek, de hogyan lehet ilyet mondani? akkor is ezt mondanád ha mondjuk a bátyád, vagy az uncsitesód lenne meleg? talán akkor rájönnél, hogy ugyanolyan emberek mint te. és arra nem gondoltál még, hogy nem csak jófejnek tartják őket, hanem bátornak is? mert fel merik vállalni, hogy mások, ráadásul egy ilyen világban, ahol egyesek meglátják, 'X.Y. meleg', és máris rászállnak, hogy mindig is mennyire utálták. azzal nem törődve, hogy az illető esetleg ettől hogy érzi majd magát. tudom, annak az esélye, hogy pont ő pont ezt a kommentet olvasgatná, kb nulla, de nem hiszem, hogy megfékeznéd magad, ha magyar anyanyelvű emberről lenne szó.
csak ennyi lenne. lehet elgondolkodni.
ami (többek közt) nem tetszett:
Idézet (anci2001 @ 2013.01.07. 19:31)
Én mindig is utáltam a buzikat. Mindenki olyan jó fejnek tartja őket. Persze, mert minden emberrel jóban vannak.(főleg a fiúkkal:)!
ne sértődj meg kérlek, de hogyan lehet ilyet mondani? akkor is ezt mondanád ha mondjuk a bátyád, vagy az uncsitesód lenne meleg? talán akkor rájönnél, hogy ugyanolyan emberek mint te. és arra nem gondoltál még, hogy nem csak jófejnek tartják őket, hanem bátornak is? mert fel merik vállalni, hogy mások, ráadásul egy ilyen világban, ahol egyesek meglátják, 'X.Y. meleg', és máris rászállnak, hogy mindig is mennyire utálták. azzal nem törődve, hogy az illető esetleg ettől hogy érzi majd magát. tudom, annak az esélye, hogy pont ő pont ezt a kommentet olvasgatná, kb nulla, de nem hiszem, hogy megfékeznéd magad, ha magyar anyanyelvű emberről lenne szó.
csak ennyi lenne. lehet elgondolkodni.
2013. január 09. 19:18
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
Nekem semmi bajom a melegekkel, de egy világ dőlt össze bennem, annyira imádtam ezt a fiút.Nagyon beleszerettem a szinészi játékába és magába az emberbe is. De minden rajongásom oda.
2013. január 10. 16:00
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát sok boldogságot nekik azért!
2013. június 23. 02:33
|
|
Janekemoboyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 59678 offline
|
Bemmy99, szánalmas vagy. Attól, hogy meleg, nem lett sem rosszabb, sem kevesebb, mint a vallomása előtt... a magánéletéhez pedig senkinek semmi köze! Olyan miatt kiábrándulni valakiből, amiről nem tehet, gyerekes dolog! Ha tényleg nem lenne semmi bajod a melegekkel, nem így állnál a dolgokhoz. Nem mindegy neked, hogy kivel van együtt? A lényeg, hogy boldog!
2013. június 23. 02:34
|
|
Janekemoboyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 59678 offline
|
leyla113, egyetértek veled!
2014. június 23. 14:29
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én nem bírom a melegeket! Ez van,nem tudom megváltoztatni magamat,és ezért NEM AKAROM ,HOGY LESZÓLJANAK! Ez van,és kész!Én mindig is úgy gondoltam,hogy minden fejben dől el,pl. a lányok érdekelnek vagy a fiúk!attól függetlenül nem bántom őket vagy cikizem,egyszerűen nem bírom! Ez az én véleményem!
2015. július 06. 19:17
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
anzi7: figyelj, ez hülyeség. Alátámasztás: szerinted a melegek annyire hülyék lennének, hogy igenis azért is melegek akarnak lenni, hogy ilyenek, mint te elítéljék őket? Ezt nem lehet választani, még ha valaki nagyon akarja sem. Te ha nagyon akarnád, akkor tudnál meleg lenni? (Most nem néztem a profilod, hogy milyen nemű vagy, de a lányokat/fiúkat egyaránt nevezik melegnek). Szerintem a válasz nem. A másik meg, hogy mondhatod, hogy "nem bírod a melegeket"? Mi a melegek külső ismertetője? Van jó néhány, akiről meg nem mondanád, lásd: sztárvilágban meghökkentenek ezreket, mikor kiderül, habár lehet, hogy sokakról lehetett már gondolni, hogy az... Azért írtam a kommentedre vissza ezt a választ, mert ennél nagyobb baromságot nem írhattál volna. Ha még ok nélkül azt mondod, hogy nem bírod őket, jobban megértem, mert ez is "divat" nem bírni őket, - minthogy leírod ezt az észveszejtő hülyeséget. Nem tudod mennyien szenvednek attól, hogy azt akarják érezni, amit, mégis azt érzik...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: