Demi Lovato otthagyja a Twittert
2013. január 06. 17:10
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
lehet hogy bosszantja de másokat ennél sokkal durvább pletyka is érintett demi elég gyorsan kiakadt de tuti hogy 2 hétnél tovább nem bírja ki hogy ne legyen fent
2013. január 06. 17:19
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez jó!!!!!!!!!!
2013. január 06. 17:21
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nem fogok beleroskadni azt elhiheti
2013. január 06. 17:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.01.06. 14:34)
Vártam már a sok okoskodó kommentet. (Y)
- "azért mert nem használja többet, az szerinte egyenlő lesz azzal, hogy nem lesz több pletyka róla? A twitter előtt is voltak pletykák."
Ha valaki utána nézett volna a dolognak, akkor tudhatná, hogy ami miatt távol tartja magát a Twittertől az az, hogy kiírt valamit (Patience + communication = trust When you learn how to communicate with others, there's almost no problem you can't solve. P.S. Only surround yourself with people who you CAN communicate with. Trust is a bond between TWO people that is found ONLY when they are are able to listen/understand where the other person is coming from. That to me, is the key to friendships/ relationships.) És ebből költött Perez Hilton egy marhaságot... Talán ezt is bele kellett volna írni a cikkbe, és akkor nem lennének félre értések..
- "azért mert nem használja többet, az szerinte egyenlő lesz azzal, hogy nem lesz több pletyka róla? A twitter előtt is voltak pletykák."
Ha valaki utána nézett volna a dolognak, akkor tudhatná, hogy ami miatt távol tartja magát a Twittertől az az, hogy kiírt valamit (Patience + communication = trust When you learn how to communicate with others, there's almost no problem you can't solve. P.S. Only surround yourself with people who you CAN communicate with. Trust is a bond between TWO people that is found ONLY when they are are able to listen/understand where the other person is coming from. That to me, is the key to friendships/ relationships.) És ebből költött Perez Hilton egy marhaságot... Talán ezt is bele kellett volna írni a cikkbe, és akkor nem lennének félre értések..
És majd ha nem ir ki semmit és egy interjúban mond marhaságot amiből megint más költ pletykát, akkor sokat ért vele, hogy nem twittel
Sőt, én enélkül is ki tudok róla találni pletykát, akkor majd micsinál? Nem lép ki az utcára?
2013. január 06. 17:29
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Nem követtem :j. de azért durva
2013. január 06. 17:35
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.06. 16:53)
Így van. Ez egy fórum, ennyi. Ezért vagyunk itt. Ő nyugodtan reagálhatott volna privátban a hozzászólásomra, hiszen az üzenetküldés nincsen letiltva nálam - bárki tud üzenetet írni. De érdekes módon, soha senki sem használja ki eme funkcióját az oldalnak.
Úgy gondolom, hoztam a kulturált formámat, és amikor belém kötnek, valahogy nem bírom megállni, hogy ne reagáljak rá. Amúgy a fórum még mindig azért fórum, hogy eszmét cseréljünk és vitatkozzunk egymással. De úgy látszik a Starity elvesztette a meglévő funkcióját, és átfejlődött egy virtuális ovivá. Érdekes, pontosan ezt ecseteltem egy másik témában is. A tisztelet szót senki sem ismeri - most, hogy reagáljon az ember, ha egy darab sz*rnak nézik? Most komolyan! Így reálisan belegondolva a dolgokba... Én mindig meg tudom adni minden vitatkozó partneremnek a tiszteletet, hiszen ez mindenkinek kijár. De, ha írok valamit a kis kedvenckéikre, akkor elfelejtik megtartani ezt, és, ha az ember kicsit durvábban reagál, már ki vannak akadva, hogy milyen b*nkó az ember. Most az adott tag, akivel volt ezredjére az afférom, mindig megtalál, hogy belém köthessen, ugyanis visszaolvasva a témát, én nem is reagáltam az ő sokat mondó hozzászólására. Úgyhogy, aki csinálta a feszkót, az kivételesen most nem én voltam. Tudja nagyon jól, hogy mindig teszek cinikus megjegyzéseket, és el mehetett volna mellette, de ő kihasználta az alkalmat. Úgy gondolom, hogy innentől magától értetődő, hogy ki is az ostoba...
Úgy gondolom, hoztam a kulturált formámat, és amikor belém kötnek, valahogy nem bírom megállni, hogy ne reagáljak rá. Amúgy a fórum még mindig azért fórum, hogy eszmét cseréljünk és vitatkozzunk egymással. De úgy látszik a Starity elvesztette a meglévő funkcióját, és átfejlődött egy virtuális ovivá. Érdekes, pontosan ezt ecseteltem egy másik témában is. A tisztelet szót senki sem ismeri - most, hogy reagáljon az ember, ha egy darab sz*rnak nézik? Most komolyan! Így reálisan belegondolva a dolgokba... Én mindig meg tudom adni minden vitatkozó partneremnek a tiszteletet, hiszen ez mindenkinek kijár. De, ha írok valamit a kis kedvenckéikre, akkor elfelejtik megtartani ezt, és, ha az ember kicsit durvábban reagál, már ki vannak akadva, hogy milyen b*nkó az ember. Most az adott tag, akivel volt ezredjére az afférom, mindig megtalál, hogy belém köthessen, ugyanis visszaolvasva a témát, én nem is reagáltam az ő sokat mondó hozzászólására. Úgyhogy, aki csinálta a feszkót, az kivételesen most nem én voltam. Tudja nagyon jól, hogy mindig teszek cinikus megjegyzéseket, és el mehetett volna mellette, de ő kihasználta az alkalmat. Úgy gondolom, hogy innentől magától értetődő, hogy ki is az ostoba...
Nah igen a tisztelet.. És ez manapság úgy hangzik mintha egy 5 évesst kérnél meg arra, hogy tartson rendbe egy egész háztartást...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 06. 17:37
Ő dolga. Bár az igaz, hogy ugyanúgy fognak terjedni a pletykák, de hát mindegy.
2013. január 06. 17:48
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.01.06. 14:34)
Vártam már a sok okoskodó kommentet. (Y)
Mégis miféle félreértések? Ebben csak a bizalomról hablattyol. Pont olyan mint amikor egy idézetet kiraksz a profilodra és megtoldod még pár gondolattal. A lényeg viszont hiányzik; az indoklás, az ok és ami a legfontosabb az előzmények.
Beyla
2013. január 06. 17:50
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Skyler.The.Best. Max. 1 olyan cikkhez szóltam úgy hozzá, hogy nem érdekel és akkor se ilyeneket. Másrészt van jobb dolgom, minthogy az általam utált sztárok cikkeihez hozzászóljak...
2013. január 06. 17:51
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Ettől a pletykák nem állnak meg...
Sugarbabes
2013. január 06. 17:53
Jól teszi
Bár én nem követtem mert sztem hülyeség ez az oldal de Demit imádom
2013. január 06. 17:53
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Mielőtt híresség akart lenni, nem gondolkodott el az ezzel járó kellemetlenségeken? Ez van, miden celebről pletykálnak, és ő se írjon/mondjon hülyeségeket.
2013. január 06. 18:00
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Megértem. Megértem, mert azok az utálkozók amik mostanában vannak, túl tesznek minden határon. Ugyan az, mint ami Zayn-nél történt. Neki is elege lett a sok utálkozóból, aztán nem bírta sokáig, és vissza csinálta, illetve csinált egy új profilt. Van egy olyan érzésem, hogy Demi is erre a "sorsra" fog jutni!
2013. január 06. 18:25
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Hát, remélem hamar vissza tér, mert én nagyon szeretem..(: És nem értem, minek kellenek az olyan hülye pletykák, mint, hogy újra össze jött vele, meg ilyenek... -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.