Egyrészt. Nagyon de nem kezdtem el pocskondiázni senkit. Ha jobban kinyitod a szemed, amikor olvasod a kommentemet, akkor láthatod, hogy egyetlen egy káromkodás, vagy bármi hasonló nincs benne. Tény, hogy azt írtam szörnyű, és hasonlók. Sajnálom, ez a véleményem. Viszont amit te és egy bizonyos Kiim írt le, az igen is sértő. Mert milyen már az, hogy alapvetően utáljátok azt a sztárt akiről szól a cikk, aztán pedig idejöttök és csak úgy elkezdetek agyba főbe kritizálni mindenkit? Ha nem tetszik, ne olvasd. De ha nincs jobb dolgot ,mint másokat lealázni, akkor ne csodálkozz hogy egyszer csak jön valaki és szembe szegül veled. Másrészt a kor szerintem igazán nem számít, és lehet elvakult vagyok a szemedben, de azt kell hogy mondjam sokkal értelmesebb kommentek is születtek a tiédnél. És igen, most én is ezt az orrod alá dörgölöm, úgy ahogy te itt sok más embernek. Mellesleg ilyen embereket nem vagyok hajlandó tisztelni, akármennyire is elvárják.
„én ilyen idősen Barbieztam, és nem bulvárral foglalkoztam, sőt internetem sem volt, akármilyen hihetetlen”
Az te vagy, ebbe igazán nem szólok bele. Egyébként a mostani generáció ilyen, törődj bele.

0 felhasználónak tetszik: