Idézet (Törpemókus @ 2013.01.05. 19:34)
Te atya úr Isten. Négy órája jelent meg a cikk, már több, mint 9 oldalnyi hozzászóló. Ez a buburka eléggé híres fazon lehet.
Ha jól esett neki, miért ne? Én már azon se lepődnék meg, ha meztelenül mászkálna New Yorkban:D.
Én most egykor estem haza, és délután kettőkor indultam el itthonról. Hogy hát én mekkorákat rötyögtem itt a kommenteken!XD Szavakkal le nem írható, és szánalmas az, amit itt művelnek egyesek, csak, hogy bevédjék a kis kedvenckéjüket, hiszen akkor nem lenne már meg az a tökéletes sztereotípia, amit ráhúztak bíbőrre. Az világban, az országban, sőt szerintem mindenki magánéletében van sokkal nagyobb probléma, minthogy egy ostoba nyomorék beszívott a füves cigi által.
A hozzászólásokat elnézve gyerekek az intelligenciátok mélyen a béka valaga alatt van. Egyszerűen olyan sok itt az ostoba ember, hogy felesleges kiemelni egyet, mert ennyi erővel a kommentelők 90%-át be lehetne oltani. Mikor jöttek azok a típusú kommentek, hogy hát fiatal, csinálja nyugodtan, mert mindenki ezt csinálja... hát azt hittem, hogy keresztbe nyelem le a kólás üveget.

Attól, hogy mindenki ezt csinálja (drogozik, iszik és d*g) a bulikban, akkor feltétel nélkül nektek is ezt kell művelnetek? Tény, abban igazatok van, hogy manapság szórakozóhelyeken az megy, hogy részegen vagy bedrogozva kefél mindenki mindenkivel - ugyanis eme szexuális aktus még közel sem szeretkezés. Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy akár bíbőr van rajta a képen, akár nem, megszívta. Ugyanis az Egyesült Államokban még a marihuána is drognak számít, és a kép bizony erős bizonyíték arra, hogy elkapják és lecsukják drogbirtoklásért. Az meg, hogy elmúlt 18 éves, megint csak nem esek hasra, ugyanis az
USA-ban 21 éves kortól számítasz teljes mértékben nagykorúnak, addig csupán csak fiatalkorú.
Szerény véleményem szerint
a képen bíbőr van, bár aztán ki tudja, mert nem eléggé éles ahhoz, hogy elemezgetni lehessen. A tetkók szerintem is ott vannak, és az, hogy ez a kép most került elő, közel sem biztos, hogy most készültek, szóval nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy ez a fotó egyáltalán friss. Frissnek valóban friss, hiszen valakinek ki kellett szivárogtatnia, de ez akár lehet több éves is.
Igen is nagy probléma az, hogy nekiállt drogozni, hiszen a rajongó köre csupa tizenévesekből áll, akik amúgy is annyira ostobák - legalábbis a többségük, szóval tisztelet a kivételnek! -, hogy utánozzák mindenben kedvencüket.
A kommentekről meg még annyit, hogy hihetetlenül elvakít egyeseseket a rajongás, és mindenféle kifogásokat keres azért, hogy bizonyítsa a saját igazát. Viszont az, ahogyan néhány véleményt megfogalmaztatok - primitív és undorító. Elhordotok mindenkit, aki esetleg nem ajnározza a kis kedvenceteket, a szerencsétlen cikkírót meg a földbe tiportátok, mert megírta az igazságot a kis bálványotokról.
Bíbőr nem szent, nem Isten, hanem csak egy ember, és ezt mutatja a cikk is.