A TorrentFreak nevű weboldal összeállított egy listát, ami azt mutatja, mely sorozatokat töltötték le legtöbbször az internetezők.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012 legnépszerűbb sorozatai — az internetezők szerint
2013. január 05. 13:50
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
ez tök hülyeség ez a lista nem hiszem hogy annyi embert érdekelne a Tronok harca valami hack van tuti benne
2013. január 05. 14:04
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
hol van a Skins, a GG és a Once upon a time??
2013. január 05. 14:05
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Ezek közül a Walking Dead c. méltán népszerű sorozatot nézem egyedül. Régebben néztem A Rejtélyt is, de mostanra valahogy kiszerettem belőle. Az 5. évadból csak három részt láttam.
Több népszerű sorozatot hiányolok a listából.
Több népszerű sorozatot hiányolok a listából.
2013. január 05. 14:05
A hozzám hasonló internetmániások tudják hogy a Vámpírnaplóknál vannak fényévekkel jobb sorozatok is. Szerintem tökéletes a lista, és különösen örülök neki hogy a Trónok Harca első helyezést kapott.
2013. január 05. 14:11
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 14:17
Így jártam anyátokkal a legjobb.! ♥ Jó kis lista, és még igaz is!
2013. január 05. 14:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jó cikk. A Torrentfreak ezt a cikket még tavaly megírta és sokkal érdekesebb dolgokat is kiírt mellé. Azért milyen az már hogy Amerikában mindig rinyálnak a nagy illegális letöltés mánia miatt, miközben 9.7%-a a letöltőknek amerikai, akik be is vallották hogy azért töltik le mert lemaradnak róla a tévében és lusták megvárni az aznapi ismétlést?
De komoly hogy az eredeti cikkben is az európaiakra kennek mindent, szerintük a letöltők 80%-a európai és szerintük azért töltenek le mert hozzánk későn ér el minden. Nem is tudom melyik országban mutatták be először a Missing c sorozatot és mikorra ért ide a Trónok harca ...
De komoly hogy az eredeti cikkben is az európaiakra kennek mindent, szerintük a letöltők 80%-a európai és szerintük azért töltenek le mert hozzánk későn ér el minden. Nem is tudom melyik országban mutatták be először a Missing c sorozatot és mikorra ért ide a Trónok harca ...
2013. január 05. 14:25
|
|
zsuzsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 4 Azonosító: 69922 offline
|
Attól, hogy sokatokat nem érdekelnek ezek a sorozatok, a lista teljesen reális, nincs benne semmi "hack". Egyetértek num1Kolosszussal, hogy vannak sokkal jobb sorozatok is, mint a Vámpírnaplók, vagy a GG (ebben semmi sértő nincs, én is nézem/néztem mindkettőt). Hozzáteszem meglepődnétek, mennyi mindenkit érdekel a Trónok harca.
2013. január 05. 14:29
Igen, én is hiányoltam a Once Upon a Time-t. De hát sajnos a listát nem én készítettem
Amúgy szerintem nem lett olyan rossz. Csak fogalmam sincs, hogy kerül a képbe a vámpírnaplók a jó sorozatok listájához XD (amúgy tényleg nem olyan vészes a sorozat)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.