Dyland y Lenny Sin Ti (I Don't Want To Miss A Thing) című számából nemsokára elkészül a videoklip. A dalban közreműködik még Beatriz Luengo és Pitbull is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videoklip készül az Aerosmith dalának feldolgozásából
2013. január 05. 14:11
Oh, hell no.
Nem elég hogy ez tényleg Aerosmith gyalázás, de még Pitbull is?! Jézusom... hát én nem a banda vagyok, de rajongó, és kijelentem hogy én ezt nagyon nem nézem jó szemmel. Ez az ő daluk, és tőlük a legjobb, mondhat akárki akármit.
2013. január 05. 14:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na hát ez huh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 14:30
Idézet (MadHatter @ 2013.01.05. 14:28)
De nemáááár. Komolyan mondom, amihez a Kutya hozzányúl, az tönkremegy. És egy ilyen jó dalt meggyalázni az együttesel együtt... Te szent ég.
Aki nem ismeri: itt van eredetiben, meg lehet hallgatni, és így a gyönyörű. Nem egy partiszámként amit csinálnak belőle...
2013. január 05. 14:31
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.01.05. 14:30)
Aki nem ismeri: itt van eredetiben, meg lehet hallgatni, és így a gyönyörű. Nem egy partiszámként amit csinálnak belőle... 
Szerintem az Aerosmith sem örül majd ennek.
2013. január 05. 16:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Borzasztóan kíváncsi lennék mit szól ehhez a legendás Steven Tyler, na és a többi Aerosmith tag. Ez az egyik legnagyobb slágerük, kultikus a rock balladák között, SŐT a rocktörténelem egyik legszebb balladája mindörökké. Én szinte pelenkás korom óta imádom Őket, nagy rajongója vagyok a bandának, éppen ezért nagyon de nagyon nem örülök neki hogy a pitbull terrier nyúl hozzá, és hozzá hasonló zenészeknek titulált tehetségtelen egyedek!
A másik meg. A mai tucatsztárokat imádó tinisunák meg majd elkönyvelik Pitbullnak ezt a számot, az eredetiről meg nem is tudnak. Ez szégyen és gyalázat!
A másik meg. A mai tucatsztárokat imádó tinisunák meg majd elkönyvelik Pitbullnak ezt a számot, az eredetiről meg nem is tudnak. Ez szégyen és gyalázat!
2013. január 05. 17:16
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem feldolgozni kéne, hanem alkotni...ez a szánalom ezekben a Pitbull félékben. Ha teszem azt csinálna egy saját számot és rossz lenne akkor is elmondhatná, hogy ő alkotta. Én maradok az eredetinél, ezt a feldolgozást még meghallgatni se vagyok hajlandó.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 10. 15:47
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nekem nem annyira tetszik :/
2013. január 18. 11:15
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Miért kell minden régi jó dolgot újra felhasználni és szarabbá tenni?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.