Ed Sheeran lett a legrosszabbul öltözött híresség
2013. január 06. 06:04
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nem baj,én arról még bíróm a pulcsi,póló+halásznadrág ősszeállítását
2013. január 06. 08:24
Nekem tetszik ahogyan öltözik.
Amúgy meg mindenkinek van egy saját stílusa...
Amúgy meg mindenkinek van egy saját stílusa...
2013. január 06. 14:27
|
|
Vulpes Vulpesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 193233 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2013.01.05. 13:42)
Tényleg undorító, ahogy kinéz...:S Ő is csak a One Direction miatt lett felkapva, mert barátkozik a fiúkkal...Nélkülük alig ismerné valaki ezt az embert.
Idézet (Bérces Dániel @ 2013.01.05. 14:10)
Nem csodálom!!
Idézet (Candy_attack @ 2013.01.05. 15:46)
Nem csodálom... o.O Kb. mint egy pattanásos, szűz, Star Strek rajongó gimisgyerek, olyan, amilyeneket az amerikai filmekben mindenki b*szogat...
Ti ilyenkor amúgy tisztában vagytok azzal amiket írtok?
Ed kisujjában több tehetség van, mint a One Direction bármelyik tagjába szorult. Arról nem is beszélve, hogy ha nem lennétek ilyen ostobák tudnátok, hogy igen csak kezet csókolhatnak Ednek, mivel nem egy sikeres számukat írta ő. De nem is értem, miért keveri ide bárki is a 1D-t vgay Justin Biebert?
Ed tök aranyosan reagálta le, nagyon jófej, és tehetséges pasi. Kit érdekel, hogy mit visel? Ezek a listák annyira nem mérvadóak, és annyira ostobák...
1 felhasználónak tetszik:
Nikaaa
2013. január 06. 14:51
Ezen meg sem lepődök az a piros póló az Olimpia záróünnepségen,de nem az számít,hogyan öltözködik,amúgy nekem tökre bejön ez az Ed-es stílus.
2013. január 06. 17:06
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát, szerintem megérdemelte.
2013. január 06. 17:44
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Nonoka13 @ 2013.01.06. 17:17)
ez undorito 1 ember
Ezen megnyilvánulásod alapján te pedig egy roppant érett, és intelligens ember lehetsz. Gratulálok. Mellesleg emberre nem mondjuk, hogy ez.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.