Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán
2013. január 06. 22:17
|
|
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline
|
I love artpop!!!!!
:D:D
2013. január 07. 00:00
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
ne keseredjetek el mert még az sem biztos hogy lesz duett az albumon egyszer Gaga írt valami ilyesmi twitet,vagyis ha Beyonce nem biztos akkor Rihana és Banks még annyira se
2013. január 07. 00:09
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
amúgy az is meglehet hogy Gaga egyedül folytatja a video végén ott a párbeszéd B: you promise never come back erre Gaga i promise vagyis nem biztos a B-s folytatás mondjuk én a mondó vagyok vagy B vel vagy nélküle
2013. január 07. 14:26
Én annak örülnénk ha Beyoncé nem működne közre még egy Gaga duettben, bőven elég az a 2. Igaz hogy mindkét dalt imádom de csak Beyoncé miatt.
2013. január 07. 15:24
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Elég lenne ha csak Lady Gaga meg Beyoncé venne részt a Telephone folytatásában. Most őszintén , Rihanna mi a fészkes fenét keresne ott?! Eleve nem haladja meg Gaga és Beyoncé szintjét ,ő egy mocskos senki akinek még hangja sincs ha nem javítják fel! Mit csinálna a klippben?? Kurválkodna ahogy szokta??? Szerintem ez nem hiányzik egy jó Gaga klippből!!!
2013. január 07. 15:46
angel000girl: egy kicsit erős amit mondasz.... főleg, hogyha megnézed a Diamonds és a Stay élő változatát... bár egyetértek, szerintem Beyoncé és Gaga sokkal nagyobbat alkothatna együtt, mint ha még odajönne Rihanna is... de várom már az Artpopot *_____* btw Azelia banksot nem ismerem, feketelucifer0726: HOGYMICSODAAAAAA????? nem tudod mi az a telephone? Gaga egyik legjobban megcsinált klipje, és a szám... úramistenagyameldobom... valaki fogjon meg... na mindegy, VÁROM MÁÁÁÁÁR I <3 MOMMY MONSTER
2013. január 07. 16:25
angel000girl mi a szarrol beszélsz?? Rihanna neked senki? GRT!
2013. január 07. 17:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
folytatás?
kíváncsi leszek
2013. január 07. 17:58
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
angel000girl:
Rihanna egy mocskos senki, akinek még hangja sincs?! o.O Na most álljunk meg egy kicsit... Rihanna igenis TUD énekelni. Lehet, hogy nincs akkora hangterjedelme, mint másoknak, de a hangját profin használja, kéne nézni élőket mondjuk a Russian Roulette-ről.. -.-"
Mellesleg ez a "senki" a 00'-ás évtized top100 kislemezeladási listáján több számmal is fent van (a top 5-ben is), olyanokkal, mint az Umbrella vagy az Unfaithful.
Amúgy meg miért is k*rválkodik? Mert szexin és extrémen öltözködik? Gratulálok... -.-"
feketelucifer0726:
"mi az a telephone?"
JÉÉÉÉZUS Úristen, bujdoss el! o.O
Rihanna egy mocskos senki, akinek még hangja sincs?! o.O Na most álljunk meg egy kicsit... Rihanna igenis TUD énekelni. Lehet, hogy nincs akkora hangterjedelme, mint másoknak, de a hangját profin használja, kéne nézni élőket mondjuk a Russian Roulette-ről.. -.-"
Mellesleg ez a "senki" a 00'-ás évtized top100 kislemezeladási listáján több számmal is fent van (a top 5-ben is), olyanokkal, mint az Umbrella vagy az Unfaithful.
Amúgy meg miért is k*rválkodik? Mert szexin és extrémen öltözködik? Gratulálok... -.-"
feketelucifer0726:
"mi az a telephone?"
JÉÉÉÉZUS Úristen, bujdoss el! o.O
2013. január 07. 20:06
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
Candy_attack: miért is?? neked ez baj? sztem ne törődj velem,inkább írj egy normális hozzászólást
2013. január 07. 20:39
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (angel000girl @ 2013.01.07. 15:24)
Elég lenne ha csak Lady Gaga meg Beyoncé venne részt a Telephone folytatásában. Most őszintén , Rihanna mi a fészkes fenét keresne ott?! Eleve nem haladja meg Gaga és Beyoncé szintjét ,ő egy mocskos senki akinek még hangja sincs ha nem javítják fel! Mit csinálna a klippben?? Kurválkodna ahogy szokta??? Szerintem ez nem hiányzik egy jó Gaga klippből!!!
Bocs, de ha utálod Rihannát, akkor legalább ne ilyen undorító mondatokkal fejezd ki. Persze utálhatod felőlem, ezzel nem azt akarom mondani, csak ne ilyen alpári módon fejezd ki magad.
Mi lenne, ha én is elkezdeném ronda szavakkal sértegetni a Te kedvenceidet, hm? Az neked sem esne jól, szerintem.
2013. január 07. 20:47
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
feketelucifer0726:
Húúúú valaki nagyon megsértődött... -.-" Mellesleg egy normális hozzászólás kb úgy néz ki (szerintem), hogy leírod a véleményed minimum öt-hat mondatban, nem 2 szóban, ha meg fogalmad sincs a témáról, akkor inkább hozzá sem szólsz...
Ha pedig vitázol, akkor érveket és ellenérveket hozol fel, majd azokat valamiféle tényekkel támasztod alá.
Ahogy a te kommentjeidet elnézem, neked kéne rájuk gyúrni, nem nekem... ^^
Húúúú valaki nagyon megsértődött... -.-" Mellesleg egy normális hozzászólás kb úgy néz ki (szerintem), hogy leírod a véleményed minimum öt-hat mondatban, nem 2 szóban, ha meg fogalmad sincs a témáról, akkor inkább hozzá sem szólsz...
Ha pedig vitázol, akkor érveket és ellenérveket hozol fel, majd azokat valamiféle tényekkel támasztod alá.
Ahogy a te kommentjeidet elnézem, neked kéne rájuk gyúrni, nem nekem... ^^
2013. január 08. 09:59
|
Vikpopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193415 offline
|
Rihanna 11 órája kiírta teitter oldalára hogy Bitch don't kill my vibe...Mint tudjuk ez a dalcím Lady GaGa és Kendrick Lamar közös dalának a címe...Ugyan mért írhatta ki ezt Rihanna???
2013. január 08. 10:11
|
Vikpopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193415 offline
|
Mondjon mindenki amit akar de én,örülnék ha Riri és GaGa együttműködne.Rihanna és GaGa is nagy emberek a zeneiparban..Nem kell őket degradáló szavakkal illetni.!Itt a cikkben sem, az életükről van szó hanem arról hogy netán 1 klipben szerepelnek együtt.Én imádom mind2 énekesnőt és,várom már a Thelephone folytatását!!!:DDD
2013. január 08. 10:18
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
A szam tetszett ,majd meglasuk mien lesz ez
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: