Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán
2013. január 05. 20:54
Én sosem bírtam Beyoncét, egészen a Telephone megjelenéséig. Egyébként kíváncsi vagyok a folytatásra, de ha már ez megtörténik, akkor ne Rihannával könyörgöm... hülyét kapok attól a nőtől.
2013. január 05. 21:11
Idézet (botond96 @ 2013.01.05. 20:56)
amúgy bele kell egy kicsit gondolni a klip azzal ért véget hogy űldüzik őket vagyis azzal is kell folytatódnia és hirtelen nem lehetnek 4 en
Miért, a többiek nem tudnának csatlakozni? Amúgy szerintem is csak HoneyB-vel legyen.
2013. január 05. 21:20
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
biztos jól fog sikerülni, legalábbis bízok benne, de ha nem lesz legalább olyan jó mint a régi akkor nagy csalódás lesz :S
2013. január 05. 21:32
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Hát, a Telephone tőle a kedvenc számom, bár nem nagyon szeretem őt, de az a szám valami nagyon jóra sikeredett! ^^ Várom már.
2013. január 05. 23:49
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Már nagyon várom, én teljesen lemondtam már arról, hogy lesz folytatás, erre itt ez a cikk *.*
2013. január 06. 02:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Imádtam anno Lady Gagának az első két albumos korszakát. Már akkor ronggyá hallgattam a Telephone című slágert, amikor még klip sem készült hozzá. Én viszont úgy érzem, hogy ez az egész már csak az erőlködések netovábbja azért, hogy még több lóvét tudjanak összeszedni. Gaga a régi önmagához képest nagyon rossz irányba haladt, és nem csak a magánéletében, hanem szakmailag is. Hát a Born This Way korong egyszerűen maga a sártenger, annyira gagyi és igénytelen tömegsz*r.
Ha tudnak olyan színvonalat hozni, mint anno a Telephonnal, akkor ám legyen, áldásomat adom rájuk, de akkor is erőlködés és a pénz szaga dominál ebben az egészben szerintem.
Ha tudnak olyan színvonalat hozni, mint anno a Telephonnal, akkor ám legyen, áldásomat adom rájuk, de akkor is erőlködés és a pénz szaga dominál ebben az egészben szerintem.
2013. január 06. 10:27
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
a Telephone folytatása az már biztos ... most már csak abban kell reménykedni h klipp is lesz hozzá ...
2013. január 06. 11:41
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
mi az a telephone?
2013. január 06. 11:51
|
Vikpopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193415 offline
|
Hát én sem tudom hogy ebből mi fog kisülni!!.....Azt tudjuk hogy a Thelephone az ő üldözésükkel lett vége és,nem igazán értem hogy most hogy raknák bele Rihannát???Mi lenne a szerepe a videóban??(talán új mérgezés,új bűntárs)el nem tudom képzelni hogy mit tudna nyujtani...Azealia meg benne se legyen és,ha mégis összeáll ez a 3-mas Azelia helyett mégis Rihanna lenne a jobb választás!!:DDD
2013. január 06. 15:35
Én nagyon örülök ,hogy lesz folytatás ,de annak már kevésbé örülök ,hogy Rihanna is részt vesz benne. De azért nagyon várom!!!
2013. január 06. 22:16
|
|
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline
|
most pont a Telephone a csengőhangom régen nem hallgattam a héten bekapcsoltam es egy azon lendulettel be is allitottam csengohangnak
))
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: