Meglepő módon a Telephone folytatása kapcsán három név is felmerült: természetesen Beyoncé-é, Azealia Banksé és furcsa módon Rihannáé is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán
2013. január 05. 14:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Majd meglátjuk,hogy mi fog belőle kisülni...
2013. január 05. 14:46
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én kíváncsi lennék egy Lady Gaga feat. Rihanna duettre
2013. január 05. 15:02
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na végre már mióta erre vártam!
2013. január 05. 15:52
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Mikor megláttam, hogy lehet Beyonce, vagy Rihanna, felsikítottam. XDDDD
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *________________*
Ok, megnyugodtam, bocsánat a kitörésért, csak a pulzusom kb 3000-ig ment fel... Szóval én remélem Rihanna lesz, mert Beyonce-val már volt száma Gagának és kíváncsi lennék rá Rihannával. Azealia-t is nagyon szeretem, de inkább a másik kettő.
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *________________*
Ok, megnyugodtam, bocsánat a kitörésért, csak a pulzusom kb 3000-ig ment fel... Szóval én remélem Rihanna lesz, mert Beyonce-val már volt száma Gagának és kíváncsi lennék rá Rihannával. Azealia-t is nagyon szeretem, de inkább a másik kettő.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 05. 15:58
Idézet (Candy_attack @ 2013.01.05. 15:52)
Mikor megláttam, hogy lehet Beyonce, vagy Rihanna, felsikítottam. XDD
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *__*
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *__*
Szia! Tudod, az biztos, hogy Beyoncé és Azealia benne vannak a buliban, mert nincs Telephone HoneyB nélkül, és Azealia lesz az egyik szövegíró... Tehát a kérdés csak Rihanna.
2013. január 05. 16:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
PGeg:
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban. Beyonce sem olyan biztos, mert a Telephone a Paparazzi folytatása és Beyonce abban sem volt benne.
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban. Beyonce sem olyan biztos, mert a Telephone a Paparazzi folytatása és Beyonce abban sem volt benne.
2013. január 05. 16:26
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
De jó lenne...
2013. január 05. 17:18
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet
Candy_attack
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban.
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban.
Én nagyon remélem, hogy Azealia nem lesz benne, mert egyáltalán nem illik az összképbe. Elrontaná a dalt a hadarásával.
Bee-nek nagyon örülnék, ő abszolút jó választás és egyértelmű is lenne, ha benne lenne a folytatásban. Én Rihannának is örülnék, bár elég nehéz elképzelnem őt Gagával.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 05. 18:57
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Kicsit kusza a cikk megfogalmazása. Nem hiszem, hogy csak a fanok lennének besózva, én is már nagyon szerette mvolna, hogy legyen folytatás. Bírom Ririt, bár mostanában kiborít. A folytatásban csak is Gaga És Beyonce legyen, mint az eddigiekben. Szerintem az úgy az igazi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.